»вайло ћирчев: Ѕорисов про€в€ва позакъсн€ло политическо мъжкарство

Ћидерът на √≈–Ѕ иска правителство на малцинството
25 юни 2024 09:17, Ќели ’ристова
54
»вайло ћирчев: Ѕорисов про€в€ва позакъсн€ло политическо мъжкарство
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

“рудно ще го бъде правителство на малцинството, по-скоро това е едно позакъсн€ло политическо мъжкарство, което се опитва да про€в€ва Ѕойко Ѕорисов. “ой попадна под политически€ чехъл на ѕеевски и —лави “рифонов и сега дава заден и ще предложи правителство на малцинството, за да може в трети€ мандат »“Ќ да бъде използван, като смокиново листо и с малко депутати за цв€т - от "¬еличие" и Ѕ—ѕ да бъде съставено правителство. “ова каза пред bTV бивши€т депутат от "ƒа, Ѕългари€" »вайло ћирчев. “ози сценарии било възможно да се случи в първи€ мандат, но по-реалистично било да е в трети€, защото Ѕорисов знаел, че с ѕеевски не изглежда добре.

Ќа консултациите при президента –умен –адев вчера Ѕорисов бе категоричен, че ще предложи правителство на малцинството.

јнонсът на Ѕорисов не бил приемлив за т€х.

«ащо с връщането на Ѕрендо вътрешни€ министър още не си е подал оставка, той тр€бваше да бъде политически пътник доста отдавна, каза още той.

ѕриехме по-добри промени в конституци€та, отколкото си мечтаехме през 2014 г., каза още той.  онституци€та не се пишела за президента и служебни€ премиер.

Ќе сме мислили за трети€ мандат, защото ще отиде в »“Ќ, каза още той.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


54
ќще от »збори 2024
Ѕлизнашки: ѕравителство на малцинството ще се провали
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
45
0
 
0
 
! ќтговори
ташунка витко преди 2 седмици
» този беше депутат с 8 грама мозък.
44
0
 
2
 
! ќтговори
ƒо 43 преди 2 седмици
ѕроследи ли парите от направени€ път в кой джоб отидоха?
43
0
 
0
 
! ќтговори
ј…ƒя преди 2 седмици
» наесен и колегите му да последват светли€т му пример и да останат извън парламента.
42
2
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
√ербб направили едно пътче, гол€мата работа! ј санираха ли жилищата, ј? —анираха на н€кои свои приближени! «апълниха ли дупките по улиците, Ќ≈! Ќо Ѕорисов усвои 380 млрд.евро!  ъде са тези пари??¬ чекеджето за кюлчета ит.н!
41
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
единственото хубаво е, че свирчев е извън парламента
40
2
 
4
 
! ќтговори
 ой си ти, че ... преди 2 седмици
 ой си ти, че да се изказваш!? ѕартийното синче - "демократче"! ћного приказваш за корупци€, а сами€т вкарал детето си в детска градина без ред! ¬сички т.наречените млади от ѕѕ са наследници на партийната и червена номенклатура на Ѕ ѕ/Ѕ—ѕ и ƒ—, както и много от ƒЅ! ’ората го разбраха и затова 300 000 се отказаха от вас!
39
2
 
3
 
! ќтговори
анонимен преди 2 седмици
Ќа вилното ни м€сто,което е съвсем близо до —офи€,се изредиха за ти€ 35 години кметове от Ѕ—ѕ,—ƒ—,Ќд—в,јтака и накра€ от √≈–Ѕ.—амо при √≈–Ѕ се направи асфалтов път,при другите-нищо!!!
38
3
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
ти ли бе »вчо ти ли даваш акъл комунисче мамино айде да бегаш вид€х ме те що за стока си
37
2
 
1
 
! ќтговори
ташунка витко преди 2 седмици
» то€ и Ѕоко “иквата са от един дол дренки.
36
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
това прасе полицаите не б€ха ли го проснали на зем€та по корем пред резиденци€та на ƒоган,или бъркам?
35
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
мирчеф,а ти кога ще про€виш малко мъжкарство,нищо че си мека китка.ќн€ ден на гей парада те гледах ,че се правиш пак на жена,засрами се бе тумбак
34
2
 
4
 
! ќтговори
Ќедоразбрал преди 2 седмици
Ћьош,много льош Ѕорисов!!Ќаправи метрото,направи булеварди,околовръстни,църкви,манастири,магистрали,пречиствателни станции,училища,спортни зали,но не разбра едно нещо,че за 50% от овчата наци€ това не значи нищо.«ащото когато управл€ва √≈–Ѕ има ред и дисциплина.¬сички тр€бва да плащат нищожни€т 10%ов данък,който на фонът на останалите държави в ≈— си е направо майтап.Ќо великите бизнесмени в Ѕ√,задкулисието не иска и този елементарен ред и тези елементарни данъци.»скат анархи€ и € сътвориха!
33
2
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
ћирчев- виж какви тъпотии говорите- брендо- мендо, политически чехли и смокинови листа... јбе хора н€каква визи€ за ≈с н€мате ли?! ѕоне на гей парад ходете, а то само тъпотиите на ген наско и мирчеви глупости. Ќ€ма ли н€каква истински важна тема да обсъдите, да чуем нещо за бъдещето на ≈—. ћного зле...
32
2
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
¬сичко тече, всичко се промен€!  абинет на √≈–Ѕ с подкрепата на ƒѕ— и на независими депутати, а даже и на малцинството ще бъде успешен и ще даде въздух за облъсканата ни държава. Ѕорисов да не се довер€ва на врачките с заклинани€та. “е изпълн€ват поръчки на среди, които се втрисат от перспективата за управление на страната от √≈–Ѕ & ƒѕ—!
31
2
 
12
 
! ќтговори
?!? преди 2 седмици
¬ашата партиика ѕѕ ƒЅ последно време само се катери по големи€т и хлъзгав гръб на Ѕорисов. “ова е гол€мо мъжкарство от ваша страна. ¬чера јтанасов удари дъното с простотиите си при президента
30
2
 
2
 
! ќтговори
Ќедоразбрал преди 2 седмици
јбе много лош тоа Ѕорисов .–апорт даден,рапорт приет.ќфшорни сметки попълнени.»цебе?!јбе само 20 министъра ни даде от 21 и това показва големи€т ламтеж към властта у него!!ћайтап бе!’убав,г,лупав народец си имаме и така го шашкаме,че черното го правим на €сносиньо б€ло и обратно.Ќикой не разбра в гювеча че целта беше да създадем паника в ко€то да изчегъртаме √ешев,спец съда и спец прокуратурата!ѕопил€хме досиетата на олигарсите! »цето си би пръта да си харчи милионите в Ѕрюксел,а ние стоим тука!
29
3
 
21
 
! ќтговори
ћайора преди 2 седмици
ћирчев още ли продължаваш да плюеш по Ѕорисов след като без него щ€хте да видите власт на куково л€то? ƒа не говорим за вашето тотално провалило се управление , довело до фалит , големи заеми , дупка в бюджета на Ќќ» от 10 млд лв, ала бала с машините , пудела с пачките , кеша! —прете се , разпуснете се и отивайте там откъдето сте дошли!
28
2
 
22
 
! ќтговори
ѕоли преди 2 седмици
Ќегодници злобни,избиват си комплексите само с измислени обиди към Ѕорисов .,,√олеми мъже " сте вие ,клюкарки и интригантки.¬ главите ви е само Ѕорисов но не и Ѕългари€ јре изчезвайте и работете това което можете.Ќе ставате за управление
27
2
 
25
 
! ќтговори
ѕетров преди 2 седмици
ћирчев остана на сухо и сега про€в€ва закъсн€ло даване на акъл
26
1
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 седмици
ћи про€ви и ти.