Проф. Балтов: Обидно, неблагодарно и манипулативно поведение на Радев

Не забравяйте, че здравеопазването е въпрос на национална сигурност, пише той
Обновена: 24 окт 2021 19:06 | 24 окт 2021 18:46, Нели Христова
228
Проф. Балтов: Обидно, неблагодарно и манипулативно поведение на Радев
Снимка: БГНЕС

Обидно, неблагодарно и манипулативно поведение на Румен Радев.

"Предишните управляващи насадиха трайно недоверие срещу ваксините", каза той.

Като член на закритите НОЩ и Национален ваксинационен щаб не мога да замълча пред тази лъжа!

Това пише проф. Асен Балтов в своя Facebook профил. Ето какво казва още бившият директор на "Пирогов":

Без обществото да знае какво ни е коствало, успяхме да набавим необходимите ваксини в първия възможен момент. Преди това обстойно и експертно обяснявахме за създаването им, за производството, за разпространението и за ефекта от тях. Успяхме да организираме експресна имунизация на най-уязвимите групи, при първа възможност отворихме "зелени" коридори за всички.

Няма да продължавам да изреждам. Ще кажа само, че щом Румен Радев си позволи да използва предизборния си лозунг от залата на президентството, целта на това неделно рандеву не е въвеждане на ефективни мерки, а симулация на закъсняла ангажираност!

Само сме критикували, не сме предлагали алтернативи казва още президентът в активна кампания. Лъжа! От месеци предупреждаваме за опасността, пишем статуси, обясняваме по различни медии. Защо днес не потърсихте експертно обединение, защо не събрахте бивши, настоящи и бъдещи в името на живота и здравето на българите?

Радев, Кацаров и компания не забравяйте, че здравеопазването е въпрос на национална сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предпочитам да се съобразявам с мнението на проф.Балтов, отколкото на Рундьо и Глупиндолеца Славчо.
80
16
 
11
 
! Отговори
Сократис преди 2 години
Би следвало, а и вероятно ще го направи когато му дойде времето, г-н Радев да подведе под отговорност, всеки твърдящ, че Президента някога е казвал, че Корона вирус няма. Ще спечели делата със 100% гаранция, а присъдата срещу манипулаторите да бъде, едномесечен обществено-полезен труд и всеки ден по два часа, задължително да им се пуска записа от въпросното изказване на Радев, докато го преосмислят и се научат правилно да разсъждават.
79
12
 
10
 
! Отговори
бай Ставри от ЦСЗ преди 2 години
Този ще го направим шеф на затворническата лечебница за 20 години.
78
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този намери ли си нова работа или ще се мета на борсата?
77
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната калинка се изказала!?! Абе тоя още ли не е в затвора за неговите далавери в "Пирогов", та се изтъпанил да се изказва в подкрепа на изборната кампания на ГРОБ????
76
8
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев и "правителствата" му са позор и прокоба за България.Нищо,ама абсолютно нищо,полезно не свършиха.Дори ако приемем,че целта им беше да премахнат модела Борисов,то и там май ще се провалят с гръм и трясък,защото ГЕРБ по всичко личи ще са първата политическа сила след изборите.По звучен шамар за фигуранта не може да има.А и ако той самият не успее да спечели на първи тур ще получи и втори такъв.На балотажа може да се получи ситуация-я камилата,я камиларя.
75
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои умират? Предимно хора над 65 г. и някои по-млади, но имуннокомпрометирани, с хронични заболявания, затлъстяване и такива дето никога не са ходили на лекар. Болна нация сме. Много хора не знаят , че са с отслабена имунна система заради естеството си на работа. Като онзи чалга певец дето 10 г. е пял в задимените дискотеки и белите му дробове са били здраво отслабени и ковида го е довършил.
74
7
 
5
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
Много т.ъпо да се представяш за друг! Подценяваш колегите! Не си струва повече да се занимавам! Явно се изчерпа!
73
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балтов, гледай си маркировката :)
72
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манолски, гледай да не стигнем до там дето ни плашеха. Че ни плашеха грубо, факт. Но не ни наложиха това уж незадължително безумие, нали? Сега дори учебник на детето си да искаш да купиш или да си ксерокопираш документ, трябва да си боден или с тест! Ама не било задължително! Нещо като бременна да твърди че е малко девствена.
71
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак иска да се качи на джипката.
70
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
балтов защо не е в затвора и от дам да дава компетентното си мнение?
69
6
 
4
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Всички са мафия и трябва да бъдат изметени, като започнем от Радев, ГЕРБ, ИТН, БСП, ДПС и т.н. Трява ли да ги изброявам всичките, те са ясни.
68
7
 
3
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
Ох, запених се яко, мисля че е от абстиненцията. Когато ще ми дадете Дозата!!?
67
8
 
15
 
! Отговори
Ай сиктер преди 2 години
Вие в час ли сте. Балтов Корупцията. Плевнелиев Мутката. Това ли са ви капацитетите. Смяяяяяяях
66
11
 
11
 
! Отговори
Никога вече Мафия преди 2 години
Никога вече ГЕРП!
65
10
 
11
 
! Отговори
Манолски преди 2 години
След КПП-тата, дрмонтираните пейки, полевата болница Арена Армеец и чувалите с трупове на Ангелов, бившите управляващи действително загубиха доверието за всяка своя дума
64
6
 
5
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
На тия евтини антиваксърски номера може да се вържат само антиваксърчетата но те са без значение в този уандафул свят!!!
63
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев се изцепи. Цяло лято и леви и десни го предупреждават да ваксинира старците за да не се стига до тук. 2 седмици преди да влязат закъснелите мерки му се каза от всички да минат децата онлайн за да се спре разпространението както на ковид, така и на сезонния грип. Нулева чуваемост. И сега кой е виновен? Всеки друг, но не и глухите. Колко силно трябва да се вика? Нека кажат. Ще се поправим. И ще започнем да викаме по-силно.
62
10
 
16
 
! Отговори
ооооо Шипка преди 2 години
фигуранта е едно злобно кариеристично жалко човече ! първо каза че вирус нема , после че Борисов лъжел за заразените, починалите и препълнените болници . сега лъже че Борисов не бил взел мерки миналата година . фигурант , ти не си наясно със себе си дали има вирус . и фигурант , твоето лично правителство начело с теб потопихте България в кризи и несправяне с вируса , мерките са ви мнооого неадекватни . със сигурност 10 студенти от медицинския щяха да се справят по добре .