Кирил Петков: Купеният вот ще е безпрецедентен

Гвоздейков е маркетингов трик, заяви той
12 апр 2024 11:39, Александър Попов
358
Кирил Петков: Купеният вот ще е безпрецедентен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Борисов и Пеевски правят маркетингов трик с името на Гвоздейков в пълната координация с МВР – от министъра до главния секретар. Искат да замажат очите на хората. Според мен купеният вот ще бъде безпрецедентен на тези избори. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков във връзка с изразената от лидера на ГЕРБ подкрепа към решението на служебния кабинет транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите.

Гвоздейков вече е изключен от "Продължаваме промяната", припомни Петков.

Още по темата
"Нямаме никакво доверие на Калин Стоянов, нямаме никакво доверие на организацията в МВР. Това е правителството на Пеевски и Борисов, това е тяхното МВР и те ще правят изборите, а използват името на човек, изключен от ПП", заяви още Петков.

В четвъртък служебният кабинет на Димитър Главчев реши да възложи на Георги Гвоздейков организационно-техническата подготовка на изборния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още по темата: Кирил Петков
Още от Избори 2024
Борисов доволен, че Гвоздейков ще координира вота
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
0
 
1
 
! Отговори
Каинов комплекс преди 2 седмици
А ние, Възрожденското ЛГБТ, какво печелим от това?
334
0
 
1
 
! Отговори
Този преди 2 седмици
Съвсем изтрещя -то бива простотия бива ама този е ТОП ***
333
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Алабала фокусите честни избори ли са? Щото сам казваш че едва 5 процента от избирателите ти са такива които са представени, а другите са изалабалени от вас...
332
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Що ъ да не сте купили хакерите с машинките ъъъъ
331
0
 
3
 
! Отговори
Пак ли тоя! преди 2 седмици
Тоя кога "изпущи" парапето и зема да ръси глупости.
330
1
 
5
 
! Отговори
Бай Кольо преди 2 седмици
Аз се чудя,ако го няма ГЕРБ с кого ще оправдавате некадърноста си?За всичките ви неуспехи и грешки все ГЕРБ ви дежурният е виновен.Вие сте копия на БСП,и на тях все ГЕРБ им е виновен за непрекъснатите им провали и некадърност.
329
0
 
4
 
! Отговори
Тон преди 2 седмици
Тези всичките трябва да бъдат вързани, и целят народ да мине и облекчи от горе им! Толкова са противни!
328
2
 
8
 
! Отговори
Мира преди 2 седмици
Търчи- лъжито съвсем изпрегна ,чувства се без ръце няма с какво да прави ала бала шашми
327
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А ала балата какво е? Купен вот, само че е платено на доверени IT- та. Киро да обясни какво е " ала бала с Президента". Никой журналист не го попита.
326
2
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 2 седмици
До 326. Може и да не направи нещо изключително, но направи доста, за разлика от другите, които не направиха нищо или дори разваляха. При управленията на Бойко се строеше из цялата страна и имаше пари за всичко.
325
2
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
До 325. А ако ти се събудиш ще разбереш, че това племе с никого няма бъдеще. Какво ли не пробвахме - червени, сини, цар, тройна коалиция, четворна, полицай, Харвардци - и все тая.
324
2
 
4
 
! Отговори
Пепи рублата преди 2 седмици
Про счовек кой купува гласове вече. По евтино идва да копуваш секции .
323
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тази критика отразява истината за ПП-ДБ. Те вече дълбаят второто дъно, а К.П. и Академика все още не се усещат, че песента им е изпята. От ГЕРБ като че ли само ББ не разбира или не иска да разбере, че следизборната коалиция с Киро-Кокорчо-Хр.Иванов е противопоказна. На изборите агите ще бележат успех, а не ПП. Дотам вие, пишман политиците я докарахте. Ако привържениците на президента бяха формирали движение Трети март, много вода може би щяхте да глътнете. Хората се отвратиха от вас.
322
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вие които критикувате Кирил Петков кажете какво направи вашия Бойко и Ахмед Доган. Къде живее Ахмед Дохан шефа на Бойко? Какво представляяа ДПС , нима не е организация създадена от бивши служители на Държавна Сиурност? Какво получи народа от обещанията на Бойко? Влезна ли някой в затовора за корупция, направиха ли магистрали, повишиха ли стандарта на хората, какви пенсии взимаха хората, какво образование и здравеопазване получихте, какво ниво нампрестъпност имаше??????????
321
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дано народа се събуди и разбере ,че с ГЕРБ и ДПС нямаме светло бъдеще.
320
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да ще има купен вот до дупка. Неизбежно е. Лошото е че само Вас от ПП и ДБ ще натиснат и ще Ви изкарват виновни. Не се отказвайте, знам че срещу мафията е трудно. Вие даже много направихте. Аз мислих ,че няма да можете нищо. Но така или иначе мафията направи план за да се върне на власт. По време на протестите Изгради фалшива опозиция в лицето на Радев, ИТН и Възраждане и така направихс впечатление че няма алтернатива. Това беше сценарий, направен от " сценаристите".
319
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Убеден съм, че Путин си иска да върне влиянието на Балканите. Тук с Бойко( реално с Ахмедд Дорган) ,в Сърбия Вучич, в Македония Мицкоски, в Босна с Додик (там започва отделянето на Република Сърбска от Босна и Херцеговина) и .т.н.
318
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Алабалата в която Кирчо не участва вече е купен вот. Или Кирчо подготвя публиката за катастрофата на ПП-ДБ след историите с пудела...
317
3
 
11
 
! Отговори
Кирее, преди 2 седмици
а когато купувахте гласове и правехте ала-бала, защо си траеше, а сега ревеш като сранска мечка?
316
2
 
7
 
! Отговори
Kиpo Лeнин преди 2 седмици
Kogoвeтe peшaвaт вcичko!