Радев свиква министрите заради разпространението на COVID-19

Срещата е по обяд на "Дондуков" 2
194
Радев свиква министрите заради разпространението на COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев ще проведе среща с министри от служебното правителство във връзка с разпространението на COVID-19  у нас, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Срещата ще започне в 12.00 часа и в нея ще участва вицепрезидентът Илияна Йотова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: министрирадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единодушно ще стигнат до заключението, че се справят много добре и никой не може да се справи по-добре от тях. После цял ден това ще обясняват по телевизията, да не би някой да не го е разбрал още.
50
1
 
19
 
! Отговори
Вера Су преди 2 години
Ще им сведе най-новите му идеи за престъпване на Конституцията.
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А гласуване по нета дали сме съгласни кога? Тия вече на куку ни обърнаха. Днес сутринта видях уникална анкета по вестниците за това дали Киро бил нарушил Конституцията? Ехо, КС няма ли вече? Закриха ли го? На всеки първокурсник от юридическия му е ясно, че Кирил е нарушил Конституцията! На всеки! Даже на двойкаджията. Не ми правете анкети за това, че излиза че съд няма, но пък има народен такъв, а това ни връща в едно мракобесно време на народни съдилища и концлагери... схващане ли г-да журналис
48
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Здравният да пада веднага и да почва 50 лицеви за минута!
47
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шият ли якички, лъскат ли кубинки?
46
5
 
16
 
! Отговори
СЗО и Бойко - ЛЪЖАТ преди 2 години
Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време... Слава на БСП както и на идола на президента ни - другаря Ким Чен Ун !
45
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дърпали са му ушите в Брюксел. За това ги вика.
44
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На фигуранта даже и снимката му ухае на акано ...
43
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алооо сайта по няколко пъти го споменавате за едно и също мероприятие!Има си PR!Не заслужава този човек такова внимание!През целият му мандат основния девиз му беше Разделяй и владейЗатова ще се запомни като Разделителят!
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наскоро Радев каза, че е ваксиниран миналото лято. Но... миналото лято нямаше ваксини и ЕС не беше одобрил нито едно ваксина. Щом се е ваксинирал миналото лято и дори Радев каза, че НЕ извикал медии защото не искал да вдига шум около себе си... това автоматично означава, че е ваксиниран (ако не лъже както винаги) със Спутник V. Това беше ваксината през миналото лято. Друга ваксина нямаше. Но Спутник V не е одобрена от ЕС.
41
4
 
10
 
! Отговори
Стар ларс преди 2 години
Злият император лорд - Баиден намери нов ученик и го нарече - дарт Радев , джедаите са распеъснати вьв галактиката , тъмната страна се надига вьв вселената в опит да смаже всички свободни светове С новото гласуване в сената - републиката е трансформирана в пьрвата - галактическа империя
40
5
 
1
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
Е,другарки и другари най-накрая се видя, че дивият капитализъм или т.н. димукрация не РАБОТИ И БЕЗСЛАВНО СИ ОТИВА! Ха ха хах др ВВПУТИН!
39
2
 
4
 
! Отговори
до 41 преди 2 години
Наскоро Радев каза, че е ваксиниран миналото лято. Но... миналото лято нямаше ваксини и ЕС не беше одобрил нито едно ваксина. Щом се е ваксинирал миналото лято и дори Радев каза, че е извикал медии защото не искал да вдига шум около себе си... това автоматично означава, че е ваксиниран (ако не лъже както винаги) със Спутник V. Това беше ваксината през миналото лято. Друга ваксина нямаше. Но Спутник V не е одобрена от ЕС.
38
3
 
23
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Дори да обявят локдаун, нека никой не го спазва! Веднъж влязъл в локдаун се съгласяваш да бъдеш роб. Не спазвайте никакви мерки, маски, не си правете тестове, да спрем да ходим на работа, спираме плащането на данъци и да отхвърлим сертификата! Пълно неподчинение!
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След дъжд качулка президента невярващ в пандемията и воювал използвайки я с предната власт със своя съмишленик Кацаров разбрали, че има проблем и *** хора. И между в прочем правителството на Радев, който провали ваксинацията купува лекарство за лечение на ковид за 75милиона лева за да лекуват 3000 неваксинирани пациенти, които евентуално ще се разболеят. Данъкоплатецът ще плати 25000лв на човек, който е решил да не се ваксинира..
36
1
 
13
 
! Отговори
баба Ленче преди 2 години
***. Два дена предварително обявява какво ще направи. И накрая ще излезе с някаква безсмислена нищоказваща декларация тип решйме да решиме. Бойко на негово место до сега да ги беше привикал, да бяха решили и Генерала даже да беше.обярил резултатите. Аман от фигуранта. Ако на тоя и на изпърдяното му правителство трябва да си оставиме животите - свършени сме.
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този защо още е президент?
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оле 33 дано не си прав/а. Следват концлагери
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще обсъждат кой е най-красив и ще му дадат награда.
32
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Самият Радев дали е вакциниран?Нещо не си спомням да го е направил публично както мнозина ръководители по света включително и омразният за него Борисов.