Ако коронавирусът е създаден умишлено, е биологично оръжие

Икономическото възстановяване ще е по-бързо, смята Аспарух Карастоянов
11 май 2020 12:55, Анисия Иванова
36
Ако коронавирусът е създаден умишлено, е биологично оръжие
Снимка: Pixabay

Ако коронавирусът е създаден умишлено, това е престъпление и трябва да го възприемаме като биологично оръжие, заяви Аспарух Карастоянов, вицепрезидент на Американо-българския бизнес център и председател на Мароканско-българска търговско-промишлена палата, в предаването „Бизнес старт“ с водещ Христо Николов по Bloomberg TV Bulgaria.

По думите на Карастоянов следващият месец и половина – два ще са критични за икономиките, но и ще са много важни да се види накъде ще върви светът.

"Доброто представяне на борсите в САЩ показват, че възстановяването ще е по-бързо“, смята той.

„Ще бъде интересно да се види какво ще се случи с Беларус заради тяхното отношение към коронавируса, като ако в страната ситуацията се задържи нормална и данните са им коректни, ще дойде въпросът защо е било нужно да има толкова ограничителни мерки в други държави“, смята гостът.

Аспарух Карастоянов обясни, че и в създалата се ситуация се наблюдава изключително влошаване на отношенията между САЩ и Китай.

По отношение на тезата, че вирусът е създаден в Ухан и Китай не е предприел достатъчно мерки да го спре, Карастоянов смята, че е справедливо разследването да стигне до края.

Повече по темата за отношенията между САЩ и Китай очаквайте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11В човека са се съчетали много повече "гадни фактора". Това означава ли, че и човекът не е природен? Или Бог го е създал, според теб? Но ако Бог е успял да създаде човека, защо не може да е създал и вируса?
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двадесет различни гадни фактора са се съчетали по неповторим начин в този "вирус", но това е напълно случайно и природно!Повярвах ви одма!
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво казват по случая новичоците.
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай що не каза, че са им пуснали вирус, а кри и цензурира до последно? Има нещо съмнително в поведението, което никак не е правдоподобно.
7
17
 
10
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
настъпват мечтани времена за любителите на конспирациитематряла е в изобилие да захрани напразно функциониращите им мозъцидерзайте маняци щом няма със какво по смисленно и продуктивно да занимавате мозъците сидори и да е така след като няма какво да направи обикновенния индивид то защо да го мисли дали е вярно или не?
6
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2-да!Оказа се, че съм безплоден след прекарано заболяване с подобни симптоми и ваксинация. НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ!Ако ще се мре ще се мре!
5
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо никой не говори за черните овци Швеция и Беларус? Там нещата хич не са толкова катастрофални, колкото се очакваше от Световната здравна (престъпна) организация. Освен това първенството на Беларус се оказа много по интересно от нашето. Само Бате Борисов!
4
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, а жълтурите как ще обяснят цензурата на доктора и криенето на информация и факти за вируса от останалия свят, ако не са го изпуснали те?
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо да е оръжие? Може да са го направили ей така, от любопитство. Още един политически обвързан капацитет се изказа.
2
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е вирус военните няма защо да се интересуват от никакъв вирус. Това е вещество от типа на Зарин симптомите са доста сходни може и да не е Зарин, а някакъв нов вид газ пуснат във минимални количества няма да предизвика смъртност, а точно това което наблюдаваме сега. Вируса си съществува, но той не е причина за смъртта.
1
4
 
24
 
! Отговори
ако преди 3 години
ако е създаден от служби на сащ дали така ще говори тоя???