СЗО: Пандемията свършва, когато здравната система не се претоварва

Трябва да се научим да живеем с вируса, отбеляза Ханс Клуге
10 ное 2021 09:49, Ния Христова
65
СЗО: Пандемията свършва, когато здравната система не се претоварва
Снимка: БГНЕС
Световната здравна организация (СЗО) ще обяви край на пандемията, когато системата на здравеопазването не бъде претоварена. Това заяви директорът на европейското бюро на СЗО Ханс Клуге в интервю за „La Vanguardia”, цитиран от БГНЕС.
 
Той отбеляза още, че трябва да се научим да живеем с вируса.
 
"След като здравната ни система не бъде претоварена заради хоспитализациите и смъртните случаи, причинени от ковид, тогава ще можем да оказваме услугите, които се предлагаха по-рано и е възможно пандемията да се превърне в ендемия", каза Клуге.
 
Според "достатъчно надеждни оценки", към февруари следващата година в европейския регион заради COVID може да починат още половин милион души, ако не се промени тенденцията на разпространение на вируса.
 
"Защо имаме отново проблеми? Защото в повече от половината държави в региона ваксинацията блокира", уточни той.
 
"Само преди няколко месеца основният проблем беше наличието на ваксини, а сега – скептицизмът спрямо ваксините, фалшивите новини”, отбеляза Клуге, който подчерта, че възнамерява да създаде работна група в Европа, свързана с въпросите на ваксинацията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
30
 
! Отговори
Ки преди 2 години
Ваксинацията блокира, защото хората виждат, че ваксините не вършат работата, за която са създадени. За сметка на това сегрегацията на обществото тече успешно и с пълна сила, както и ограничението на свободата, защото ваксинираните ни/ги чака нова игла през 6 месеца, за да важи зелената хартийка. Интересно защо няма "пандемия" за раковоболните, където смъртността е по-голяма и Здравната система също не цъфти от лекота и безгрижие... Интереси, контрол, власт и пари, всичко останало е долна лъжа..
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте им емблемата.Това е върл сатанизъм.
32
0
 
7
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 2 години
Вирусът ще остане завинаги с вас бачкаторите, каза Хасан Зеерунклугоглу.
31
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Земица на село,водица от кладенеца,къщичка със собствено производство на Ел-енергия,стопанство с животинки!Всеки който има възможност да инвестира в ТОВА!
30
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е СЗО? НПО на Сорос, Гейтс Родшилд, Рощфелер и сие.Като всички глобални организации.Дойдоха последните времена.Умесиха ни, втасахме остава да ни сготвят и излапат.
29
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пандемията ще приключи,когато се забрани на външни спонсори,като фармацевтичните компании и частните фондации,като тази на Бил и Мелинда Гей тс.(между впрочем след развода им,кой плаща вноските към СЗО) и на фондацията Рокфелер да спонсорират СЗО.Лихтеншайн отдавна са се дистанцирали от СЗО.Може да приключи и по рано,ако се намери Съд да ги осъди за геноцид,защото за престъплението геноцид давност няма.
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбирМ какво се кефи народът на тая пандемия че я стимулират толкова.
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свобода на хора и стоки е една от обединителните идеи при създаването на ЕС! Къде е сега? Защо никой вече не се интересува за свободата? То по добре тогава социализма отново - не бяхме всички свободни, но нямаше търсещи храна пенсионери по боклучените кофи! Нямаше спящи по улиците бездомници! Даже етноса го вкарваха в блоковете и с полиция ги караха на работа и имаха доходи и не просеха! Здравната система беше безплатна, може би затова днес не ценим здравето си!
26
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следващият етап на тая "мисия"ще бъде приемането на ББД-Безусловен Базов Доход който ще трябва да осигури средства поне за преживяване на ненужната човешка маса!Едно време беше лесно на "дерижьорите"спретват един световен конфликт и после всичко почва отначало,сега обаче трябва да се"работи"по друг начин,защото при старата изпитана мярка ВОЙНА няма да има никой незасегнат!Хоризонт на приемане на тия мерки следващите Пет до Десет години!
25
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той Тръмп затова им спря финансирането. Не на зелените сертификати! Да на Свободата!
24
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как може шеф на световна организация да бъде доказан бандит и не специалист? Този вече не е за пред съд, защото вече доказано не помага! За такива трябва да има ново наказание - атомизиране!
23
0
 
28
 
! Отговори
22 преди 2 години
Според СЗО важно е да не претоварваме здравната система?!? А не е ли по-важбо здравето на хората? Ами лекувйте ги, не ги бодете с нещо експериментално.
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Биотероризма и епидемията, са перфектния скрит враг от когото докато ни опазват, всъщност ни поробват и унищожават.
21
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви ли прави впечатление,че това е перфектната комбинация за справяне с така Високо Прокламираният напоследък "Въглероден отпечатък" и така нужната "борба"с него?Какво по лесния от това да създадеш една световна пандемия и под нейната егида да затваряш и ограничаваш дейността на човешката популация периодично за определен срок от време!
20
0
 
31
 
! Отговори
Били иглата преди 2 години
Нищо не свършва, докато не си набоцкате поне 6 игли и не не станете фосфорни играчки.
19
1
 
15
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Вероятно шведският му произход го кара.
18
1
 
15
 
! Отговори
до 22 преди 2 години
Теб кое те кара да се мислиш за по-интелигентен и образован, това че крещиш по-силно?
17
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За жалост ще ни се наложи да живеем с това "грипче"дълги години напред,всяка година то ще си идва и ще си жъне наред,белите държави ще го прекарват една идея по леко,на оскубани и оскотели аборигени като нас ще ни се разкатава фамилията,ще има "реколта"2021,2022,2023,2024.........................?
16
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 20 Точно така! И ще сложим на ръководни позиции де-били като теб, без образование и с отрицателен коефициент на интелигентност! Голяма работа сте общаците със средно или начално образование, ама само във форумите!!!!
15
3
 
33
 
! Отговори
До кога ???? преди 2 години
До кога сте планирали плaндемиятa????