Борисов: Тотален хаос в държавата, Радев ще загуби изборите

"Рашков, незабавно кажи коя е банката, която уж имам“, поиска лидерът на ГЕРБ
463
Борисов: Тотален хаос в държавата, Радев ще загуби изборите
Снимка: БГНЕС

"Тотален хаос в държавата. За последните 3 дни има 500 починали от коронавируса, болниците са задръстени, а цените летят". Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг в централата на партията.

"Пропагандата на Радев, пусната по всички медии, казал е, че цената на природния газ от ноември намалява с 33%. Това го казва и министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев. Защо лъжат? Как изчислиха, че е 33% това намаляване? Лъжа след лъжа“, заяви Борисов.

Още по темата
Служебното правителство на няколко пъти тегли по половин милиард дълг, без да каже къде отиват тези пари. Болниците са задръстени, цените летят, подчерта Борисов и добави, че "буквално лъжат на пресконференции".

Бившият премиер нападна и вътрешният министър Бойко Рашков. "Рашков, незабавно кажи коя е банката, която уж имам. Ако не ми кажеш до края на вечерта утре завеждам дело срещу теб", каза лидерът на ГЕРБ.  По рано днес вътрешният министър заяви, че парите за строителството на АМ "Хемус" са изпращани в чужбина през банка на Борисов.

"Хаосът уплаши хората. Огромна смъртност, колко пъти им казвам – дайте, спрете, да видим някакви мерки, да спре това... те – не! Кажете коя е банката, та да ви осъди. Тя все пак има вложители, кажете коя е!", поиска Борисов.

По думите на Борисов, за да отклони внимание от починалите, "от хаоса кой забърка във всяка една сфера, той започва така". "Вече 7 месеца икономиката е на предела, всички казват, че отиват на фалит", отсече още Борисов.

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев пък коментира днешната акция на полицията в област. Той посочи, че кметицата на Симеоновград му е бяснила, че в къщата й не са намерени крупни суми, както твърдят органите на реда.

"Единствените пари, които са намерени, са 100 лв. в якето на мъжа й. Сумите, за които говорят са намерени в друга къша", обясни водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев. По думите му това е поредната атака и репресия срещу партията от МВР.

"Благодарение на удобни като Рашков хора, Радев ще загуби изборите“, прогнозира Борисов и добави, че магистрала "Хемус" около Търговище е готова, но „те не я пускат, само за да не е пусната".

Кандидатът за депутат Тома Биков пък изрази мнение, че вътрешният министър Бойко Рашков се намира в "сложно психологическо състояние със симптоми на мозъчна мъгла, които се появяват като постковид ефект или системна злоупотреба с алкохол".

"Вместо той да получи грижа и помощ, да бъде ползван по такъв начин с политическа цел, е крайно неморално", каза още Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вчера бе казано "БНБ: Бойко Борисов не е собственик на банка", което може да е вярно за момента на даването на това съобщение. Имал ли е обаче Бойко Банка към момента на Рашковите думи и имал банка след съобщението на БНБ само Цветанов от 6я етащ може да каже през асЕнсьора. Казус като двойното гражданство на Киро дето се заврърте у виро на язовиро.
368
0
 
0
 
! Отговори
2u-Gъзата Империя преди 2 години
тва на снимката е доказателството че при дадени условия, място и време в мозъка на точно определенана черепна кутия могат като мисли да се размножат реални хемероиди, в следствие на което даденият череп се таксува като заDник,но в никакъв случей собственника на мозъчните хемероиди неможе и няма право да казва че мислел със оригиналния си хемероидалистически Gъz защото козината си е сменил но е допуснал обилно хемероидално размножаване от примарния да метастазира в секъндарния му Gъz = DвугъZието
367
3
 
1
 
! Отговори
НОВИНИ ОТ БЪДЕЩЕТО преди 2 години
20.01.2027г. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПРЕДАДЕ ВЛАСТТА СЛЕД ДВА УСПЕШНИ МАНДАТА НА НОВОИЗБРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ УТВЪРЖДАВАНЕТО НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА ПРИ СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА РАЗПОРЕДБИТЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СЛАВАТА И ЧЕСТТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ. ЗНАМ И ИМЕТО НА СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД ВТОРИЯТ УСПЕШЕН МАНДАТ НА РУМЕН РАДЕВ, НО ЩЕ ВИ ОСТАВЯ ДА ГАДАЕТЕ ДО НУЖНИЯТ МОМЕНТ. НЕ ХАБЕТЕ РУСУРС - НАПРАВЕТЕ ГО ОТ ПЪРВИ ПЪТ !
366
3
 
5
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Престанете да ни занимавате с тоя одъртял и надебелял престъпен старец!
365
3
 
3
 
! Отговори
Бспар преди 2 години
Трай банкянски коньо за зелена тревица,Радев ще ви опука още на първият тур на изборите бе ГЛАФОН банкянски и Ердоган вече не искат да си му любовница повече ЗАКИНАЛ си го яко КЛЕПТОМАНЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!
364
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно ли Буцата показва с кой пръст е посочик Ало Ваньото и Миши Пивото на къде с еднопосочния билет да бъдат изпратени? А? Кво каза?
363
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко сега не знам дали усеща какво е да се говорят врели некипели, както едно време набеждаваха Костов, сега не му прощават и на него. А у нас злото властва отдавна и се крие под благопристойни намерения, а народа с охота му се отдава.
362
5
 
9
 
! Отговори
аз преди 2 години
Много елементарно от ваша страна г-н Бибитков. Последните проучвания сочат точно обратното на това което казвате. Ако бяхте махнали Гешев навреме може би сега нямаше да виете на умряло......
361
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев ще спечели. Интересно само дали на първи тур или ще има балотаж. ГЕРБ ще спечелят парламентарните избори, но ще върнат мандата. Чака ни втори мандат на Радев и поредни избори за парламент догодина.
360
8
 
12
 
! Отговори
бсп преди 2 години
тиква та ще спечели изборите когато върне еврата и златото и парите от ктб ха ха ха
359
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този нещо пак лъже Имам фирма от както ги няма Герп имам 3 пъти повече обороти и работа с месеци занапред работим в строителството вече не само гербаджиийски фирми и Пеевски са фактор в този безнес
358
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Именно през 1995 г. в антуража на СИК се появява и Бойко Борисов репортажът от годишнината на дружеството, публикуван от Капитал SIC духна свещичка под звуците на роял, е жива класика:"За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма Ипон (ангажирана и е охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути от 19:30 до 19:45 часа."
357
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Също и БАКБ ... "Откраднатите пари са минали през БАКБ на бившата любовница на Бойко Борисов Цветанка Карагьозова, която се представя като Цветелина Бориславова, с която Мутрата е делил живота и тъмния си бизнес."
356
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя вече е тотално изтрещял ... Банката е International Asset Bank .. Говори се, че разпитваните от МВР пеели като канарчета ... Дано присъдата е близо ...
355
2
 
13
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Бълнуванията на болния банкянски ***. И червените пребоядисани в синьо гербаво баби как се хвърлят само по амбразурите, както са ги учили в комсомола. :)
354
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Бойко, тия прекалиха с лъжите. Но, всичко се плаща.
353
6
 
15
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Още ми е смешно и кафето ми върви добре с неговите прогнози.И от кого ще ги загуби изборите Радев,от кандидатът им,който стартира с близо 30%,а от 20 дни не качва над 22% и то след новите мерки със сертификата или от Панов,който има по-малко от ДБ,а може би от Сидеров,Луна или онзи с бялата престилка в студиото на БНТ от БНО или пък от Йоло.Дано си довърши мисълта,че се уморих да гадая.
352
19
 
8
 
! Отговори
избирател преди 2 години
Ше запомним великия президент,генерал,пилот с това,че е много силен при лицевите опори.
351
19
 
10
 
! Отговори
един преди 2 години
Рашков работи против Радев.Не съм привърженик на Б.Б. ,но Радев наистина ще загуби.5 години бла.бла.,с нищо незапомнен.Нещо като ***.А на времето гласувах за Радев.Но човек един път се лъже.
350
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много стана с този митромилионер милиционер Бойко Рашков.Тормози и унижава обикновени хора за да провали изборите,но само на една партия слъжи .Аз им се чудя на ГЕРБ защо не сезират Европейския съд,прокуратурата,ЕК,защото беззаконието е тотално!Какво не ви е страх,бе,трябва да бъде наказан и разобличен не само на приказки.Това ли ще е норма на поведение,злоупотребата с власт.Да не говорим че прилича на социопат и подобни