Ламбо към другарите: Важна е победата, не листите

Сами се нацепиха, каза Стефан Данаилов по адрес на Радан Кънев
13 фев 2017 11:40,
78
Ламбо към другарите: Важна е победата, не листите
Кадър: "Нова телевизия"

Актьорът и политик от БСП Стефан Данаилов призова съпартийците си да свикнат с мисълта, че трябва да се борят за победа, а не за места в листите.

Ламбо, който е водач в два района, призна, че в редиците на социалистите се усеща вътрешна  битка "кой да се подреди по-напред".

Червената партия одобри водачите на листите си през уикенда. 40% от тях са нови лица, а 60% - партийци.

Актьорът-политик коментира и конкурентите на БСП.

Още по темата

"Щели сме да се махаме от ЕС. Никъде няма проблясък в нашата интонация, че напускаме ЕС и отиваме на изток при Китай и Русия. Това са съчинения. Радан Кънев се чуди какво да измисли, но няма да се спаси. Сами се нацепиха", каза Ламбо пред Нова тв.

Той разказа и за влизането на Елена Йончева в политиката. Това станало по покана на самия Данаилов.

"Поканих я да участва в Инициативния комитет за генерал Радев. Тя го хареса, смяташе, че е много добър избор. Но като тръгна кампанията, имахме един разговор и ѝ предложих евентуално да се кандидатира при нас като депутат", разказа Данаилов.

Тогава журналистката казала, че не е много склонна, но обещала да помисли.

"И така останаха нещата. В навечерието на реденето на водачите на листите имах един разговор с Корнелия Нинова, която ми каза, че е говорила и поканила Елена Йончева", разказа Данаилов.

Йончева обаче решила да помисли още малко. Съгласила се на другия ден. "Много съм щастлив от това, че тя прие", призна Ламбо.

Той коментира и издигането в листите на Тома Томов.

"Изненада ме, че му е предложено и че е приел. Много хубаво ми стана. Пожелавам му успех", каза Данаилов и допълни, че като водач на листа Томов вече има гарантирано място в парламента.

На въпрос за агентурното минало на Тома Томов актьорът-политик обясни, че никой не се е сетил да обсъжда тази тема в изпълнителното бюро.

"Почти всички журналисти, които се занимаваха с международна политика, са били в списъците на ДС", каза Стефан Данаилов и допълни: "Не се интересувам от това".

Според него, ако слушаш десните за Държавна сигурност, е страшно, но той нямал такова усещане.

Ламбо коментира и твърденията, че БСП се опитва да оказва натиск на Румен Радев. Че президентът е подложен на кадрови натиск обяви служебният премиер Огнян Герджиков в събота.

"Защо да не оказва влияние. Не мисля, че редови социалисти имат достъп до президентството. Ако му оказваха влияние, нямаше да стане тази щуротия в Кърджали – да назначат човек на Герджиков за областен управител – човек, който не става за нищо", коментира Данаилов.

Ламбо обеща, че идващата неделя ще покажат другата част от гражданската квота, в която влизат "много интересни хора".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
15
 
! Отговори
лампо преди 7 години
Не е важно дали сме социалисти или едри капиталисти, мафиоти или олигарси важно е победата!
38
1
 
10
 
! Отговори
избирател преди 7 години
Ламбо, как може сега проявиш бунаклъка си, как можа по бай ганьовски да пробуташ този бездарник в Шумен. Ела сега да успокояваш хората. Хората се бяха настроили за три депутата, сега няма да има и един. Защо издъни хората.Защо!!!!!
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
прав е Ламбо - важното е да бием , а народа к учета го яли
36
1
 
5
 
! Отговори
Бесепар от 44 години преди 7 години
Госпожа Нинова , защо се подиграхте с шумеската организация, ЗАЩО от това ще последва провал, който ще се види от всякъде. Защо ни провалихте, ЗАЩО!!!!
35
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА СМЯХ
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
stiga pluite choveka parvo e s nachalna forma na demenciq vtoro e po vazdeistvie na uskito ot sutrinta....a tiq smeshnici TCOLOVA i drugiq s kasiq krak biha lizali na vseki za nqkoq stotinka
33
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
BRAVO OSKAR ZA VAS....izigraha si mnoooooooooogo dobre kartite BSP sreshtu GERB.....tolkova li e glupav naroda che te sa edno cqlo......nqma desniotca nqma alternativa Kostov patericata na BKP....
32
8
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 41: "Тези, които ограбиха народа"? Много изтъркано - тролвай с нещо по-ново. Стефан Данаилов ли е ограбил народа или Елена Йончева? Стига глупости.
31
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей като видя комунист от БСП и ми става гадно! Скрий се бе, засрами се бе! Тези които ограбиха народа искаш да ги върнеш на власт. ЗАСРАМИСЕБЕ!
30
0
 
9
 
! Отговори
42 преди 7 години
Ами като не са важни листите да си даде отвод...
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това изкопаемо не беше ли артист. Какво прави в парламента? Да не са го одрезали от театъра?
28
1
 
14
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
Другарю Сергей, аз все си мисля, че вие не сте толкова честен човек. Мисля, че обичате партията си и парите и повече от България и хората и. Ще ви съди Господ, ние можем само да не ви харесваме. И партията ви тоже !
27
1
 
20
 
! Отговори
ники преди 7 години
Другарю Стефан Данаилов,твоите съпартийци се хвалеха че са борци против фашизма и капитализма и получаваха какви ли не облаги като такива,даже колкото и да е странно-специални парцели в софийските гробища!Сега милионерите от БСП са първи строители на капитализма.Обясни на хората как стана така а не говори празни старчески приказки.
26
2
 
16
 
! Отговори
невидим преди 7 години
нека ламбо бей ,вместо да дрънка глупости заучени от червената школа да обясни пред целият кърджалийски електорат който му даде 15000 гласа в повече за да има представител българин депутат в парламента защото и 5 мандата отиваха в дпс .и можете ли да познаете какво се случи .отказа се от Кърджали и се прехвърли в пловдив защото играеше на две места.този човек попари надеждите на целия град.и няма срам още не се е извинил а дава съвети още живее в измисленият виртуален червен рай няма мирясване.
25
2
 
14
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
Комунистическа изтривалка!
24
3
 
21
 
! Отговори
aphex преди 7 години
Лицемер! Вие , вашата партия уби Г.Марков-сценариста на " На всеки километър" и му махнахте името от лентите. С този сериал ти стана известен. Позор вечен за теб! Същият алчен лицемер си като останалите от хайверената левица.
23
5
 
20
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
Г-н Данаилов, другарю Сергей, дайте да си гледаме киното и другите там неща. Другарката Йончева много мислила и накрая измислила ха ха. Пре Вашият електорат тия неща могат и да вървят, но светът вече е друг и Вие сте остарял за него. А Йончева цял живот е живяла от субсидията на БКП- БСП. И не нам тия с героичните и репортажи. В реалния свят тя няма шанс за успешен бизнес освен субсидии .....
22
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Социалистическа измеет!
21
5
 
16
 
! Отговори
Койчо преди 7 години
И най хубавото е че като вземете власта с подкрепата на Карадъы, след 6 месеца на площада ще има 30000 хиляди човека и един бял автобус.Дано се събудим като народ и разберем че е нужна промяна и нови политикикойто да ни доближат до стара европа.
20
6
 
23
 
! Отговори
Да преди 7 години
"Социализъмът е едно недоносче!"