ВМРО отива самостоятелно на парламентарния вот

Коалиционните партньори знаят за решението на партията
63
ВМРО отива самостоятелно на парламентарния вот
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ВМРО ще се яви самостоятелно на парламентарните избори на 4 април. Решението е на Организационния съвет и Изпълнителния комитет на партията.

Самостоятелното явяване е мотивирано като желание от структурите и ръководството с много добрите резултати, които ВМРО направи на изборите за Европейски парламент и на местните избори през 2019 г., на които се яви самостоятелно. От партията има двама представители в ЕП – Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков.

А на местния вот ВМРО удвои по места представителството си в общинските съвети, като се пребори и за ключови кметски места като Сандански, Елин Пелин, Трявна, Каварна и др., съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Коалиционните партньори от формацията "Обединени патриоти“ НФСБ са уведомени за това решение чрез разговор, проведен между лидерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

ВМРО благодари на НФСБ за съвместната работа в 43-ото и 44-ото Народно събрание.

От партията посочват, че искат да разширят патриотичното влияние чрез включване на голяма гражданска квота в листите си с кандидати за народни представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
3
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
И самостоятелно ще изчезне от парламента. Глу.паци, така и не се научихте "Съединението прави силата".
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шкембе Войвода много си е повярвал, че ще прескочи бариерата за НС, или може би много е забогатял покрай договорите за самолети и кораби и си е купил вече гласовете, за да влезе сам без Далавери Симеонов в следващото НС? Изборите са само за парлама, не е важно кой за кого е гласувал, а кой и как брои гласовете...
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това се очакваше: ВАС отсъди, че ОП трябва да се явят в пълен състав: ВМРО-Атака-НФСБ, което хич не отърваше на Войводата от Русе. Отделно му падна удобен момент да се отърве и от В.Симеонов и Дебеличкият Каракачанов излезе за изборите от коалицията. Е, вярно, с този си акт попречи на ББ да формира голяма изборна коалиция, но кой ти гледа "съюзника"? Всеки се спасява поединично, а сетне се съюзява, ако се наложи. Потърпевш ще бъде НФСБ. Заслужава си го - поне заради В.С.
41
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-45 ,освен че им продадоха български паспорти на българите,в съседни държави,нищо не са направили друго,агент -иван си напълни джобовете с евра,друго нищо,и много добре е че ще бъдат ,самостоятелни за изборите,агента,ще забрави парламента.
40
2
 
19
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
" Нашите патриоти" са абсолютна гавра с понятието Патриоти....Такива "патриоти" не са нужни на БГ нужни са ни Родолюбци!!!
39
1
 
7
 
! Отговори
РЕКЛАМъ преди 3 години
Еееех , МЕЧТИИИИ !
38
2
 
22
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Шкембе-войвода ще види парламент през много тънко фиде,което няма дупка.
37
2
 
8
 
! Отговори
горан преди 3 години
ВМР кво ?1
36
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
убедена съм, че вмро ще влязат в следващия парламент. българските агенции правят избирателни проучвания само в България и всяка година има изненада с турските гласове за дпс. същото ще е тук, не забравяйте етническите българи от съседните държави, за които вмро направиха повече от всички досегашни партии, взети заедно. иначе у нас, каквото постигнаха против истанбулската конвенция и закона срещу вечния длъжник, го прецакаха с изцепките с маркучи, пияния джабазки, така че остават без промяна
35
0
 
5
 
! Отговори
Дедо вия ми преди 3 години
До ПИТОНАКъде да ''влезе''?
34
2
 
17
 
! Отговори
Даа! преди 3 години
ВМРО не отива , а си ОТИВА !А-Й-Д-У-Ц-И !
33
5
 
3
 
! Отговори
българин преди 3 години
До АнонименЦветанов, значи Борисов. Къде беше до сега да говори за злоупотребите? Нали и той учавстваше. По-добре ВМРО! Да спрат парите на ***, които цял живот искат да са на помощи . Заради тях, ние ще плащаме данъци и ще живеем мизерно като пенсионери.
32
1
 
17
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Ние от веригата БИЛА ще пожелаем на нашия представител агент Иван да купи повече гласове с парите от паспортите
31
4
 
15
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Това няма значение. Ще са извън парламента. Всеки гушнал се с герб гушва букета. Това го знае всяко дете. Те също го знаеха ....
30
5
 
3
 
! Отговори
ПИТОНА преди 3 години
Не ме интересува За мене е важно да влезе НИНОВа Овчаров Румен Гечев Манолова Даниел ВЪЛЧЕВ и Масларова
29
2
 
15
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Казвали са им (а и аз съм писал) че която партия направи коалиция с Бойко след това отива в небитието. Първо беше Яне Янев, след това "реформаторите". Е, дойде ред и на "патриотите". Да се готви Слави с "Има такъв народ".
28
5
 
18
 
! Отговори
:)) преди 3 години
Много ми е интерено ако Атака влезнат,а тия увиснат кво ще стане!?
27
1
 
3
 
! Отговори
ръмбо преди 3 години
До Атанас ВелмазовБе ти добре ли си?
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВМРО не ке да влезнат в НС
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Джамбазки и Слабака им пука....за 4 години на дебели евродепутатски заплати / прочее от нашия джоб / ще им се напълнят сметчиците, ще врътнат, като всички досегашни евродепутати по едно имотче в Брюксел и после с рев и сополи ще се уредят на някоя консултантска длъжност там.Това показва практиката до сега.Па после кажете, че не са патриоти.....

Спонсорирани публикации