Арт работилничка "Сръчковците" с мини изложба "Есен в гората"

Тя е посветена на Климентовите дни в НЧ "Климент Охридски"
Обновена: 25 ное 2023 15:26 | 25 ное 2023 14:05, Красимир Ангелов
0

Снимка: Dnes.bg

Учениците от Арт работилничка "Сръчковците" от 3б клас при СУ " Васил Левски" в Стара Загора, имаха възможността да участват със свои творби в изложба, посветена на Климентовите дни, открита в НЧ "Климент Охридски".

В своите картини децата умело комбинираха различни техники и материали, като създадоха творби, носещи настроение и усещане за една цветна и вълшебна есен.

Арт работилничка "Сръчковците" съществува от 4 години. Основна цел на ръководителите на работилничката е да формират позитивно отношение към труда, възпитаване на усет към красивото, развитие и обогатяване на въображението, формиране на личностни качества като: сръчност, съобразителност, формиране на умения за работа в екип.

През годините с изделия, направени от талантливите сръчковци, са реализирани множество изложби в сградата на училището, участия в благотворителни базари и конкурси.  Дейностите в работилничката носят много положителни емоции на малките творци, които всеки път посрещат с радост и настроение всяка нова инициатива и проект.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари