Туристическият бранш в Бургаско с независим кандидат за депутат

Ще се регистрира инициативен комитет, който да го подкрепи
5 фев 2021 09:37, Анисия Иванова
11
Туристическият бранш в Бургаско с независим кандидат за депутат
Снимка: БГНЕС

Туристическият бранш в Бургаска област се готви за първи път да издигне независим кандидат за депутат. Зад идеята се обединяват Бургаската регионална туристическа асоциация, Съюза на частните собственици на хотели в Слънчев бряг и други представители на бранша по Южното Черноморие.

Процедурата за издигането на независим кандидат предвижда регистрацията на инициативен комитет, който да подкрепи кандидатурата му.

Независимият кандидат трябва да представи и подписка, подкрепена от 1000 души с постоянен адрес в избирателния район. А защо туристическият бранш е решил да подкрепи свой кандидат обяснява председателят на Бургаската Регионална туристическа асоциация Соня Енилова пред БНР.

„За нас е много важно да имаме свой представител в парламента и то не един, а представители от всички региони, които считат туризма за свой приоритет…Към момента няма кандидатури, но очакваме предложения и от Слънчев бряг и от Приморско. Следващата седмица ще бъда в Царево, в Созопол, Бургас“, каза тя.

Идеята не е нова, но за първи път се пристъпва към конкретни действия от туристическия бранш.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех, че кеф. Тия псевдо хотелиери и ресторантьори (алчни печалбари) от сега вият на умряло. Цвъкаха, Цвъкаха бетон, а сега се чудят как да го напълнят. Направо умирам от кеф като им гледам притеснените ***.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До К2 ЕВЕРЕСТМда, голяма трагедия - ако алпинистите вместо да спонсорират чужденците бяха отушли у нас на море - най-много да се продрискат и да ги гледат келнерите на лошо.
4
3
 
2
 
! Отговори
К2 ЕВЕРЕСТ преди 3 години
Алпинистите от връх К2 половината са с измръзвания при - 50 градуса и силен вятър, Скатов май е успял да се върне в лагера, няколко човека са с измръзвания! Не са успели да стигнат до върха!
3
0
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 3 години
Да си направят нова партия направо.Ето и някои идеи за име: "слънчакарака", "Бетон и Лай** за България" или "перемпаристроимхотели".
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кафявоморието скоро ще видите туристи ама през кафявата крива тръба на клозета.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма начин. Мутрите по ла.йно.морието все пак са малко за избирането на капи детути капи ;) Тез дет бачкат в бранша ги мразят и няма да гласуват за тях.

Спонсорирани публикации