Борисов: С разделена държава няма как да излезем от кризата

„С коварен план ПП ви обраха, бръкнаха в джоба на всеки българин“
Обновена: 7 юни 2024 22:04 | 11 май 2024 15:06, Елка Василева
590
Борисов: С разделена държава няма как да излезем от кризата
Снимка: архив, БГНЕС

България в момента няма посока. Дано българите проумеят и разберат, че с разделена държава няма как да излезем от кризата. Българите трябва да знаят, че за тези три години ще берем горчиви плодове. Това каза днес в Бургас лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов. Той припомни, че е поемал държавата след финансовия колапс, известен като "гръцката криза", както и след миграционната криза.

В морския град Борисов откри предизборната кампания на партията. Заедно с него бяха Мария Габриел, Ева Майдел, Росен Желязков и др.

"С коварен план ПП ви обраха, бръкнаха в джоба на всеки българин. Асен Василев е умен и знае, че хазната е празна, както и какво да се направи - да се вдигнат данъците", каза Борисов.

"Толкова коварно всичко са подготвили в последните 3 години. Лъжа до лъжата, но това не е истина. Но ние оставихме Спецов и митниците същите хора, за да не могат да се измъкнат. Фалшифицират подписи, поръчки, цялата рода са си настанили по креслата, подчерта Борисов. Денков казва да обвинят пудела, той е виновен, вие мълчите и казвате: да, да. Рашков, колкото повече седи при тях, толкова по-добре, той е въоръжен с чадър и може да се пази. Макар че сложили Кирил Петков първи в Перник, Рашков - втори, за да може Кирил да влезе първи в София, а Рашков в Перник. Това не е лошо, това е работа на всяка партия, не им търсим кусур", допълни той.

Лидерът на ГЕРБ се обърна към журналистите в Бургас. Той разказа за последния път, в който е бил в града - по време на предходна предизборна кампания. Лавина от въпроси зададохте, защото тогава академикът плашеше с оставка, какво ще стане, ако затвори петролната рафинерия, бензинът ще стане 4 лева. И аз ви казах - хора, те ви ограбват, вземат ви по един лев на всеки литър бензин и дизел.

"Сега, като няма дерогация, колко е горивото? Защо е било по 4 лева, замислете се, милиарди печалби през тези 3 години. Тези хора в последните години са се облагодетелствали много. Видяха, че губят подкрепата в обществото. Обществото ги разкри. Те си направиха сметката, че ако изкарат с Мария Габриел премиер още 9 месеца, ще стигнат дъното, а те искат да съществуват още 2-3 г. за да може партията да ги пази и затова върнах записа на техния Национален съвет, където Асен Василев казва, че Габриел е заложник и че ротация няма да има", подчерта Борисов.

Моите колеги са по детски наивни, защото си мислят, че насреща имаме системни политически партии, които имат някаква стратегия или цели. Срещу нас няма такова мислене. Дефицитът е толкова надолу, заемите са толкова огромни, че дори ГЕРБ расте по-бавно от външния дълг на България, заяви Борисов.

Той коментира изборите в РСМ, както и засилената антибългарска пропаганда.

"Има Договор за добросъседство, който сме сключили с РСМ. Призовавам колегата Мицкоски, колега ми е, добър приятел ми е, от ЕНП, да си оберат говоренето, защото изборите им минаха. Честитих му успеха, но с тази риторика видяхте възпали цялата българска политическа класа. Ако иска добросъседство, имаме договор, всички ще си мерим приказките", категоричен бе Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


590
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
463
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко много лъжи в толкова малко изречения. Бойко Лъжеца!!!
462
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
473 Бойко Борисов е уважаван политически лидер в Брюксел. ГЕРБ е уважавана членка на ЕНП. Доказват го редовните посещения на шефа, на тази най-голяма дясна, европейска партия, Манфред Вьорнер, който винаги идва в България за да подкрепи Борисов и ГЕРБ, преди избори. Урсула фон дер Лайн се очаква да посети скоро България по същия повод. Къде са ПП,ДБ, в Брюксел? Хааах, никъде? След като обадиха Габриел, получиха розочароваща реакция от ЕК.
461
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко не е никакъв лидер , а е мафиот и рекетюр. Можеби си прав, че е лидер на мафията.
460
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко с мафиоти като вас няма как да излезем от кризата. Докато няма Лустрация и не Ви затворят всички шпиони няма как да се получи.
459
6
 
3
 
! Отговори
Поли преди 1 месец
И се потите и се препотявате и се пенявите и се препенявите и Борисов си остава истинския лидер и държавник на пук на злобата и лъжите ви.Жалки сте беееее не ставате !
458
4
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ преди 1 месец
Група за Ефективно Разграбване на България
457
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еййй,тоя Борисов ви е взел акъла.По цяла седмица му държите простотиите и му правите реклама.Защо?Или да не питам.
456
5
 
11
 
! Отговори
Европейска народна п преди 1 месец
Бойко Методиев Борисов е вреден за европейското развитие на България
455
1
 
4
 
! Отговори
Елена преди 1 месец
Само знам едно,че българите сами ще си затрият държавата.Злобата,омразата,лъжите ,лекотата с която вярват на всякакви мошеници ,които им обещават ,,чудеса" - Кировци,Копейковци, и още куп мошеници ,да променят нещо си?! Какво ще променят бе,какво?! Да се докопат до кокала, да променят собствения си живот е това ще променят .За 3 години 6- ти избори това е катастрофа Българите сами ще си затрият държавата . Трагедия но неосъзната
454
3
 
10
 
! Отговори
Последна ода за БГ преди 1 месец
Боко, Боко гърло дълбоко! Ти на Шиши повери ни и държавата затри ни! Да се слави наред по света наш башпакан и хулиган Делян, мъж на Ристьо, Лена, генерала и Доган! Кой да знае таз държава славна, че ще потъне в ***, но така се полага на хора забогатяли с убийства, кражби и измами! С меч бе България основана, а с *** бе завинаги закрита за радост на продажници и лакоми "канадски" и други еврейски измамници!
453
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко ***!
452
2
 
11
 
! Отговори
Коментар преди 1 месец
Чакам с нетърпение кога на хората ще им писне да са роби на "гражданите за европейското развитие на България" и на "движението за права и свободи" и ще им правят граждански арести на тези ненаядени престъпници
451
3
 
11
 
! Отговори
МВР служител преди 1 месец
Борисов е контрабандист и от поне 30 години се занимава само с контрабанда
450
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От както се появиха Киро просто, Лена от парапета и Кокорчо, държавата тръгна надолу. И нищо не може да я спре. Честито!
449
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро просто, Лена от парапета, Кокорчо международния измамник, си нямат и понятие от това, как се управлява държава. Умеят само да лъжат, изричайки лъжи на развален българскикато/ Киро харакиро, да фалшифицират чужди подписи/ Лена парапета, да прикриват контрабандата и да су чу...ат в тайни апартаменти, да надуват инфлацията, като Кокорчо. Три пъти се провалят вече. Стига, толкова! Държавната не е учебен полигон.
448
4
 
17
 
! Отговори
лойко преди 1 месец
Ами то точно ти агент Буда, заедно с другарите си от ДПС разделяте държавата и я дърпате назад
447
3
 
9
 
! Отговори
Sheen преди 1 месец
Мазен лешояд
446
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ е първа политическа сила, дори с манипулирания от шарлатание машинен вот. Пре ГЕРБ почти бяхме влезли в Шенген, Хърватия бе по-назад от нас в подготовката, но дойдоха измамниците Киро просто, Асен свинското със зеле и компания, и всичко спря. Непреодолима загуба. ГЕРБ построи много национално значими обекти, а при ПП,ДБ лаладжиите, нищо. Само говорят против Русия, но работят за Русия. Киро с бутафорния си бодигард?! Ако руските служби искаха, щяха и двамата да ги затрият.
445
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Клоуните КироАсен със своята надутост и некомпетентност, със своята алчност и похот, са опасни за държавата. За съжаление, след тях тръгнаха много висшисти, някои с дипломи без покритие и си съсипаха кариерата. Те станаха посредствени брокери, които стагнираха и съсипаха държавата. Да им бере греха този/тези, който ги доведе на власт. Защо още се ползват машините на избори? Те се манипулират от същите арогантни случайници, които се представят за това, което не са. КироАсен обогатиха Газпром.
444
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко всички пенсионери твои поддръжници са наредени в администрацията и спъват всякакво развитие на България. Време е да се премахнат. Също така като повишиха заплатите на военните и ако не са ходили на война трябва да им се вдигнат годините за пенсия.