"Пришълецът: Завет" превзе САЩ

Филмът оглави бокс офиса на Северна Америка
22 май 2017 11:52, Петя Славова
4
"Пришълецът: Завет" превзе САЩ
Снимка: Александра филмс

Филмът "Пришълецът: Завет" на Ридли скот измести "Пазители на галактиката 2" в бокс-офис класацията на Северна Америка, като спечели 36 милиона долара от прожекции в киносалоните през уикенда, съобщиха световните информационни агенции.

"Пазители на галактиката 2" изостана със съвсем малко. Приходите на филма през третата седмица са 35 милиона долара.

Двата филма са много различни, макар и да са на космическа тематика. "Пришълецът: Завет" е мрачен и зловещ, докато "Пазители на галактиката 2" е забавен и семейно ориентиран.

Още две премиери попаднаха в челната петица . "Всичко, всичко" зае трето място с 12 милиона долара приходи, а поредният филм от поредицата "Дневникът на един дръндьо" - "The Long Haul" е на пето място със 7,2 милиона долара.

Комедията "Ох, на мама" с Ейми Шумър и Голди Хоун слезе от второ на четвърто място в бокс-офис класацията на Северна Америка със 7,6 милиона долара приходи през втората седмица на екран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: САЩбокс офис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
8
 
! Отговори
Бокс? преди 6 години
Искам да попитам какво точно е бокс-офис че като превеждате буквално и се получават пълни бози.Освен това аз съм във Флорида и още нищо не ме е превзело, до кога да чакам или съм изпуснал влака.Драскачи една нормална статия не можете да напишете, само превеждате от чуждия печат.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Е няма да са руснаци я
2
10
 
12
 
! Отговори
Г преди 6 години
ТОВА БЕШЕ НАЙ - Т***ПИЯ ФИЛМ , КОИТО СЪМ ГЛЕДАЛ. КИНО @РЕНА - МНОГО ЗЛЕ. СЕДАЛКИТЕ МРЪСНИ, ЗВУКА - УЖАСЕН, КАРТИНАТА С ТЕХНОЛОГИИ ОТ ПРЕДИ 20 ГОД. МНОГО ЗЛЕ. МНОГО ЗЛЕ.ПРОДАВАТ В НЕТА БИЛЕТИ ЗА ТОЯ ФИЛМ ДОРИ И ЗА ДЕЦА, ОБАЧЕ АКО ДЕТЕ СИ КУПИ БИЛЕТ НА СТАДАРТНА ЦЕНА ГО ПУСКАТ.ДАНЪЧНИТЕ ДА ГИ ПРОВЕРЯТ.
1
5
 
14
 
! Отговори
Пришълецът преди 6 години
Ммммм американци..ам....ммм вкусно :)