Да преосмислиш живота си с "Акушерката"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
27 фев 2021 11:15, Петя Славова
4
Да преосмислиш живота си с "Акушерката"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Допирните точки между две жени, изповядващи противоположни житейски възгледи търси  Мартен Прово във филма "Акушерката".

Клер ( Катрин Фро) и Беатрис (Катрин Деньов) се срещат във важен етап от живота си. Акушерката Клер, посветила живота си на другите, може да остане без работа, а свикналата да се забавлява Беатрис узнава за тежка болест.

Режисьорът проследява как се променят позициите на персонажите, без да осъжда грешките им. Героините имат тайна в миналото. Едната е останала без баща, който е предпочел да съжителства с другата. Срещата между двете не е била желана, но като че ли задължителна за прошката  - необходима и за двете.

Прово създава наситен с емоции филм, фокусиран върху сложните човешки взаимоотношения. Силното актьорско присъствие на Фро и Деньов е сред отличителните качества на продукцията, представена в програмата на Берлинале през 2017 година.

В останалите роли ще видим Оливие Гурме, Марилен Демонжо, Мари Пакуим, Одре Дана и др. Гледайте "Акушерката" ва 27 февруари от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Euronymous преди 1 месец
Коя акушерка?! Да не би оная русенска торба Красимира Пейнова която носи огромни рога на кухата си тиква отгоре...
2
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
ste si pocivame
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя филм го гледахме , че и статията за него четохме.