Британски мениджъри: Задължителни ваксини за работа в офиса

Мнозинството ще правят тестове на служителите си
17 мар 2021 11:05, Елка Василева
79
Британски мениджъри: Задължителни ваксини за работа в офиса
Снимка: архив, БГНЕС

Над половината от мениджърите във Великобритания искат да бъде разрешена задължителна ваксинация срещу коронавирус за персонала, който се връща на работа в офиса, пише „Файненшъл таймс“.

Още по темата

Това сочи проучване, което увеличава натиска над правителството да подкрепи идеята „ваксини за работни места“ в помощ на ускоряването на завръщането на икономиката на Острова към нормален режим на работа.

Близо половината също така заявяват, че достъпът до офиса трябва да бъде ограничен за тези, които отказват да се ваксинират въз основа на немедицински причини, сочи проучването, проведено сред над 1000 мениджъри, предаде БНР.

Три пети от мениджърите вече са решили да бъдат правени тестове на техните служители, когато им бъде позволено да се върнат на работа присъствено.

Една пета заявяват, че тестът ще бъде задължителен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
9
 
! Отговори
до бау преди 3 години
Ти си нищожество.
12
4
 
16
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Сега май-желаните работодатели ще станат, тези които не искат ваксини.
11
3
 
14
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Прозорецът на Овертон в действие/стадии/:-немислимо-радикално-приемливо-разумно-популярно-държавна нормаВие сами си определете, в кой стадии сме в момента, при наличието на подобни статийки.
10
22
 
13
 
! Отговори
Бау преди 3 години
никой не иска *** служители вярващи в конспирациите. Умните хора четат и слушат тези, които разбират от това. Не кличета във ФБ и "една жена каза".
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че 'кво им пука на емплойерите за емплоитата...само празните текстове във фирмените политики и на HR-ите. Добре че съм в Родината (вече го пиша с голяма буква) А меринджеите могат да ме хванат за....ПиСиАра
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочетете какъв закон за сексуалното равенство е внесен в конгреса на САЩ.Според него хетеросексуалността вече ще е преследвана официално.И ако все пак се отхвърли, *** са се подготвили за следващото поколение ,което са зомбирали в училищата.Новата тоталитарна система вече е преподавана в училище.Поколението зет(как звучи всякаш наистина е края на всичко) ще е последното преди апокалипсиса.
7
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е чиста проба фашизъм.Не само задължителната ваксинация но и задължителното тестване си е чиста проба фашизъм Как служителите ще проверят дали 5ехния шеф има тест или ваксина. Ще се развихрят измамите и фалшификациите.Чудовищен фашизъм и китайски комунизъм но мълчанието на агнетата продължава.
6
6
 
36
 
! Отговори
fffffff преди 3 години
Британците не се славят с особена интелигентност. Чешмите им са отделно, не може да ползваш топла и студена вода наведнъж. Брекзит сами си го надробиха. Имаше едни вафли кукуруку. Прилягат на британците. Дъждът им е изпил мозъка.
5
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новата тоталитарна система вече е въведена.
4
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демокрация,а?За това ли се борят и със санкциите в Русия.Да въведем демократична диктатура.
3
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак да питам: жълти звезди и ушни марки на неваксинираните ше има ли?
2
6
 
34
 
! Отговори
Н преди 3 години
Обикновен фашизъм...., спете спокойно..., оффце
1
4
 
24
 
! Отговори
Демократи преди 3 години
В Р,сия това е недопустимо. Това, което предлагат там е 100% фашизъм. Да си изкарваш прехраната задължително да се ваксинираш