Гражданско сдружение ще решава проблемите на “Люлин”.

Организацията ще следи за изпълнението на предизборните ангажименти на политиците в квартала и ще се бори за укрепване на административния капацитет в района
31 авг 2008 15:31, Красимир Ангелов
4
Гражданско сдружение ще решава проблемите на “Люлин”.
Снимка: БГНЕС

Квартал “Люлин” трябва да получи по-сериозно отношение към проблемите си,  поискаха от новосъздаденото гражданско сдружение “За Люлин”.

По думите на съпредседателят му Андрей Георгиев това е най-големия квартал в София и в него живее почти една шеста от населението на столицата.

Проблемите с ромите скоро ще излязат на дневен ред, каза още Георгиев.

Той обясни, че целта на новосъздаденото сдружение е да обедини всички мислещи хора в квартала, които като представители на гражданското общество могат да помагат за решаването на проблемите.

Георгиев допълни, че сдружението ще следи и за изпълнението на предизборните ангажименти на политиците в квартала, ще се бори за укрепване на административния капацитет в района и за прозрачност в действията на обшинските съветници от "Люлин”.

"Ние искаме нашия дом да бъде чист и подреден", завърши Андрей Георгиев, като добави, че домът на човек не свършва на входната му врата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Л преди 15 години
ж.к. ЛЮЛИН бл.601 ,вх.1,приземен етаж, по регистрация
2
0
 
0
 
! Отговори
Slava преди 15 години
Как да се свържа със сдружението?
1
0
 
0
 
! Отговори
Alex преди 15 години
...ste varshat vsichko tova ili..........???

Спонсорирани публикации