Росен Желязков: Слави от 15 г. отправя политически послания

Сега обаче било време да поеме отговорността за управлението
34
Росен Желязков: Слави от 15 г. отправя политически послания
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според транспортния министър Росен Желязков шоуменът Слави Трифонов никога не е спирал да бъде политик от екрана.

„Всяка вечер той отправяше политически послания и това беше повече от 15 години. Неговите тези и позиции, било то под формата на музика, танци и скечове, достигнаха до хората. Вече е моментът обаче, когато има политическа ситуация, при която трябва да се поеме ясна отговорност – и това е отговорността за управлението“, каза Желязков пред bTV.

Още по темата

По думите му е ясно, че ГЕРБ е първа политическа сила и се чувстват победители на тези избори.

„Нещо повече – разликата между първия и втория е около 270 000 гласа. С БСП разликата е още по-голяма, а те бяха основният ни опонент преди и си остават основен опонент заради политическите ни различия.

Анализаторите говорят така, сякаш ГЕРБ е загубила изборите“, коментира Росен Желязков.

Той заяви, че партията не е загуби 300 000 гласа, а е имало по-малка избирателна активност и нови субекти, които са казали, че ще управляват оттук нататък.

„В момента, като се каже името на Борисов, има някакъв уплах и той е единственото, което обединява парламентарната опозиция“, допълни министърът на транспорта.

Росен Желязков бе водач на листата на ГЕРБ в Благоевград и София.

„ГЕРБ печели 24 МИР от 31. Това, ако не е ясна и категорична заявка за това, че след 12 години управление хората гласуват доверие“, каза той.

В Благоевград той бе изпреварен от Стефан Апостолов - бивши футболен съдия и син на кмета на Симитли.

Това не е изненада, аз отидох в Благоевград, без да имам връзка с града. Отидох там, за да мога да намеря сечението и обединението на отделните общини и да се стимулира Благоевградска област в проактивно гласуване в полза на ГЕРБ. Аз бях обединителят на отделните общини и резултатът го показа. Ще видите, че моето присъствие там беше обединително, имаме чудесен резултат“, обясни Желязков.

На въпрос дали ГЕРБ е готова с кабинет, той заяви, че първо трябва да се мине през консултации.

„Когато президентът връчи мандата на Борисов, тогава започват консултациите с парламентарно представените партии и коалиции. В този момент ние ще направим предложения, които са свързани с нашата политика. Ще сложим на масата всичко, което е свързано с управлението на страната и предизвикателствата, които предстоят. Ще потърсим обединение и мнозинство около тези политики. В момента, в който съумеем да получим това мнозинство, ще внесем в НС проектосъстав на кабинета. Ако не получим увереност за стабилно мнозинство, тогава ще върнем мандата“, каза Росен Желязков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Българка преди 3 години
До ДАВАЙ СЛАВИ смешници, та той е статуквото, колко сте слепи! Тежкко на майка България колко простотия, докога? Всички забравихте или не, вие всъщност не знаете и не се интересувате изобщо кой го измъкна от подлезите като пеещ музикант, айде стига сте се правили, бе? Той сам си признава за връзките и как им е искал пари от престъпния свят създаден от комунистическата мафия, примери бол и т.н. да не изброявам. Или по скоро сте проспали всичко това. Личи си!
28
0
 
0
 
! Отговори
Българка преди 3 години
До Анонимен това са пълни дивотии и няма никаква истина престанете да лъжете и кой ги организираше до сега, я направи справка и тогава пишете, аман от неграмотни във всяко едно отношение българи! https://faktor.bg/bg/articles/izborite-doydoha-tolkova-barzo-che-syakash-sa-predsrochniБог да пази България!
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един от начините за фалшифициране на изборните резултати, който ГЕРБ масово прилага, е обявяването на много бюлетини за недействителни. Не е нормално 2% от бюлетините да са недействителни. Това го нямаше преди мутрите да вземат властта през 2009 година.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рядко антипатична личност е този герберyнгел.
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
16 - каква тотална фалшификация, като всички признаха, че изборите са легитимни и че паралелното преброяване, което опозиционните партии извършваха съвпада до последната бюлетина с резултатите на ЦИК?
24
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Между ГЕРБ и БСП няма различия. Една ги майка родила е. За съжаление даже БСП провеждат доста по-дясна политика от близнака си ГЕРБ. За това и отлива не левите избиратели се насочи към ГЕРБ.
23
1
 
10
 
! Отговори
Мдаааа преди 3 години
Едно е да приказваш на маса как имаш решение на всички проблеми,друго е да решиш въпросните проблеми!
22
12
 
13
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Този елемент,преди години,потули огромната далавера на Борисов,укривайки стотици хиляди бюлетини печатани в Костинброд,пакетирани,готови за слабите области на герб.Днес този дявол,вече е в близкото обкръжение на батката и ломоти като латерна с навита пружина.Слави в продължение на 20-ет години храни около 200 семейства,давал е пари за деца в затруднено положение,възрастни болни хора.Гривек,ти кого нахрани,освен фамилията си!
21
6
 
10
 
! Отговори
Радо преди 3 години
А ти г-н Желязков повече няма да си министър на транспорта
20
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Росен Желязков да си взема китарата и да ходи да дрънка. След като харизаха летището, може и на някое друго място да отиде.
19
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие къде спахте 15 години и нищо не променихте в системата?
18
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали казвахте,че протестиращите през лятото не са народа.Е сега е народа.Получилите доверие да действат.Хората за да гласуват за тях им вярват.От много приказки файда няма.
17
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителство без ГЕРБ означава нови избори през лятото. Тогава всичко ще си дойде на мястото.
16
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
интересно, като са се заговорили всичките за отговорност - кога гроб или бсп са поемали отговорност? Не само, че не са поемали такава, ами и закон си направиха за това, че не носят наказателна за решенията си... за морална няма да говоря, щото те морал нямат.
15
11
 
10
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Господин Желязков , да не би Вашата атака срещу БСП е заради повдигнатия проблем с кражбите с концесията за летището!И подмазванията към Слави са зов за подкрепа?Първо не се знае с колко гласа водите на БСП и какъв е резултата Ви при тая тотална фалшификация , насочена към главния Ви опонент левицата!Слави не мога още да го нарека "опонент" , защото при него нещата са мътни и по-скоро ще пристане на Борисов!
14
13
 
11
 
! Отговори
КОЛЬО НАЗДРАВЕ преди 3 години
А БЕ ЧЕРВЕНИЯ (.желязков ) КОЛКО КОМКОМИСИОН ВЗЕХТЕ ОТ ЛЕТИЩЕТООПРОСТЕТЕ ДЪЛГОВЕТЕ И НА ДРЕБНИТЕ ФИРМИ, ИЛИ ТАМ НЯМА КЕЛЕПИР?
13
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИКАКВИ ОСТАВКИ- НАРОДЪТ ПОВЯРВА И ГЛАСУВА ЗА ЧАЛГАРИТЕ, КОСТИНБРОДСКА И АВЕРИ ОТ ОПИКАНИТЕ И ОФЕКАЛЕНИ МОСТОВЕ И ПАРКОВЕ НА СОФИЯ- ВОДЕТЕ ДЪРЖАВАТА, ПЛАЩАЙТЕ ВИСОКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ, НЕ ФАЛИРАЙТЕ, НЕ ЗАГРОБВАЙТЕ, НЕ ГУБЕТЕ ЕВРОСУБСИДИИ, НЕ НИ ВОДЕТЕ В ЕВРАЗИЯ- ЩЕ ГЛАСУВАМЕ САМО ЗА ВАС.
12
5
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
"Станчо" отправял послания години наред ама решения никакви, като болшинството политически лyзъpи в БГ!
11
1
 
4
 
! Отговори
Личи ви 10 преди 3 години
.... че много неща не разбирате.
10
5
 
14
 
! Отговори
Сульо преди 3 години
Ако се разровите в мрежата, ще намерите как този убавец казваше, че след няколко години ще се стига от София до Скопие за един час с влак. При грубо 240 км и пресечен планински терен??? Та толкова за експертизата...