Хан Соло и Чубака – любимците от "Междузвездни войни"

"Империята отвръща на удара" пък е фаворитът на феновете
Обновена: 15 дек 2017 16:12 | 15 дек 2017 12:45,
11
Хан Соло и Чубака – любимците от "Междузвездни войни"
Снимка: Архив

Симпатичният контрабандист Хан Соло е любимият персонаж от "Междузвездни войни", пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания по случай излизането на екран на осмия епизод "Последните джедаи" от култовата космическа сага.

Анкетата, направена сред 2000 почитатели на поредицата показва, че никоя от новите продукции не може да измести от сърцата им оригиналната трилогия. Най-гледаният филм от феновете на "Междузвездни войни" е "Империята отвръща на удара".

А персонаж № 1 е Хан Соло, следван от своя пръв другар и съдружник Чубака и учителя джедай Йода.

В Топ 10 на фаворитите от "Междузвездни войни" намират място още дроидът Ар Ту-Ди Ту (R2-D2), Дарт Вейдър, Люк Скайуокър, Си Трипио, принцеса Лея, Оби-Уан Кеноби и Анакин Скайуокър.

Изненадващо най-осмиваният персонаж в историята на "Междузвездни войни" - Джар Джар Бинкс, не е "на дъното" в класацията на любимите персонажи и дори заема по-предно място от новата героиня Рей, ситския лорд Дарт Мол и Императора.

Разбивката, според положителни и отрицателни персонажи показва, че от "добрите" любимец на феновете е Хан Соло, следван от Люк Скайуокър, принцеса Лея, Йода и Оби-Уан Кеноби. Лидер сред "лошите" герои е Дарт Вейдър, следван от Джаба Хътянина, Дарт Мол, Боба Фет и Кайло Рен. А най-почитаният дроид е Ар Ту-Ди Ту.

Предпочитаният кораб е "Хилядолетният сокол", следван от звездния изтребител с Х-образни крила и имперския звезден разрушител. По отношение на любимите сцени от сагата разкритието на Дарт Вейдър пред Люк, че е негов баща, няма конкуренция.

След въпросната сцена от "Империята отвръща на удара" се нареждат нападението на Звездата на смъртта в "Нова надежда" и битката на ледената планета Хот в "Империята отвръща на удара".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
до евро-простотия преди 6 години
Има страшно много неща, които могат да се нарекат зомбиране на тоя свят. Едва ли това, което носи удоволствие, е едно от тях. Вярно, много фили се използват от политкоректни сценаристи и режисьори за модулиране на определени аспекти от мисленето на зрителя, но чистото удоволствие от един спектакъл си остава чисто удоволствие.
10
4
 
1
 
! Отговори
евро-простотия преди 6 години
ЧОВЕШКАТА ПРОСТОТИЯ НЯМА НАЧАЛО И КРАЙ ,хайде стига с това зомбиране ,кво друго му трябва на съшество което няма и една гънка уу тиквата
9
4
 
2
 
! Отговори
Дар Твейрдър преди 6 години
Винаги съм бил номер 1.
8
2
 
2
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
До Динко. Евала бе младеж. Верно че бил морски пехотинец. Хмм хич не му личи.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-якия е Дарт Вейдър.
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причината Хан Соло да е най-обичаният персонаж от Междузвездни войни се казва Харисън Форд. Страхотно екранно присъствие има този човек, дори и сега на 70+ лазарника. Който е гледал новия Блейд Рънър ще разбере.
5
8
 
2
 
! Отговори
Динко преди 6 години
Тоз новият е бивш морски пехотинец и ако те хване,ще те направи загадка за медицината!
4
5
 
8
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Дарт Мол е кофти тръпка... ама тоя новия *** дет играе внук на Дарт Дейвър, как па можаха такова гей**че да изберат... Не съм я гледал още 7та част, хванах я към края... кофти завършек....
3
5
 
7
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Най ме кефи именно Дарт Мол. Боец от класа. Човекът който го играе е майстор по бойни изкуства и то наистина много умел. Не е азиатец между другото. Но нямаше да сбъркат ако бяха взели за ролята Дони Йен или Джет Ли.
2
4
 
2
 
! Отговори
бля преди 6 години
По скоро маймунка :)
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Чубака не е ли закачал някоя девойка, та да го оплюем и него?