Китай към ЕС: Да работим заедно срещу COVID-19

КНР се ръководи от концепцията за единна съдба на човечеството
22 мар 2020 08:56,
79
Китай към ЕС: Да работим заедно срещу COVID-19
Снимка: БГНЕС

Президентът на Китай Си Цзинпин обсъди днес ситуацията с разпространението на коронавируса в света в отделни телефонни разговори с канцлера на Германия Ангела Меркел, президента на Франция Еманюел Макрон и краля на Испания Фелипе Шести, като им предложи да обединят усилия в борбата с новото заболяване. Това съобщи китайското външно министерство, цитирано от DarikNews.bg

Още по темата


 "КНР се ръководи от концепцията за единна съдба на човечеството, готови сме да споделяме информация и опит с другите страни - цитира ведомството на сайта си китайския лидер. - Трудната ситуация в здравеопазването е предизвикателство за цялото човечество. Сплотяването и сътрудничеството са нашите най-ефикасни оръжия. Пекин се стреми да развива съвместна дейност за създаване на ваксини, да укрепва партньорските си връзки в името на общото благо, добави Си Цзинпин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
8
 
! Отговори
Очевидно е преди 4 години
Ако Света не Ливидира Китайските ***, то Те ще Ликвидират Света - дори подозирам, че вече Успяха!!
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дивия китайски империализъм е непоносим
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КИТАЙ ЗАРАЗИ СВЕТА СЕГА ЛИЦЕМЕРНИЧИ.
21
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Време е йелолстоун да избухне!"Природата си знае своето.......докато чакаш вулкана бегай копай за централна канализация в руслямдия.
20
5
 
9
 
! Отговори
до 21 преди 4 години
първо наказание на Виновните Комита, после ще видим за обединения - с престъпници обединение не може да има!
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не искаме повече китайски вирус.
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам само този ад да свърши!Света най-накрая разбра, че здравето е най-важното ни притежание! Разбра, че трябва да въведе хигиенни стандарти за всичко! Разбра, че и комунисти и капиталисти са нищо пред едно вирусче! Само се плюете и искате да се избивате! Ако се бяхте обединили в самото начало, сега вече щеше да е свършило. Но беше забавно, като е на чужд гръб, сега обсче вече не е! Осъзнайте се! Само обединението срещу това чудовище ще ни измъкне! Бъдете отговорни!
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕС И САЩ трябва да работят заедно не само срещу коронавируса но и срещу комунистическия жълтурник.
16
4
 
7
 
! Отговори
Си Дзинпин преди 4 години
Коми Пропагандата ни е по Всички Медии в ЕС - владеем ги! Европейците са на път да забравят какви ги свърши Коми партията - криене, арести на лекари, убийството им!
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КИТАЙ СЕ РЪКОВОДИ ОТ КОНЦЕПЦИЯТА ЗА СВЕТОВНА ДОМИНАЦИЯ. КИТАЙЦИТЕ СА НАЧЕЛО, ОСТАНАЛИТЕ ОТДОЛУ. НЕ СТАВА.
14
4
 
13
 
! Отговори
наглост без граници преди 4 години
Китай дължи обезщетения на целия свят за мърляшкия си подход и допускането на китайски туристи по четирите краища на земното кълбе месеци след като заразата избухна през ноември 2019 г.!
13
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китай и Русия помагат с тестове и респиратори, Куба с лекари, а ЕС дава милиарди, половината от които са вече откраднати, преди да бъдат получени. Тоест разпределени.
12
3
 
11
 
! Отговори
Въпроси преди 4 години
Като Искат Да "работим заедно" защо Криха, Защо Арестуваха и дори Убиха Лекаря, който се Опита да каже и го писаха, че Вируса го е Убил?! Защо не Пуснаха Екипа на Центъра за Контрол на Болестите в Ухан да разследва Източника на Заразата?!
11
4
 
14
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 4 години
Само да Питам - Кой Кри 2 месеца от Света, Арестува Лекарите си, които искаха да кажат, Марсианците ли бяха?! Свена Никога няма да Забрави Какво Комунистическият Режим Докара на Света - не Ви Искаме Помоща Искаме Международен Трибунал!!
10
1
 
13
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Йелоустоун да избухне?! Ти сериозно ли пожелаваш това? Най-големият вулкан на планетата? Ледникова епоха ли искаш, унищожение на реколтата за минимум 10 години, глад, болести? Ти пси.хо ли си бе, човек? Знаеш ли какви болести ще тръгнат по замята ако избухне супер вулкан! Чак пък такава омраза към човечеството?
9
9
 
7
 
! Отговори
Garo преди 4 години
Още ли има хора дето вярват че във 21век нещо такова се случва случайни неща няма този вирус е създаден от американските братя бо нещо обърна към тях сега
8
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕС и Китай трябва да работят заедно не само срещу коронавируса, но и срещу краварника, който иска да ги унищожи. Време е да им строшим зъбите! Време е йелолстоун да избухне!
7
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В името на човечеството КОНТРОЛИРАЙТЕ ПАЗАРИТЕ СИ! На Света му писна от болестите дето тръгват от мръсните пазари на Азия. Въведете контрол! Чистота и проверка на стоките! Тия мерки ще спасят множество човешки животи! СЗО да се намеси и света също. Да поискаме строг контрол и хигиенни норми на азиатските пазари! Всички гадни болести в последните години идват от такива места!
6
16
 
5
 
! Отговори
Джингиби преди 4 години
Защо ги тропате китайците? Вярно, че забъркаха кашата, обаче за момента успяват да си я овладеят. Италия никой не я е оставял - и правителството им и населението им са безотговорни търтеи, които не си ценят живота. До 2 седмици ще имат повече болни от Китай.
5
10
 
12
 
! Отговори
waffen преди 4 години
Тия за пореден път заразиха света крайно време е тези комунисти да бъдат изтрити от лицето на земята.