Над 17 милиона са заразените с коронавирус по света

Починалите с коронавирус са 667 011
30 юли 2020 09:09, Елка Василева
7
Над 17 милиона са заразените с коронавирус по света
Снимка: архив, БГНЕС

Броят на заразените с коронавируса по света превиши 17 милиона души. Това сочат данните на университета "Джонс Хопкинс", който води статистики в тази насока.

Още по темата

Заразените са 17 029 206, а починалите с коронавирус са 667 011.

Възстановили се от заразата са 9 948 163 души.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Има голяма разлика в смъртността при различните раси. При азиатците и при ------рите в Африка, смъртността е доста ниска, а при бялата раса в Европа и Америка е висока. Другото са различните щамове на вируса, при които също има различна смъртност
3
3
 
5
 
! Отговори
Напълно си прав! преди 3 години
До АнонименКолкото повече време минава, толкова повече лъсва огромната *** лъжа! И сега вече изпадат в истерия, че не могат да докарат страшните цифри. А тези, които живеят нормално и не се връзват се сочат с пръст! Аз имам един призив: ДОЛУ МАСКИТЕ!
2
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 1 преди 3 години
Мисля, че от гледна точка на епидемиологията и вирусологията това е нещо нормано - хората се срещат с вируса и свикват с него. Вируса, въпреки че мутира и това си има граници. Като зобавим и това, че обикновено смоството на вирусите е да мутирам към по-безопасени щамове в повечето случаи, не виждам нищо изненадващо. Доста вирусолози отдавна говорят за това.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе искам да знам дали някой мисли като мен и дали съм прав!От пролетта следя сайта Coronavirus world и наблюденията ми са че процентите смъртност изчислени върху всички заразени намаляват!През април-май процента смъртност беше станал 7% върху всички заразени, сега процента смъртност е 3,8%! Дори и да е грешно така да се смятат пак има намаление а не увеличение!В България също бяха 6%, сега е 3 и нещо!На около 10000 заразени имаме около 300 починали, горе долу да кажем!