Брус Уилис и Харисън Форд дължат успеха си на Ал Пачино

Първоначално техни роли са били предложени на него
Обновена: 5 юни 2013 08:38 | 5 юни 2013 08:38, Петя Славова
1
Брус Уилис и Харисън Форд дължат успеха си на Ал Пачино
Ал Пачино. Снимка: Reuters

Холивудският актьор Ал Пачино твърди, че колегите му Брус Уилис и Харисън Форд дължат кариерите си на него след отказа му да се снима в направилите ги известни филми "Умирай трудно" и "Междузвездни войни", пише в. "Сън".

На среща с публика в театър "Паладиум" на Уест Енд в Лондон Пачино е споделил, че първоначално ролите на Брус Макклейн в "Умирай трудно" и на Хан Соло в "Междузвездни войни" са били предложени на него. Той обаче е отказал и така е дал шанс на Брус Уилис и Харисън Форд да се изявят и прочуят, пише БТА.

"Това момче, Брус, дължи кариерата си на мен. Кой още? Харисън Форд в "Междузвездни войни". Ролята беше моя, но я отказах, защото не разбрах сценария", е заявил 73-годишният носител на "Оскар".

Ал Пачино е разкрил още, че е отказал и главната роля във филма "Хубава жена", благодарение на която името на Ричард Гиър стана всеизвестно.

Признавайки, че вероятно е сгрешил, като не е приел да се снима в превърнали се в класика филми, Пачино е споделил: "Явно нямам правилна преценка за това кое е добро".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
jj преди 10 години
"Брус Маклейн" а....