7 стилни начина да включите минижуп във визията си

Миниполата е подходяща за всеки повод
28 май 2024 23:30, Дарена Найденова
8
7 стилни начина да включите минижуп във визията си
Снимка: iStock

Някои модни тенденции може да идват и да си отиват, но миниполата е класика, която остава вечна. Възраждането ѝ превзе TikTok и нищо чудно, че обмисляме закупуването на нови модели за това лято. От дънкови до черни сатенени миниполи, възможностите са безкрайни, когато става въпрос за стилове и тоалети. Това е дреха, която може да бъде носена отново и отново и не се подчинява на нормите и ограниченията в модата.

Искате ли да добавите минипола към гардероба си? Вижте няколко стилни начина, по които да я включите в ежедневната и официалната си визия.

7 стилни начина да включите минипола във визията си можете да викдите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: минипола
Още от Свободно време.
Седмична нумерологична прогноза до 2 юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
СУФ преди 3 седмици
Постоянно съм в путевидение - пред огледалото и се наслаждавам на сладката си тарикат-пу*ка :) И вие сте тръгнали минижупи да ми рекламирате, във визита :)
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Поне половината от ученичките са със свински бутове. Подобно и с повече % се отнася до младите жени, вече раждали. А за жени не в най-млада възраст е смешно да се покават в хлапашки вид. Особено при определени професии. Криви крака има много голяма част от населението, вижда се е при мъжете. даже в панталони. По-умни ще изглеждат хората, ако не се излагат на показа като ***.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Отдавна искам да се пусна по минижуп по Солунска, само имам няколко въпроса. С избърснати крака ли се носи минижуп или може и с космати? С какво бельо върви минижупа, със слипове или с боксерки?
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Приятни сънища!
2
0
 
6
 
! Отговори
Просто правило преди 3 седмици
Всяко момиче трябва да застане пред огледалото, да облича една след друга поли с различни дължини и да прецени коя й стои най-добре. Едва след това да подбира стилове на облекло, които съответстват на тази пола.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не смея да си го помисля!

Спонсорирани публикации