Мобилни пунктове ще ваксинират и през уикенда

Ето къде са те
7 авг 2021 10:11, Нели Христова
43
Мобилни пунктове ще ваксинират и през уикенда
Снимка: БГНЕС

През почивните дни ще има мобилни ваксинационни пунктове в няколко града в страната.

В София от 13:00 ч. до 18:00 ч. имунизационни пунктове ще бъдат разкрити в 5 търговски центъра. Мобилен екип ще работи и в ж.к. "Дружба" - Културен дом.

Във Варна ваксини срещу Ковид-19 ще се поставят на входа на Морската градина от 16.30 ч. до 21:00 ч. Продължава кампанията и в един от търговските центрове.

Такъв мобилен пункт ще има и във Велико Търново от 10:00 ч. до 14:00 ч.

Днес и утре в Плевен на пл. "Възраждане" пред Мавзолея ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация срещу Ковид-19. Кабинетът ще работи от 8:00 ч. до 12:00 ч.

В Габрово мобилен екип ще ваксинира желаещите в пункт на централния кооперативен пазар в града.

Имунизационният пункт на централния кооперативен пазар ще работи от 9:00 ч. до 13:00 ч. Ангажиран е екип от областната болница, който ще поставя на желаещите ваксина по избор, уточняват от Регионалната здравна инспекция в Габрово. Оттам допълват, че е наличeн и еднодозов препарат, и хората, които го предпочетат ще получат на място сертификат, удостоверяващ завършена имунизация.

Мобилни пунктове ще има и на общинските пазари в гр. Криводол и в с. Бутан, с работно време от 8:00 ч. до 12:00 ч., информира БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
22
 
! Отговори
факсофф преди 2 години
Толкова са полезни и хубави факсините,че ще те карат насила с полиция да се бодеш?:)))))Ей,смешници,бодете с в г*за!Факсърите искат и другите да се бодат,за да не би само те да са се минали...Уви,минахте се,нещастници клети...
11
27
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 2 години
Като ти дойде полиция, ще се ваксинираш и хоро ще играеш.
10
1
 
10
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
И ще ваксинирам със Шмайзер - 10 инчов калибър в Борисовата градина днес зад националния стадион. Спаси баба си, ваксинирай се, не се страхувай от голямата игла - от веднъж ваксър не се става!
9
4
 
24
 
! Отговори
до 8 преди 2 години
И откъде накъде задължителна ваксинация? Аз имам антитела. Ти ми препоръчваш да образувам гигантско количество антитела и оттам автоимунно заболяване. Кой си ти, бе да искаш задължителна ваксинация? Даже бонбоните не можеш да препоръчваш на всеки, защото много хора имат диабет. Я *** някъде и се застреляй, да отървеш от мъките този свят, който тъпчеш с мръсните си нозе.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що само до обяд ще бачкат? Аз следобед мислех да отскоча. Имах желание, ама ...
7
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
трябва да си голям *** и ***-о--т да отидеш да се кастрираш при 40 градуса температура и то през уикенда.Затова ваксърите са много тъ-п-и парчета.Това са психично болни хора като анонимния под мене.
6
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за всички! За всеки, отказал - глоба в размер на 20 000 лева, принудителна ваксинация и строг тъмничен затвор за срок от 10 до 20 години, с полагане на тежък физически труд в някоя тухларна, мина за въглища или каменоделна! Никаква прошка към антиваксърите! Антиваксърите са сгурията на човечеството! Само бой, насилие във всичките му форми за антиваксъра!
5
4
 
15
 
! Отговори
Идея преди 2 години
Ваксинирайте пред дискотеките, там по може да излъжете някой пиян.
4
7
 
1
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
И жертвите сами ще молят да бъдат е.... ни от сатрапите!
3
4
 
22
 
! Отговори
ЖИРАФ преди 2 години
Изхвърлиха ли стоката с изтекъл срок, или ще я наръгат и нея на наивниците
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия като ТОЛаджийте си седят на сянка и нищоправят, а народната пара за създаването им тече
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирайте във всяка химическа тоалетна. Човек влиза по нужда и получава бонус-ваксина и парче тоалетна хартия. Найс, а?