Два нощни клуба в София със стикер "100% ваксиниран персонал"

Стела Балтова и Ангел Кунчев поставиха отличителния знак
8 окт 2021 14:11, Анисия Иванова
70
Два нощни клуба в София със стикер "100% ваксиниран персонал"
Снимка: МЗ

Още два туристически обекта - два от най-култовите и популярни нощни клубове в столицата получиха стикера „100% ваксиниран персонал“, съобщиха от Министерството на туризма.

Министърът на туризма доц. Стела Балтова заедно с държавния главен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев поставиха отличителния знак срещу сертификатите, които собствениците на заведенията представиха.

С това те показаха своята съпричастност към каузата – опазване здравето и сигурността както на своя персонал, така и на своите настоящи и бъдещи посетители.

Собствениците на клубовете – Димитър Илиев и Евгени Зумпалов, споделиха, че решението на техните екипи е било спонтанно и продиктувано от вътрешната убеденост, че това е начинът да предпазят своето здраве и да си осигурят свободата и възможността да работят в условията на пандемията от COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас. Горките хора.
8
7
 
25
 
! Отговори
Пламен преди 2 години
Дори да са си извадили фалшиви сертификати за ваксинация с цел да заблудят системата, пак няма да стъпя там. Въпросът е принципен, защото така се налива вода в мелницата на фармамафията и се приближаваме с една крачка по-близо до установяване на режим на ваксинационен апартейд, като този в Западна Европа. Не желая аз и държавата ми да се покрием с този позор
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Средищата на разгулен живот и ниски страсти кодето си има стиички за шмъркане със сертификати за Ковид. Каква пародия. Нещо, което погубва душите на младите хора, бездуховността е по-пренебрежима в днешно време от един вирус. Тъжно!
6
1
 
11
 
! Отговори
k преди 2 години
от купените нали ?
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"опазване здравето и сигурността както на своя персонал, така и на своите настоящи и бъдещи посетители." Особено много ще опазят настоящите и бъдещи клиенти .Още има не разбрали ,с ваксина пазиш само себе си ,и никой друг .
4
1
 
18
 
! Отговори
А преди 2 години
Сертификатите как разбраха,че са истински!
3
6
 
26
 
! Отговори
Янко Антивакс преди 2 години
Кои са тези заведения? Дайте им имената! Няма да стъпя никога повече там! Не желая да бъда обслужван от мало умни генномодифицирани мутанти!
2
3
 
25
 
! Отговори
Харабейшио преди 2 години
Това е извращение хахахаххахахахТези на снимката са извращение също!
1
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най накрая, сетиха се че това е нормалния цивилизован начин да работят без да се занимават с тъпотии