Медиците от Пирогов ръкопляскаха на хората, които останаха у дома

Точно в 21 часа те се събраха пред болницата
Обновена: 12 апр 2020 22:06 | 12 апр 2020 21:55, Нели Христова
111
Медиците от Пирогов ръкопляскаха на хората, които останаха у дома

След като отправиха призив да си останем у дома, медиците от "Пирогов" публикуваха и видео, в което пляскат пред болницата.

Точно в 21 часа медиците ръкопляскаха за онези, които са решили да посрещнат светлите празници вкъщи.

Жестът на лекарите е препратка към аплодисментите, които още в началото на епидемията хората отправяха от балконите си към всички медици на първа линия.

"Тази вечер в 21 часа екипът на Пирогов излезе пред болницата и аплодира като жест на благодарност всички хора, които проявяват отговорност и солидарност като си остават вкъщи.

Бъдете и Вие отговорни и солидарни, останети си вкъщи!

Благодарим Ви!", написаха те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
3
 
! Отговори
53 преди 4 години
Я тихо! ПУсни Боко да чуеш кфо е казАл, "наборе". Па как е карАл тойотата, па кво е пратИл и плАтил!
37
10
 
14
 
! Отговори
Респект преди 4 години
Освен Пирогов, в аплодисментите се включиха и медици от ВМА, Александровска болница, Софиямед и доктори от Бургас, а нашите още по силни аплодисменти са за вас, Благодаря Ви!
36
10
 
11
 
! Отговори
!: преди 4 години
Сега най-вероятно и медиците са в конспирацията. От санитарите до китайските фелдшери....Крайно време е тая част от населението, която проваля усилията на всички или да си извадят главите от задниците, или държавата да ги смаже!
35
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новите БГ герои, които до вчера от същите медии бяха наричани убийците в бяло, бялата мафия, репортажи за някой как умрял на стълбите пред Пирогов, друг как лекарка го е нагрубила, трети как починал след операция. Сега медиите видяха, че Боко и щабът са по-достоверни, ако лекарите са герои и ето резултата. Утре няма да има нужда от тях и очакваме: родилка изгонена от д-р Койчо!!!!!
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХАЗасега пика в България се отлага но проблем е че доста се проточи и все се отлага неизвестно кога.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този я, не заплашвай. Като не ти харесват постове против шефа ти се махни.
32
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В нашите болници и санитарката е корумпирана. Бялата мафия толкова хора затри, че корона вируса не може . Ей два месеца едва 30 души намериха умрели и то насила им фалшифицираха смъртните актове.
31
7
 
13
 
! Отговори
До Ха-Ха-Ха преди 4 години
***, с.капан.От няколко дни коментираш срещу карантината.Внимавай да не обърнеш на Ах-Ах-Ах накрая!
30
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие да виждате на снимката докторите да са на 2метра един от друг?Освен това има забрана за събиране на едно място на повече от двама човека!Какъв е този цирк пред болница,полицията да глоби всички с по 5хилки,защото като лекари трябва да дават пример за спазване на забраните ,а не да ги погазват поголовно!
29
3
 
22
 
! Отговори
Христо Цветков преди 4 години
Браво! Вие сте сила, човечност и най-вече хора с големи сърца. Давате надежда на всички, независимо от трудности, лишения и условия. Бъдете все така борбени, уверени, смели, давайте пример и върнете вярата на хората в тази чиста и свята професия. Благодаря ви скъпи доктори и мили сестри! Кураж! Бъдете здрави!
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПешоСеверна Корея 0 жертви , България 30 жертви.
27
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти си луд, бе, масови гробове има в холивуд пикчърс.Няма такива страхливи мишки. До 13 март се навирахте по кръчмите и моло вете. Ядохте и пихте до последно, а сега ще умрете от СТРАХ.
26
4
 
13
 
! Отговори
Мед Сестра преди 4 години
Все още има хора дето си мислят че ще го надживеят лесно. В Италия били умирали по 1900... Айде гледайте интервюто с жената от Ломбардия чийто 4 братя са починали, мъжа и е интубиран и бере душа, а тя не може да иде да ги погребе, защото е в много рискова група - мисля онкоболна.
25
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледам има доста фенове на карантината. Добре де, а като ви кажат, че удължават мерките до 13 юни и после до 13 юли, пак ли ще се съгласите? Все някога ще изпълзите от дупките си и ще се заразите така или иначе. Но тогава ще сте обездвижени, с понижен имунитет и най - вероятно без работа и доходи.
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До "До Пешо"Никакъв голям пик и кратка карантина - вече се ошашавиха шведските управляващи, защото видяха, че рязко скача смъртността и заболяевамостта. Затова сега тепърва ще затягат мерките, ама късно. Да ги видим как ще се справят - с тоя вирус не може да се правят експерименти за кратък пик - прекалено много хора се разболяват, а никоя здравня система не издържа на подобно натоварване. ТОВА НЕ Е ГРИП!!! Набийте си го в главите - и Мангъров също, че ги плещи едни тия дни...
23
8
 
18
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
До Ха-Ха-ХаТочно заради навременните мерки и тяхната отдаденост няма трупове бе мър*шояд! Пусни си масовите гробове в Ню Йорк и някое клипче от болниците с Коронавирус и спри ракията - няма да те спаси. Много безсмъртни са се навъдили, ама в Историята и Библията има достатъчно примери как после са се влачели по черва!
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в кв Лагера доктори пляскаха ! Благодарим Ви ! Бъдете Здрави и Силни !
21
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този цирк трябва да приключи на 12 май, независимо от обстоятелствата! Няма болест, която да оправдава населението да се държи под ключ месеци наред. Много повече хора ще умрат от катастрофалните последиците за икономиката. Плашат ни с Италия че умирали по 600 човека на ден от вируса, но в Италия всеки ден си умират средно по 1700 човека! Освен това там вече ситуацията затихва и според повечето учени поне 50% от населението са изкарали вируса и имат имунитет.
20
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жена от Враца почина нелепо, след като погрешно била диагностицирана с Ковид-19, а e страдала от съвсем друго заболяване. В продължение на 10 дни жената е лекувана неправилно, и то срещу вируса, като впоследствие се разбира, че тя е имала перфорация на червата.
19
9
 
17
 
! Отговори
Пациент преди 4 години
Всички псевдо смелчаци и умници - пишете се доброволци и идете в отделението с Коронавирус да помагате. После ще ви питам какви коментари ще сложите. Много е лесно да се правите на герои и смели в нета.