От 1 септември Унгария затваря границите си за чужденци

Целта е да спре скока на заразените с коронавируса
28 авг 2020 19:04, Анисия Иванова
48
От 1 септември Унгария затваря границите си за чужденци
Снимка: БГНЕС

От 1 септември Унгария ще затвори границите си за чужденци, за да спре нарастването на броя на заразените с коронавируса, а връщащите се от чужбина унгарци, ще трябва да спазват карантина, каза началникът на канцеларията на премира Виктор Орбан, цитиран от Франс прес.

Гергей Гуяш обясни, че унгарските граждани ще могат да излязат от карантина само при два отрицателни теста за коронавирус.

Изключения за чужденците ще се правят за военни конвои, хуманитарен транзит и за дипломатически или бизнес пътувания.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така се прави, а не едните да ги държат под карантина и кппта, а *** и пульо да си влиза.
14
0
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 8Съгласен съм. Всяка държава приема различни мерки. И по мои лични наблюдения (по разкази на мои приятели и познати пътували в част от тези държави), мерките навсякъде са малко или много хаотични и паникьорски.Някъде затварят всичко, другаде не съвсем, а на друго място всичко е разрешено и отворено. Основната ми мисъл беше за "бай ***". Алеко има своята стойност, но много черти които се приписват на него ги има и в други народи. Темата е дълга за тук...
13
8
 
8
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
Тея са се побъркали - два теста?!?! Сигурно някой ортак на Орбан държи монопол с PCR в Унгария, та аре по два че са ни се е паднало.
12
3
 
15
 
! Отговори
Gog преди 3 години
Няма значение какво правят другите. Важно е двигателити на българската икономика - казината и нощните барове - да продължават да работят. Също, беше жизнено важно да демонтират пейките в морската градина в Бургас и да ми забранят да се разхождам по плажа, при около 15-20 случая на ден!
11
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диктатура та дрънка. Добре, че изкарах последните 7 месеца (с изключение на 2 екскурзии до Бг)в единствената държава в Европа без нито една насилствена мярка и без задължителна карантина и без маски.
10
4
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Ти си ***. Как ще ги заразят? Ми транзитно ще ги заразяват, по бензиностанции, тоалетни по пътя, с нощувка в хостел в някой град ... есента става студено и се стои на закрито
9
9
 
10
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Тея са уникални ***. Как по- точно ще ги заразят преминаващите транзит?
8
4
 
10
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Даваш за пример САЩ и Германия. А останалите 150 държави по света, които реагираха по един или друг начин. И да, повечето си затвориха границите за съседни и те-съседни страни. И да, пасивни държави имаше и ние попадаме в пасивните откъм затваряне на граници ЗА ЧУЖДЕНЦИ - не за българи да излизат! (не за вътрешните мерки, които си имаме). И да, есента държавите които държат съдбата си в своите ръце ще затворят граници. А ние - пак ще съзерцаваме
7
2
 
9
 
! Отговори
българин преди 3 години
Вече го казах, но явно има нужда да го повторя:Стига вече с този бай ***! Преекспонира се неимоверно като стигна дотам, че всичките си проблеми обясняваме само и единствено с "бай ***".Не разбирате ли, че по този начин го обезценявате, както инфлацията на парите?По отношение на мерките много може да се говори, но дори сред дисциплинираните иначе германци имаше бунтове и безредици, а какво да кажем за САЩ?Не знаех, че бай *** е получил зелена карта?
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сянката на диктатурата пълзи из Европа <html><body><!--StartFragment--><span class="_5yl5"><span>Поради по-нататъшното увеличаване на броя на короните, Баварското държавно бюро за здраве и безопасност на храните (LGL) ще прилага забрана за продажба на алкохол и консумация на алкохол за град Мюнхен от петък. Според забраната алкохолът вече не може да се продава между 21 и 6 часа сутринта. Освен това забрана за потребление в публични пространства ще важи от 23 до 6 сутринта
5
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние трябва да затворим границите си. А да сетих се в страната на Бай *** всичко е на самотек. Помните ли как стана през Март?? Просто всички околни държави си затвориха границите и ние се събудихме един ден със затворени граници. Бай *** е наблюдател на живота, а не държи в свои ръце съдбата си.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И това докога така?
3
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите Протестъри при Орбан за превъзпитание!Навсякъде другаде щяха да им счупят кокалите от бой!
2
5
 
21
 
! Отговори
123 преди 3 години
До СъветЧе стой си в къщи като искаш, кой те кара да се излагаш на риск!?
1
25
 
18
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Така трябва да стане и у нас.