Кирил Домусчиев с положителна проба за коронавирус

Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, той е изолиран
Обновена: 17 мар 2020 18:13 | 17 мар 2020 18:05, Камелия Цветанова
327
Кирил Домусчиев с положителна проба за коронавирус
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бзнесменът Кирил Домусчиев, собственик на Биовет, Хювефарма, БМФ, Лудогорец и Нова тв, който е и председател на КРИБ, е с положителна проба за коронавирус. Това съобщи самият той във фейсбук профила си.

"Скъпи приятели, след първоначален отрицателен тест за covid-19, но почувствано последващо неразположение, направих последващ тест, който се оказа положителен. Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, съм изолиран и в момента се лекувам. Благодаря на здравните специалисти, които полагат грижи за мен! Вярвам, че скоро ще бъда здрав и ще съм отново с Вас! Пазете се, спазвайте всички правила, но не се страхувайте! Ще преборим и този вирус?", написа Домусчиев във фейсбук профила си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още по темата: Домусчиевкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
8
 
26
 
! Отговори
Мирянин преди 4 години
Не пожелавай на ближния каквото не искаш на теб да се случи! Само Бог има право да съди! Както е писано всеки му според заслугите!
194
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво му се злобите на човека, молете се за всички да го минем по леко и без жертви! Само се чудя защо като нацията изтрещява, ще гледаме сериали с болници. Явно трябва да стоим у дома си и да се подготвяме- така го разбирам.
193
2
 
46
 
! Отговори
Мда преди 4 години
Представете си,че Доган(Сокола) го хване птичи грип,Пеевски-АЧС(афр. чума по свинете),а Баце-брашнеста мана(по тиквовите)....
192
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е времето Зализания да покани на Пролетен бал всичките си аверчета от Правителството начело с Тлъстия Еднокнижник у Владко Бездомника.
191
1
 
30
 
! Отговори
inatut преди 4 години
Кире, нали във франция казаха, кокаинът не помага.. ти си мислеше..нон стоп линии и няма проблеми..
190
1
 
26
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
До АнонименКак да не пие бе, нали по ТВ - то го даваха как пие вино, от по 10 000лв бутилката.А кви пури дими, не каза колко струват
189
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Всичко се връща" - Руши Видинлиев.
188
5
 
16
 
! Отговори
... преди 4 години
Не го защитавам, но знайте, хора. Няма значение кой е и какъв е. Дали е богат или беден, всички сме застрашени от този вирус. На никой не е гарантирано че няма да се разболее или че ще се разболее. По тревожното е че броят на зарезените и положителните проби се покачва. Всеки ден по няколко случая се регистрират. И ще стават все повече, ако не се изолираме. От Китай казаха - "Изолирайте се, стойте вкъщи, НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ!!! Ако не се изолирате сега, после ще стане страшно."Разберете, не е смешно...
187
1
 
26
 
! Отговори
Gigu преди 4 години
То сигурно и целия Лудогорец е болен.
186
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо му няма явно иска да влиза в политиката и се прави на жертва. Аз пък имам вирус на Х У Я ама вече съм ок.
185
1
 
27
 
! Отговори
АтанаСпорМюнхен преди 4 години
Само да вметна, че летяха през Варна и футболистите му реално си живеят тук. Това обяснява защо онзи ден пратиха диджея от София във Варна, за да го натопят, че от него е тръгнало, а не от Лудогорец.
184
10
 
5
 
! Отговори
baby shark преди 4 години
дано да се оправи човека по бързо, въпроса е че има много глупаво хора, наистина това е големият вирус и проблем на странта, пред завода, който са го затворили на групички викат ОСТАВКА или ОТПУСКА и се смеят, мръсни ***, разбирате ли колко са глупави, колко е зле работата като цяло, всичко ще бъде наред още след месец,два .. големите ще си направят схемите и ще отпуснат каиша.. ама тоя акъл няма дойде след 2 месеца на другите, това е опроблема.. не е вируса ще е причината за края на България
183
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи обикновените хора се лекуват сами в къщи, а тия тичат към частната болница и после туитват:#да бъдем еднинни # ще се преборим
182
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама верно трябва да постъпват милионерите с по един обдишвател под мишка и да го даряват на болницата след лечението.Тия имат пари не са за жалене!
181
0
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Е затова нямам фейсбук.
180
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тоя нито пие нито пуши здрав е като бик!Ще го изкара леко.
179
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано му светне,че един лекар и медицинските лица са по важни от един футболист
178
29
 
7
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Той поне направи стадион на Лудогорец (най-хубавия в България). Армията и Георги Аспарухов обаче са като стадиони от 70 години на мин век. Защо не зло радствате за Гриша Ганчев или Васил Божков ами Домусчиев ви е проблем?
177
3
 
48
 
! Отговори
Пиян - залян преди 4 години
За този гелосан престъпник на кой му дреме ! Милиардер е и ще се оправи лесно ! Да му мислим обикновените хора ...
176
3
 
34
 
! Отговори
Абориген преди 4 години
Разстрел ... и контролен в главата !