Мобилни пунктове за ваксинация ще работят през уикенда

Такива ще има в София, Варна, Бургас, Видин
14 авг 2021 08:57, Елка Василева
64
Мобилни пунктове за ваксинация ще работят през уикенда
Снимка: архив, БГНЕС

През почивните дни мобилни имунизационни пунктове ще има в градовете София, Варна, Бургас, Видин, Плевен, както и на територията на областите Враца и Смолян.

В събота и неделя в София ще работят мобилните имунизационни пунктове в петте големи търговски центрове от 13.00 до 18.00 часа. От 9:00 до 16:00 часа и през двата дни ще работи пунктът в Културния дом в ж.к. "Дружба".

В Бургас мобилен имунизационен пункт ще е разположен пред Пантеона с работно време от 10.00 до 18.00 часа.

Във Варна през почивните дни мобилен ваксинационен пункт ще има на входа на Морската градина, който ще работи от 16.00 до 20.30 часа.

В Плевен ще ваксинират на площад "Възраждане" пред Мавзолея от 8.00 до 12.00 часа. Във Видин единият пункт ще е на общинския пазар, а другият на басейн "Диана", намиращ се в Южната промишлена зона на града.

За област Враца през уикенда ваксини ще се поставят на общинските пазари в Криводол, в Бутан и в село Крушовица.

За област Смолян мобилен пункт за ваксина ще работи от 14.00 до 17.30 часа в сградата на общината в Рудозем, както и на площада в Девин срещу Културния дом.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обзалагам се,че има повече желаещи за трета бустерна доза,който има 2 дози копнее за трета за да си подсили имунната система.
16
12
 
4
 
! Отговори
Колов. преди 2 години
Ще си говорим след няколко седмици,естествено който оцелее.Но резултатите по света и у нас показват,че умиращите хиляди на ден от ковид не са ваксинирани.Умират понякога цели семейства от антиваксери.
15
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който успял да се ваксинира, успял! Който се е почесвал, ще си получи заслуженото.
14
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закъсняхте! Да бяхте се ваксинирали през лятото . Трябват 6 седмици общо за имунитет. После пак уж ваксините ще са ви виновни ако се разболеете между двете дози.!
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това да отидеш при 40 градуса по собствено желание да те кастрират трябва да си адски п--пр..ост полу---идио--т де- б---ил!Затова ваксърите са изумително тъ-п-и парчета
12
17
 
4
 
! Отговори
Колов. до 18 ти. преди 2 години
Умират неваксинираните в Англия Израел,но смъртността точно заради масовата ваксинация е паднала от 1200 до 7 на ден,има разлика нали .В България от 1400 в болница няма нито един напълно ваксиниран и само 29 с една игла.До седмици умрелите ще минат сто на ден, всички неваксинирани като ще бием всички страни в ЕС с много....Неизбежно е,а можеше да бъде предотвратено.
11
3
 
21
 
! Отговори
Абе това преди 2 години
Стана егати и сагата. Щом като вече ни боцкат като шилета по площадите, явно вече няма нужда от специални условия за преглед и лекуване на пациенти. Предлагам да се закрият поликлиниките и хората са се лекуват по молове, ливади и хотели
10
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не карайте никой да се ваксинира, не го рекламирайте, който иска ще намери. Престанете да давате повод хейтърите и антиваксърите да *** под всяка информация. Или спрете коментарите.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тези мобилни пунктове дали има хладилници за -70 градуса, как се съхраняват ваксите тогава? Годни ли са?
8
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те можеше и да не умрат.Това е ужасната истина за новата борба с пандемията в Америка, тъй като злонамереният, силно заразен вариант на Делта се разпространява бързо, насочвайки се към милиони, които за съжаление са закъснели да се защитят с безопасни, безплатни и ефективни ваксини.Майкъл Фрийди, баща на пет деца в Лас Вегас, все още можеше да бъде светлината на живота на децата муПоследните му думи са..Трябваше да си жив проклетата ваксина!.
7
4
 
12
 
! Отговори
до Колов преди 2 години
Надгробните паметници ще са за ваксинираните. Те вече започнаха да боледуват и измират. Погледни за Израел и Англия.
6
2
 
15
 
! Отговори
хмм преди 2 години
Има ли още *** да се тровят.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На ваксърите много скоро ще им се стъжни, защото ваксините не само не предпазват от зараза, но и не помагат да се кара по-леко. Всъщност нищо не правят, но страничните ефекти предстои да броят. Както стана с ваксината за свинския грип. Тихомълком я спряха и спряха и свинския грип. Той се изпари заедно с ваксините им.
4
1
 
3
 
! Отговори
До 2025 преди 2 години
До 2025.
3
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да попитам-как може да се извършват медицински манипулации и то рискови по градинки и будки? Какво правим ако забиете иглата на човек и го пратите да си ходи все едно нищо не се е случило? Ами ако 15 мин по-късно този човек получи анафилактичен шок или тромбоза? Ще си замине за броени секунди, но нали е подписал, че сам си е виновен.
2
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пунтковете без мивките и кошчетата в мола с работещи вътре докторици, които казват "Аз съм го преболедувала и за това не съм се ваксинирала" хаахахахахаха, не, мерси тогава! Даже нямат разрешителни залепени, за да извършват тая дейност. Явно се спуска от мноооого високо.
1
30
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи дегeнеpат! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.