Спад на новите случаи на коронавирус, 448 положителни теста

Четирима са починалите, излекуваните през последните 24 часа са 105
270
Спад на новите случаи на коронавирус, 448 положителни теста
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

448 нови случая на COVID-19 в България има установени при направените през последното денонощие 3 795 PCR теста.

Още по темата


Това са 164 случая по-малко от вчера, отчетоха от Националната информационна система.

Четирима са починалите, излекуваните през последните 24 часа са 105.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е: София (столица) - 116, Благоевград - 55, Варна - 49, Пловдив - 42, Сливен - 39.

59 души лежат в интензивните отделения у нас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При по-малко направени тестове логично да падне броя на заразените пълен абсурд.....
205
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спад, или над 50 дни нито един заразен има само в Китай. Но там отрязаха на Мънгаряците муровете, а остатъка расфасоваха за органи. Затова там поражения върху икономиката не се виждат и с електронен микроскоп.
204
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тестове: поименно, тогава да видим дали ще си нагласят цифричките! Така ще се знае кой е заразен!
203
0
 
7
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Е как спад? Ако се погледне процентното отношение брой заразени-брой направени тестове, всъщност има ръст. Защо информацията която съобщавате не е обективна?
202
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 220 (До Руска рулетка)Ти на 15 години ли си?Така разсъждават децата.
201
3
 
2
 
! Отговори
До Руска рулетка преди 3 години
До Руска рулетка Така е, ще умрат... Ако водят застоял начин на живот...
200
5
 
3
 
! Отговори
58г, 107.5кг преди 3 години
Ям свинско и пия червено вино, ракия и бира. Бал съм ти вируса.
199
5
 
10
 
! Отговори
Руска рулетка преди 3 години
Някои от вас ще изкарат covid на крак като грип, но някои обаче ще умрат. Рискови са хората над 55 г., дебели, с кръвно или диабет. Всеки от тези фактори повишава риска от смъртен изход. Ако сте на 25 години - свиркайте си. Ако синът Ви обаче ходи по дискотеки или реве по протестите, но живее при вас, то веднага го изгонете от къщи. По-добре да си даде парите за квартира, отколкото за вашето погребение! Поне докато мине епидемията де!
198
4
 
1
 
! Отговори
До хмм преди 3 години
Носят се така,защото се пишат закони без контрол.Явно капацитетът Ви е далеч от този на дете в началното училище.Мрънкач безполезен каканижещ.Циба деаа боклика ти вмирисан
197
5
 
3
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 213 (Хмм)И мои колеги вече има много които са заразени с коронавирус.Пенсионерка, работеща на граждански договор, с раково заболяване и на химиотерапия, беше карантинирана за 14 дни, но и нямаше нищо, дори температура.На друга колежка майка и беше болна, с 39 градуса но и тя се е оправила.Двама колеги пенсионери починаха, но единия го заразиха в болница, а другият е починал от "придружаващите" заболявания, които ги има от много години и ставаше все по-зле през годините.
196
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Защо не затворите дискотеките и баровете?! Защо разрешихте публика на стадионите?! Една развиваща се Албания нареди да се носят маски и на улицата, а вие българския Щаб, вместо да прилагате строги мерки, броите всеки ден заразените!
195
5
 
10
 
! Отговори
ДЖАНГЪР мангър преди 3 години
Мангъра не спря да говори глупости по телевизията, как нямало втори пик и не трябвало да се пазим, а да се зарзяваме за да стигнем 70% преболедували! Няма ли кой да му събере бисерите в клип - как вируса бил по-тежък грип, щял да изчезне през лятото и втора вълна нямало да има. Какво да го правиш - болен за внимание!
194
2
 
16
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Колега беше болен от коронавируса. Слава богу е току що завършил, млад, и го мина леко. Но въпреки това 2 седмици в болницата, имаше дни в които казваше, че едва се движи и е супер отпаднал. Вие си говорете, че нямало вирус и носете маските като шалчета. Не разбирам защо масово или стоят под брадичката, или под носа. Не вярвах, че има толкова бавно развиващи се тук. Нито ви намалява притока на кислород, нито ви пречи-защо носите маските така?
193
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен 123 преди 3 години
Починалите лица, при които е била потвърдена коронавирусна инфекция, са 891. Четири от случаите са от последното денонощие. Починали са мъж на 59 г. със сърдечно заболяване, мъж на 82 г. с диабет и сърдечно заболяване, мъж на 58 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, и жена на 63 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания.
192
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е само толкова ли му беше силата? Нали зимата щяхме да имаме над 1000 случая, здравната ни система нямаше да издържи?И починали 4 души само. А защо вече не казвате "придружаващите" заболявания на починалите?Аз имам и други въпроси обаче: Защо не давате всеки ден статистика общо колко са починали в болници и от какво?Защото по години ако гледате в миналото, всяка година процентът на починалите от коронавирус спрямо общия брой починали ще се окаже доста нищожен!
191
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига не умности. Грипоподобни симптоми не са основание за прием в болница, дори и с положителен тест.Няма лесен начин да водиш болен като ковид, без съпътстващи находки и пр. И за капак, доктора не получава на края на месеца парите от пътеката в джоба си, за да ги дели с пациента. И починал с ковид или от ковид, е дъвка за жонгльори с думи. Иначе има достатъчно епикризи и заключения, които да ориентират специалистите които работят с такава материя. Генерализирането с по медиите.
190
3
 
15
 
! Отговори
Буратино преди 3 години
Утре пак ще има спад, а във вторник отново започват рекордите... В цяла Европа налагат поне малко ограничения, а в България разрешиха публиката на закрито. На нашите политици изобщо не им пука за здравето на народа, важното е да върви икономиката и бизнеса на аверите им мутрафони!До края на годината жертвите ще са минимум 2000. Но няма значение, мутрономиката си върви, хронично болните и пенсионерите не са важни за политиците, те дори предпочитат да ги уморят, за да не са им в разход!
189
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Спад, защото вчера беше събота, утре още по-малко, но във вторник картинката ще е най-ясна!
188
5
 
3
 
! Отговори
До emi.sirakova преди 3 години
АМА НАЛИ САПЗВАШ ВСИЧКИ МЕРКИ, НАЛИ СИ МНОГО СТРИКТНА, ПРАВИШ И ИЗПЪЛНЯВАШ ВСИЧКО, КОЕТО СА ТИ НАРЕДИЛИ ЕКСПЕРТИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ... Защо се разболя? :)
187
2
 
12
 
! Отговори
До 199 преди 3 години
В София не предлагат. Бях 26 във военна болница с пневмония и положителен за ковид. Вече съм по-добре, но разходите не бяха малко въпреки, че съм здравно осигурен. Над 1600 лв само за времто на болничният престои. През това време майка ми почина. Инсулт, докато спи. Никой не ми предложи пари, нито като я тестваха, като близък и даде отрицателен, нито като почина. Общо взето само искат, но никой не дава в България.