Протест срещу изборния туризъм блокира АМ "Марица"

Без извънредни автобуси в Кърджали
21 ное 2021 09:20, Александър Попов
95
Протест срещу изборния туризъм блокира АМ "Марица"
Снимка: БГНЕС

Протест блокира АМ "Марица" преди ГКПП "Капитан Андреево" Протестът е срещу изборния туризъм. Граждани са се събрали чрез социалните мрежи, и са на магистралата, за да "спрат изборния туризъм".

На Пункта се провежда акция и срещу контрабандата, което допълнително затруднява влизането на граждани от Турция.

Нито на границата с Турция, нито по магистралата, обаче, има засилен трафик от автобуси към България с гласуващи.

Въпреки това, хората са категорични, че ще останат в символичен протест на магистралата през целия ден днес.

Без извънредни автобуси в Кърджали

За последното денонощие на автогарата в Кърджали са пристигнали 12 автобуса от Бурса, Чорлоу и Истанбул, от общо 24 редовни линии.

Пътниците са малко, от Чорлу например тази нощ автобусът е пристигнал с 5 пътници.

За разлика от предходния тур избори, на балотажа няма такъв засилен интерес към гласуване в града. 262 435 са избирателите по списък в област Кърджали. Те гласуват общо в 549 секции, от които 343 с машини. 46 са подвижните секции, от тях 4 за хора под карантина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
0
 
! Отговори
Хохо преди 2 години
Правото на глас им го дадоха комунистите с намерение вечно да управляват с ДъПЪСе ,ама се разтури ортаклъка и са нема спиране .то иде ред и на ромбите да си издигнат партия ,с яките помощи с по 10 чавета дет ги храни българина с по едно дете ,продадохте народа си за 20 апартамента и пари ,алчни ***.
63
0
 
7
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
На ганчовците десетки години им беше втьлпено всекидневно в главите,че са сврьх богове,супермени,че целият свят говори и пише какви сврьхчовеци са! Сега индианския им вожд,чобанина от правец го няма и *** вече знае,че е бил г-ин Никой,че е беден,без икономика,култура,армия,без покровителя си Миризливата ватенка,че след броени години е на изчезване...Та това не може да прегльтне пезевенгина му с пезевенк! МИЛИ МОИ ТУРЦИ,стойте си в автобусите и им се наслаждавайте на течащите им отзлоба мутри!
62
0
 
3
 
! Отговори
... преди 2 години
След дъжд качулка.С това блокиране на движението псевдо патриотите не печелят симпатии...
61
2
 
4
 
! Отговори
Daima преди 2 години
Българите да си траят защото турския президент може да направи Харманли столица на България за дни, жителите ще са над три милиона в регион Любимец-Харманли. Национализъм никога не е бил добра политика, трябва да сме братя, турци-българи-македонци и да вървим на пред в ЕС.
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Циркаджии.Начело с Дамаджаната.
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези бохлуцците трябва да се застрелят на място! Как е възможно една част на гражданите на тази страна да се опитват да предотвратят друга част от гражданите и да се възползват от законните си права????????
58
8
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Българите сме тези,които живеем в България. И само ние трябва да гласуваме. Който е напуснал,вече не е българин и няма право на глас.
57
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди 5 години на балотажа Румен Радев спечели точно 530 000 гласа от опонента си. Без тези 530 000 гласа нямаше сега да берем този срам да го търпим 5 години как съсипва демокрацията. Преди 5 години ДПС гласуваха за Радев с 200 000 гласа. Други 200 000 гласа той получи от ВМРО и 130 000 от Марешки. Като теглим чертата... щото нали Радев преди половин година каза да теглим чертата... та като я теглим излиза, че е минус 330 000 гласа от ДПС и Марешки. ДПС поискаха Импийчмънт на Радев декемри 2020
56
6
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Протеста е осъществен от Шпиц командата на преЦедента радеФ, явно чашкоФ не му е достатъчен та активира и параформированията на Отечествения фронт ... Румбата явно не е забравил как спечели предишните избори, когато освен червените бабички за него гласуваха и избирателите на ДПС при това тогава те бяха официално поканени от функционелрите на ДПС и въпреки че сега Карадайъ не обяви подкрепата си за никого, фигуранта реши да се застрахова ... !!!
55
20
 
8
 
! Отговори
дядоЙоцо гледа, преди 2 години
Това са истинските българи,блокирали АМ ,не давайки път за намеса на Турция в изборите !... Поклон пред тези хора !
54
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фигуранта като не си затваря устата, а пита Карадайъ за родината майа така му се пада. Трябва да се мисли преди да се говори.
53
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предишният път, като гласуваха за Фигуранта можеше да идват, нали?
52
13
 
6
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До Осман. Ми упражнете си го това право. Имате сикции в Турция достатъчно, защо идвате тук! За да стане двойно гласуване, така ли??
51
3
 
15
 
! Отговори
Да преди 2 години
Всъщност група прошляци недоволни от нещастния си живот прехвърлят вината на други хора.Работете ве. То не става с 3 кутии цигари на ден и 1 патронче със салата всяка вечер.
50
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А къде са патриотите-Шкембе воевода,Марешки,онова Бялото изпражнение от Атака?
49
2
 
12
 
! Отговори
Хюстън, преди 2 години
Турците са на границата,малее,до там ли я докарахме !.....Гласувай народе !
48
2
 
2
 
! Отговори
До 57 Марин преди 2 години
АбеГендарСкапан нешу ти а умразнал животе а май , а ?
47
7
 
4
 
! Отговори
До 55 преди 2 години
С такова удоволствие ще те разделя на съставни части , че ти е бедна фантазията.
46
6
 
10
 
! Отговори
Марин преди 2 години
Като гласуваха за фигуранта нямаше проблем, сега обаче има. Комунистите взеха властта, младите и образовани, които са пропуснали часовете по история ще видят какво значи червени бо***ци
45
1
 
8
 
! Отговори
Осман преди 2 години
До ОсманЕ,за последното Османе трябва да те вкарат в дранголника за всяване на напрежение между етносите!------Рачооо, ако трябва да се вкарва някой в дранголника за всяване на етническо напрежение трябва да се почне от ония по магистралите спиращи български граждани заради етноса им!