Григорова: Столична община е твърде малък терен за политика

Голяма част от задълженията били чиновнически
23 апр 2024 08:34, Анисия Иванова
156
Григорова: Столична община е твърде малък терен за политика
Снимка: БГНЕС, архив

Политиката не е еднопластова, тя работи на много нива. Столична община е твърде малък терен за политика, там голяма част от задълженията са чиновнически.

Това каза пред БНТ общинският съветник Ваня Григорова, която вчера обяви, че ще участва в предсрочния парламентарен вот.

"Изправи се, България!" на Мая Манолова, ПП "Българската левица", и "Обединена социалдемокрация" са трите формации, с които Григорова ще участва в изборите, като тройната коалиция ще се яви под името "Солидарна България".

Не смятам "Левицата" за свои конкуренти. "На първи май БСП събират формации, с които щели да се обединяват, а утре е последният ден за регистрация на партии и коалиции за изборите, а на 7 май се формират листите с кандидати. Тоест, на първи май не може да се прави обединение, може да се съберат да пият едно кафе и да си кажат, че се харесват", обясни Григорова.

В някой от МИР-овете Григорова ще бъде водач на листа. И посочи, че след изборите ще търси обединение по водещи политики с различни партии, но не посочи точно с кои партии или коалиции. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая малко като оная , ....... кога ти почерня дупето , кога стана политик , кога се устреми към " големите " политики . Да не кажа , че политики от давна няма , има устройване на хранилки на некадърни търтеи , които обществата да ги хпантутят докато те им нанасят щети , това го нема и в животновъдството , но в политиката е практика .
43
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някои партии и посолства много се страхуват от "Възраждане" затова моментално вкараха Ваня Григорова в парламентарните избори.
42
0
 
0
 
! Отговори
Алов преди 1 месец
Новия Месия?
41
1
 
4
 
! Отговори
икономист преди 1 месец
Ваня общо взето е права. Политика няма как да се прави в общинските съвети, защото тя се задава от народното събрание. Общинският съвет, кметът и общинската администрация, само решават текущи проблеми на гражданското общество, съобразявайки се с приетите политики на национално ниво. Така, че ако искаш да промениш нещо, трябва да отидеш в Парламента.
40
2
 
7
 
! Отговори
нн преди 1 месец
Още една наивничка, като Мая. А, бе не разбрахте ли че с лявата ви идея, нищо няма да направите. Няма хора който да ви се вържат на приказките, че и да станете фактор в държавата. Ама пусто властолюбие, гризе ли ви гризе.
39
3
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хубава работа, ама ......... :)))))))))))))))))))))))))) На тая й се отворил ГЗ като попски ръкав
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Странно същество е българинът , отвратен е от политиците и " политшката " им , негласуващи с диагноза отвращение -60 % , а появят ли се избори всички , включително и отвратените се юрват да се намъкнат в политиката , или да се поотъркат някъде в нея и то с отявлените намерения да вършат точно това дето вършат и отвратилите ги вече политици , да крадат , да властват , разбирай закон да ги не лови , Е има и единици изключения , на които поднасям извинения , но са пренебрижимо малко .
37
0
 
6
 
! Отговори
Ninja преди 1 месец
О, извинете, принцесо!
36
4
 
6
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Тва *** ще се набута където може,ама и на Паскалев условия поставяла... няма да я бъде нейната,да си ходи у махалата.
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако някой познава по отрано тази третокласна проф деятелка му е пределно ясно каква *** / беше/ и е!
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Опааааа , Столичната община тясна за мойта душа .
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добро утро, иначе щеше да оправя Столична община!
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А разправят , че парламента в Брюксел било царството на сенките , мотаели се някакви бездуховни същества от които нищо не зависело , ни в политиките , ни в решенията и съм склонен да повярвам , защото такива ветрове духат от там , решенията принадлежат на ЕК , която пък е от кукли на конци поставени от едни куклуводди нямащи нищо общо с политика а с финансови интереси и мераци за контрол върху човечеството .
31
2
 
11
 
! Отговори
Братчет на Ванчето преди 1 месец
Сокерес мъ Ванчеее,маро има ли а,маро ?
30
2
 
12
 
! Отговори
2007 преди 1 месец
Бягай на село ЛЕЛЬО! Нямаме нужда от ромската Клеопатра, както те наричат. Ти си въздух под налягане!
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ванчето която е започнала като чистачка вече и е тясна столична община явно министър председател ли се кани да става таа устата ромка дет един пирон не забила през живота си ,не мога да си обясна откъде това самочутвие в тия простти хорица,ама може би точно затова имат самочуствие защото са простти.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изпърди се, България звучи по-яко
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре че тая не стана кмет. Здраво щяхме да го закъсаме. Като и слушах глупостите в предизборната кампания направо ме достарша. Болшевишките мераци не се осъществиха.
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Което за пореден път доказва , че всеки намъкнал се в " политиката " работи единствено за собствената си кариера и интереси , нищо общо 8с обществата . Резултатите са логични и видими , обществата са разградени и ограбени .
25
0
 
6
 
! Отговори
ниво на некомпетентн преди 1 месец
Парата е като царската вода , разтваря всякакви " убеждения " , " " принципи " и " идеали " . Нивото и за политика било криво , а какво свърши на това ниво , та се меракландиса на високото ?