Спомени и романтика в "Оптимистично"

Двама автори в обща изложба
8 дек 2015 14:04, Петя Славова
0
Спомени и романтика в "Оптимистично"
Снимка: Галерия "Ракурси"

"Оптимистично" е озаглавена изложбата на Валентин Ангелов - живопис и Петко Арнаудов – обекти, която те ще представят от 14 до 31 декември 2015. Изложбата включва Спомени от красиви места, романтични пътувания, слънце и приказни герои е събрала изложбата "Оптимистично", която може да видим от 14 до 31 декември в галерия "Ракурси".

Авторите Валентин Ангелов - живопис и Петко Арнаудов - обекти са решили да отразят обратно на изпълненото със страх и напрежение време, в което живеем.

Валентин Ангелов работи в областта на графиката, рекламата, илюстрацията и живописта. Произведенията му са вдъхновени от антични, митологични и философски теми, които той пресъздава чрез съчетаване на реални и иреални образи. Негови платна са собственост на Националната художествена галерия, Софийската градска художествена галерия, както и на частни колекции в България и в чужбина.

През последните години Петко Арнаудов изработва дизайнерски обекти  и се изявява  в областта на дизайна и пространственото оформление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари