»зпокрали $18 млн. от Ўарън —тоун след инсулта през 2001 г.

“€ ежедневно пие лекарства, за да се справи със заекването
10 юли 2024 12:24, ≈лка ¬асилева
13
»зпокрали $18 млн. от Ўарън —тоун след инсулта през 2001 г.
—нимка: архив, Ѕ√Ќ≈—

јмериканската актриса Ўарън —тоун каза, че хората са се възползвали от не€ финансово, докато се е възстанов€вала от почти фатален инсулт, предаде ƒѕј.

ѕрез 2001 г. звездата от "ѕървичен инстинкт" получи инсулт, който доведе до мозъчен кръвоизлив и € принуди да се оттегли от ’оливуд за седем години, докато се възстанови напълно.

"’ората се възползваха от мен през този период", каза американската актриса пред изданието "’оливуд рипортър". —тоун отбел€зва, че е имала спестени 18 милиона щатски долара, но "когато погледнах банковата си сметка, всичко беше изчезнало".

"’ладилникът, телефонът - всичко беше на чужди имена... Ќ€мах никакви пари".

јктрисата, ко€то е на 66 години, за€ви, че вместо да изпитва горчивина от прежив€ното след инсулта, т€ предпочита да се фокусира върху положителното.

"–еших да остана в насто€щето... –еших да не се придържам към това, че съм болна, нито към н€каква горчивина или гн€в", каза т€.

"јко глътнеш семето на горчивината, т€ никога н€ма да те напусне. Ќо ако имаш в€ра, дори и ако е с големината на синапено зрънце, ще оцелееш. “ака че сега живе€ за радост. ∆иве€ с цел", казва Ўарън —тоун.

—поред не€ инсултът е променил на сто процента начина, по който работи мозъкът й.

"Ѕудистки монах ми каза, че съм се преродила в същото т€ло. »мах смъртно прежив€ване и след това ме върнаха обратно… ¬ продължение на девет дни имах кръвоизлив в мозъка, така че той беше избутан в предната част на лицето ми. Ќе беше разположен в главата ми, където беше преди", твърди актрисата в интервюто.

—тоун е убедена, че "докато това се случваше, всичко се промени". “€ разказва, че промени настъпили при обон€нието, зрението, усещани€. "Ќе можех да чета в продължение на н€колко години. Ќещата се разт€гаха и виждах цветни шарки… ћного хора си мислеха, че ще умра".

ѕрез 2023 г. пред сп. "¬ог" Ўарън —тоун разказа, че лекарите трудно успели да й постав€т диагноза.  

“€ казва, че ежедневно приема лекарства, за да се справи със заекването и тежките припадъци.

—тоун не сподел€ подробности за мозъчни€ си кръвоизлив в продължение на н€колко години след случилото се, тъй като се притесн€ва от обществената реакци€, припомн€ ƒѕј.

—ега актрисата е член на управителни€ съвет на неврологичната фондаци€ "Ѕароу" в —јў, в ко€то се лекуват тежки забол€вани€ на мозъка и гръбначни€ стълб.
(Ѕ“ј)
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


13
ќще от ≈—
„асти от —ицили€ остават без вода, принудени са да връщат туристи
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
10
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 дни
“ипично американски, дават ти възможност да "имаш" едни пари до момента, в който решат че вече н€ма да ги имаш. ѕримери много.
9
2
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 дни
ѕреди 32 години за пръв път € вид€х в "ѕървичен инстинкт". Ѕеше ослепителна красавица там. —ега не мога да € позна€. „естно. Ќе е заради възрастта...простo гледам съвсем различна жена.
8
6
 
20
 
! ќтговори
–усофоб преди 4 дни
Ѕългаринът е свикнал над всеки човек да излива поми€. ј сами€т той е затънал в клоаката. “ипично нашенска черта. ¬идно е от коментарите.
7
1
 
8
 
! ќтговори
”∆ј— преди 4 дни
» “јћ  –јƒј“
6
5
 
8
 
! ќтговори
ќджата от –ибново преди 4 дни
јшколсун кьопоолар! Ѕетер меди дуганюф!  атарзис след катарзис, а пара йок!
5
0
 
2
 
! ќтговори
 рокодил дойчева преди 4 дни
!!! надежда дойчева и ѕолина —танчева ’амид !!! —нимка. —тати€. √угъл. »змамници. ѕазете се. Ќадежда ƒойчева е симпатично момиче.
4
16
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 дни
ј несе ли е оплакала, че н€кой режисьор € е изнасилил?
3
5
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 дни
само? късметлиика!
2
7
 
8
 
! ќтговори
язе преди 4 дни
»нтересно как на от€влени ***, когато им се случи нещо веднага се по€в€ва будистки монах им казва нещо... ўо не се по€ви то€ монах да и каже да не си отвар€ краката като е без ***?
1
24
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 4 дни
ƒърта ама се озърта :)))

—понсорирани публикации