Швейцария в очакване на трета вълна от COVID-19, затваря магазини

До края на февруари няма да работят ресторанти и фитнеси
5
Швейцария в очакване на трета вълна от COVID-19, затваря магазини
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Швейцария ще затвори от идния понеделник всички магазини, които не са за стоки от първа необходимост. Правителството ще удължи с 5 седмици - до края на февруари, периода, в който са затворени ресторанти, спортни обекти и места за културни събития, предаде БНР като цитира ДПА.

Компаниите трябва да изискат служителите им да работят от вкъщи колкото се може повече. Въпреки новите мерки, повечето швейцарски училища и ски курорти остават отворени.

През февруари Швейцария очаква трета вълна от COVID-19 заради новия, по-заразен щам на коронавируса, който се разпространява от Великобритания, каза здравният министър Ален Берсе.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами то вариантите са два:Вариант 1 приложен в Австралия, Нова Зеландия, Китай, ...стриктни мерки и с цената на голями усилия за кратко време спиране на епидемията с малко заразени и починали и след това живота си продължава.Вариант 2 приложен в България, Швейцария и много други държави... половинчати мерки, хитруване на дребно, конспиративни теории, епидемията се разраства и много дълго време икономиката е на загуба, хората умират, а многото заразили се остават с последици ца цял живот
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бря кви вълни ...нали има ваксини !!!,докторята и професорите ,най са менте тия ваксини )
3
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Блогър, живеещ в Италия, споделя новина, че там 50 000 собственици на ресторанти са се обединили в алианс и са решили едновремнно да отворят завидиниято си и за приемат клиенти, въпреки жестоките мерки и глоби.Тези хора са наясно, че държаваат това са нейните граждани и ако това правило не се приложи в ДЕЙСТВИЕ, а остане само на хартия ,нещата няма да се променят.Другото решение им е, че кризата ще свърши не когато реши правителството, а хората.А ние кога ще достигнем до тези заключения?
2
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да оставят човечеството на мира!Вече е пределно ясно, че се формира нов световен ред и нищо няма да е същото!Тотален контрол и унищожение!Колко ли още ни остава?!
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера разбрахме, че норматива спуснат ви от Боко е 50 статии на ден за вируса. Днес още от рано сте почнали, явно ще гоните преизпълнение