Мангъров: Ваксиниран срещу COVID-19 e починал в "Токуда"

Бил лекуван в Инфекциозна болница, преместен е в реанимация
209
Мангъров: Ваксиниран срещу COVID-19 e починал в "Токуда"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Доц. Атанас Мангъров излезе с реакция на твърдението на Инфекциозна болница, че няма нито един починал пациент на лечебното заведение, който да е бил ваксиниран срещу коронавирус.

Още по темата


„Кой всъщност лъже и защо ли лъже така? Последният ваксиниран пациент, който беше лекуван в Инфекциозна болница, почина преди 3 дни в реанимацията на болница "Токуда". Проф. Червенякова много добре знае, защото за голямо съжаление човекът, когото и двамата познавахме беше съпруг на нейна близка сътрудничка“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Инфекциозна болница имаше реанимация, но сега няма. Заслугата е до голяма степен и нейна. Ако професорката или някой иска сведения за други ваксинирани лекувани в клиниката да заповяда в нея. Друг, ваксиниран с две дози, лежа повече от 20 дни на кислород и беше изписан в началото на седмицата“, допълва той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
задължителна ваксина, ако има, който я въведе, ще трябва и да носи отговорност и да не изисква подпис
39
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато и да подведат Мангъров под отговорност, все ще е късно. Отдавна трябваше да е с отнети лекарски права и уволнен отвсякъде! Толкова хора се подведоха от полуистините му, някои заплатиха с живота си...Не разбирам овчедушието на компетентните органи.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2 години не слагам вакса, болници не съм посещавал, но дискотеки и платени жени здравата, ваксиниран с мойто ежедневие не познавам, авантаджии, види аванта и е пръв
37
21
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Тоя марокански скакалец Мангъра ще почине като почнат да пръскат за скакалци
36
7
 
10
 
! Отговори
панчо преди 2 години
Като бебе ме ваксинираха и все още съм си напълно здрав.Сега като зрял добавяйки още една ваксина едва ли ще ме трупяса.
35
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
подписчето е така, жалко, ако не са му сложили трите, губи само фармата
34
4
 
14
 
! Отговори
Lora преди 2 години
Др. Мангъров, те и ваксинирани срещу детски паралич се разболяват. Всяка ваксина има пробиви. Стига полулизъм. Лекарят на моят син ми обясни, че той няма да развие имунитет срещу КОВИД ако се ваксинира, заради лекарствата които приема. Има хора, които не развиват имунитет поради другу заболявания или заради медикаменти, които приемат. Ако има кой да ги посъветва, ще го занят, а такива като Мангъров по-добре да обясняват как работят ваксините, а не да се захващат за единични случаи.
33
5
 
14
 
! Отговори
РЕАЛНОСТТА? преди 2 години
За съжаление и аз вече знам за два случая на починали с Ковид инфекция, които са ваксинирани. Близки ан мои познати. И в двата случая протичането на болестта е било изключително тежко - невъзможност да се диша, тромбоза..
32
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един човек да казва и отваря очите на хората, без да се съобразява от горе какво ще му направят! Евала на Мангъра!
31
21
 
21
 
! Отговори
хъша преди 2 години
Мангъров за насаждане негативни настроения и страхове у народа срещу ваксините ще поемеш ли лична отговорност за всички починали следствие на неваксиниране?
30
5
 
30
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
С ваксина или без каквото ти е написано това ще стане
29
17
 
15
 
! Отговори
Край преди 2 години
Ваксината е по-малкото зло. Който както иска така да го разбира. Всички в рисковите групи: над 50 г. или с придружаващи заболявания е добре по-добре да се ваксинират отколкото да го изкарат без ваксина.
28
3
 
5
 
! Отговори
апо преди 2 години
Винаги съм си мислил , че мястото на някой дребни при_мати е в зоопарка....не че нещо , ама те освен маймунджалъци друго не умеят да правят.
27
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
глей ся приятелю, човека се е подписал доброволно, няма как да се търсят права, подписал се е, заминал си е, да е мислил преди подписа, искал е да играе ролята на лабораторен изпитател, е намери си рошавата. тва прави подписа в днешно време, днес си жив, утре си при рошавата.
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
To и човек, починал от удар с метеорит, е известен. Даже са 6-7 описани случая...
25
34
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирането трябва да стане задължително вече и да се свършва с тази глупост. Докато има тия либерални простотии няма да се стигне до никъде.
24
15
 
21
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
Аха починалия ваксиниран е от онези които само по документ са ваксинирани аз вече познавам много такива които кихат 300лв и хоп без дори да виждат иглата са ваксинирани.Дори и да греша то може би мангъров ще изкара списък колко ваксинирани и колко не ваксинирани са починали за да е ясно със факти на къде клонят везните а не само да се изтипосва отпред и бръщолеви небивалици на които всеки слабомислещ му се хваща
23
4
 
12
 
! Отговори
До 20 преди 2 години
Да бе пускат ги със самолетите не виждате ли следите в небето :)))))))))))))))))))))) пускали ги :) кой ги пуска? Рептилите? :)))
22
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"ваксиниран" с тая смес под личното ви знание, че е на ваша отговорност, тва не е ваксина
21
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти колко плиткоумен трябва да си за да вярваш наистина, че ти слагат чип, модифицират ти ДНК-то, издаваш блутут сигнал или, че ваксината е заговор на илюминатите да те контролират с нея.... честно КОЛКО?