"Александровска" набира доброволци за борба с COVID-19

Търсят се студенти и специализанти по медицина
13 мар 2020 10:30,
33
"Александровска" набира доброволци за борба с COVID-19
Снимка: БГНЕС

УМБАЛ „Александровска“ набира доброволци - студенти и специализанти по медицина, които искат да подкрепят екипа на лечебното заведение в усилията за ограничаване на заразата от новия корона вирус COVID-19, а също и в грижите за пациентите, съобщиха от болницата.

Още по темата


Всеки, който има желание да се включи доброволно в здравните грижи и в превантивните дейности, следва да съобщи имената си, телефон, e-mail и курса на обучение, в който е към момента, на телефони: 02/9230310, 02/9230327 и е-mail: volunteersalexandrovska@gmail.com

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 777Може и така да е, но никой доктор/мед. сестра бъдещ/а или настоящ/а не би рискувал да зарази най-скъпите му/й. Ако бъдат мотивирани от заплата, биха рискували, за да могат да се грижат за семейството си, но това да ходиш да доброволстваш, доброволно да се заразиш и доброволно да си потенциална бомба със закъснител.
26
0
 
5
 
! Отговори
До29 преди 4 години
"Махната"ми Е,че ще Сърбаме(а не Сърбате) това което сме си надробили! Всички!
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До ТЧовека ти казва,че нямаме достатъчно обучени специалисти,какво му намираш махна на коментара?Нищо лошо не е казъл човека.
24
1
 
6
 
! Отговори
До Т преди 4 години
"Ей сега ще видите кон боб яде ли" Ей аман "философи"Говорещи от второ лице множествено число! Недей ЗАБРАВЯ,че никой не е застраховане от това Чудо включително и ти!
23
2
 
5
 
! Отговори
777 преди 4 години
Това с призванието много ме разсмя. Познавам супер много лекари и само един съм срещала, който работи кадърно и не иска пари от пациентите, не лъже, не е алчен и му пека за болните. Да кажем в бг да има още 2-3ма такива максимум. Та още ли мислиш, че лекарите смятат медицината за призвание?
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е момента за увеличение на смешните заплати, 1500 лв. за мед. сестра и 2500 лв. за лекар иначе да напускат и който оживее.
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Санитари може да намерят.Затворници осъдени за неумишлени престъпления, изтърпели поне половината - при ангажимент за помилване след края на епидемията с указ от вицето).просто идея.
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТУ'ПАН,за магистрали и хвърчила милиарди има,ама виж за хора които си слагат главата в Торбата няма, там ще търсим"доброволци" па ако не друго погледни какво правят Италианците за справяне със създалата се ситуация! "Италия отпуска 1.5 милиарда Евро за набиране на медицински персонал и за закупуване на оборудване"
19
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бялата мафия да плаща сега не държавата.
18
0
 
16
 
! Отговори
bonbon преди 4 години
Сега е време за национализация на частните болници.Стига вече фалшиви операции и поставяне на цици.
17
6
 
5
 
! Отговори
до 15 преди 4 години
В Китай лекарите работят денонощно без допълнително заплащане. Мисля, че у нас трябва да се даде нещо, понеже българина без аванта нищо не прави.В Англия доброволците, работещи безплатно са 2500.
16
0
 
7
 
! Отговори
До 17 преди 4 години
Най-после умен човек!!! Браво! Бях изгубила надеждата, че ще срещна такъв!
15
4
 
28
 
! Отговори
T преди 4 години
В България е пълно с инфлуенсъри, влогъри, интернет селебритита и всякакви подобни безделници-тарикати, които уж си докарват стабилни доходи, често в пъти по-големи от на редови лекар/медицинска сестра. Те нещо май не са навити да стават доброволци. Ауу, забравих да спомена и хилядите младежи-певци по знайни и незнайни ТВ конкурсчета. Много тарикати станаха на клона и на никой не му се учи за лекар, инженер и т.н. Ей сега ще видите кон боб яде ли при тая липса на квалифициран персонал.
14
6
 
0
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
В този, в който родителското ти тяло беше обградено от 10 малки негърчета на един диван. Призвание, сещаш се :)
13
3
 
13
 
! Отговори
123 преди 4 години
Тоя пишман-директор клоун Костадинов не усеща ли, че е нагъл? Защо да се жертват студентите и специализантите? Дайте ми една причина и още повече сега, когато ги натириха новозавършилите лекари да вървят по разпределение в разни села за мизерна заплата в продължение на 3 години според новата Наредба1 ?? Сега да ходят да помагат не студентите и обикновените лекари, а онези лекари със заплатите от 50 бона!
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 10 Това в кой филм го гледа"призвание"?
11
1
 
19
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Чакай малко! Докторите и властта изгониха мед. сестрите ,а сега търсят доброволци.Що за наглост.Аз лично познавам поне 6 студентки,българки по медицина в Германия.Познайте,защо не са в България.Няма ли най накрай да ни дойде акъла в главата и да махнем от ББ до последният корумпиран чиновник.Всички са за затвор.
10
0
 
22
 
! Отговори
Наглост преди 4 години
Кой е луд без пари да "доброволства"?! От какъв зор бе? То бива, бива наглост, ама това подминава всякакви норми!
9
7
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Не са само парите!Веднага ти давам 10 бона, повече, отколкото ще получат лекарите, за да идеш да помагаш.Ще идеш ли? Нали пари ти давам! Ей затова се казва призвание.Но вие материалистите не го разбирате
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Геят-директор ще си избере красиви момчета.