По-строги мерки за влизане в Германия

Полицаи проверяват на случаен принцип влизащите коли
Обновена: 2 авг 2021 09:50 | 2 авг 2021 09:50, Ерол Емилов
13
По-строги мерки за влизане в Германия
Снимка: Pixabay

По-строги мерки за влизане в Германия. Служители на реда спират на случаен принцип коли и проверяват пътниците в тях, а мярката е предприета заради нарастването на броя на инфектираните с коронавирус.

До този момент изискването към неваксинираните беше да представят негативен тест при пътуване със самолет. От началото на месеца обаче правилото важи за всички, които влизат в страната.

Притесненията на правителството са, че летовниците ще се върнат от чужбина, заразени с Делта варианта на коронавируса. Мярката не важи за деца под 12 години.

"Ако някой не носи отрицателен тест, докладваме на здравните власти. Правенето на тест е задължителни и нашите служители съпровождат човека до тестовия център, който се намира наблизо. Досега преминаващите през границата са подготвени и на този пункт нямаме много проблеми или оплаквания”, обясни Ивон Оперман - говорител на "Гранична полиция", предаде Нова тв.


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ка Ел чо ти май си вещ по всички теми я кажи сега нещо за марсиянците те от какво трябва да се откажат тъй като те чета ми се струва че ще си останеш *** за цял живот който сам си набива че от него започва всичко и с него ще свърши.А между другото съм 100% убеден че най дългото разстояние което си минавал е до табелата на селото от което си се пръкнал. Хубавото е че такива всезнайци в другата Европа за която си много вещ не ги дишат и системата ги изхвърля много бързо.
11
3
 
2
 
! Отговори
Кал-Ел преди 1 месец
Има 3 държави които трябва да се откажат от властта си - Германия, Англия и Гърция. Ако не се откажат, ще бъдат размазани. Освен да се откажат, трябва да се извинят за 500г мизерии срещу България и някои други държави. При доброволна капитулация ще им бъде даден шанс да изкарват прехраната си с труд. Както виждаме, все още се опъват и финала им ще е трагичен.
10
1
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 1 месец
Тебе па кой те кара да ходиш в Германия. Стой си в Земния рай (това е от химна, не е ирония)
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Втръснахте ми вече. Ако ще мра, ще мра. Махайте се га.дове. Но няма да умра, не.щастници недни.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я се чупирдосайте, *** такива!
7
1
 
6
 
! Отговори
123 преди 1 месец
Налагане на нов фашистки ред.Това е целта, а не ковид.
6
0
 
16
 
! Отговори
лклфанмнф преди 1 месец
Да. Вчера я четох новината на немски. Обаче пропуснахте да преведете "Никой няма да бъде връщан." Случайно забравихте нали??? Или шефът не ви разрешава?
5
3
 
2
 
! Отговори
Германец преди 1 месец
На някои под мен гроздето им се струва кисело май, а?
4
1
 
4
 
! Отговори
do 4 това е добре преди 1 месец
При нас вече има задължителни тестове за влизащите.
3
8
 
6
 
! Отговори
това добре преди 1 месец
Но и при нас трябва да се направят задължителни тестове за чужденци. Особенно от най-ваксинираните, защото при тях заболелите са и най-много.
2
3
 
6
 
! Отговори
do 1 Е и ? преди 1 месец
Добре, че сме умните и красиви българи, че Европа да има все пак някаква икономика. А иначе си прав, работа нямаме в Германия. Ние не ги харесваме. Нас към ориента ни тегли.
1
8
 
18
 
! Отговори
Е и? преди 1 месец
То в Германия останаха ли германци? Нямаме работа там, така или иначе.