Пета вълна във Франция, в САЩ ваксинираха 900 000 деца

В Австрия не изключват затягане на правилата
11 ное 2021 12:15, Елка Василева
102
Пета вълна във Франция, в САЩ ваксинираха 900 000 деца
Снимка: архив, БГНЕС

В Съединените щати 900 000 деца от 5 до 11 години са били ваксинирани срещу COVID-19, откакто преди седмица регулаторните органи разрешиха прилагането на ваксината на "Пфайзер" и в тази възрастова група.

Това съобщиха от Белия дом с уверението, че тепърва ще разширяват имунизационната кампания. Американските деца от посочената възрастова група са около 28 милиона. Властите са организирали ваксинацията в общо 20 000 обекта в цялата страна - аптеки, педиатрични кабинети и болници, предаде БНР.

Още по темата

Междувременно здравният министър на Франция Оливие Веран, обяви, че страната е в началото на нова - пета, вълна на коронавирусната епидемия. Веран посочи, че коронавирусът се разпространява все по-бързо във Франция и в съседните ѝ държави. Вчера френското здравно министерство съобщи за близо 12 000 нови случая за денонощие. Броят на новозаразените нараства от средата на октомври.

А в Австрия предложението на здравния министър за регионални локдауни за неваксинираните хора беше отхвърлено от ръководителите на провинциите Горна Австрия и Залцбург. Канцлерът Александър Шаленберг обаче не изключи идеята за затягане на правилата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
16
 
! Отговори
в общи линии преди 2 години
Колкото по-голям е процента ваксинирани, толкова е и процента на ваксинирани в болниците. С или без ваксина над 65 със заболявания си отиват. Както и да го кривят това е истината.
59
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе при Шестата вълна,защо не вземат да прилагат по кардинални мерки-нямаш ли сертификат разстрел,белким тогава успеем да се"справим"с тоя вирус!
58
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разговор между две приятелки:Как е новият зет?Ами какво да ти кажа,от добро семейство е ваксинирано!!!
57
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рудолф Щайнер(1913)-ще създадем вещество, чрез ваксина, което ще подтисне стремежа на душата, към духовната лудост, наречена БогТя ще бъде строго материалестична.Бил Гейтс, ще създадем ваксина, която да подтикне гена VMAT2. Отговорен за религиозния фанатизъм и ще го заменим с отвращение, към религиите. Ще го инжектираме, чрез резпираторни ваксини ...Реч и демонстрацияпред генерали на Пентагона/2005/г.Демек трябват им зомбита.
56
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей на,на Датчаните им остана съвсем "мъничко"да довършат убождането,и тоя пусти вирус пак се Развърша!Нищо другият път ще се позабързат повечко!
55
1
 
31
 
! Отговори
+++ преди 2 години
След 3 та игла се казва зависимост ,а не ваксина.
54
3
 
27
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Всеки "ваксиниран" е подвижен инкубатор на нови мутации и заразител!На "ваксинираните" трябва да им се забрани да излизат извън мухлясалите си умирисани на *** панелки!
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АНИ,остава да кажеш,че ще си поживееш поне колкото орлите!!
52
24
 
1
 
! Отговори
Ани Салич преди 2 години
Ваксинираните нито боледуват, нито заразяват, нито умират! Ваксинирайте се! Аз го направих! Не ми ли вярвате?
51
1
 
34
 
! Отговори
Бгг преди 2 години
Светът е полудял с тази ваксинация . Въпросът е защо ? Слепците не виждат ли , че ваксините не помагат ? Тук има нещо много по важно за ваксините , което не се казва. А може ли да се допусне , че вируса е измислен за да се ваксинират по голямата част от населението ?Хора мислете !!!
50
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Европейски Съюз ваксинирано пълнолетно население около 75% Защо тогава при тая Пета вълна,случаите са най много в ЕС и продължават да се увеличават?
49
1
 
23
 
! Отговори
Ентусиазирана преди 2 години
Спасението е лесно, ефикасно и напълно безплатно - казва се ваксина. Или май бъркам нещо?! Oh, wait абе, къде е Кунчев?!
48
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още на разбират с какво си имат работа. И аз не знам, но подозирам, че след ваксинацията си имат щам, който не признава ваксините. Много подозрително ми изглежда, че няма съобщение за нови щамове. Но, ще изчакаме да се произнесе науката, Науката, за която вскички говорят, тази която говори с факти и емпирични данни, и не дава прогнози, въз основа на повърхностно аналогични случаи. Ако е така, наближава момента, в който ще се пазим от ваксинирани.
47
1
 
22
 
! Отговори
А тези преди 2 години
Коѝто са ваксани ще им кажа едно нещо: вие ще минете от другата страна ,като ви кажат ай ся 3-та,4-та игла,ай са малко бустер, иначе няма сиртиффикат! Ей за това кажете не сега за да не сте като поссссрани след няколко месеца паднали в капана !
46
3
 
32
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Една малка евтина игла в ръцете на фашистите е по ефикасна и от най скъпите и модерни оръжия!Защо са им автомати,бомби,танкове и самолети като армията в бели манти с миниатюрна игла върши същата работа!
45
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оооо неразумни Ваксъре,поради що се плашиш от 3,5,7,9.......201 ИГЛА!
44
3
 
21
 
! Отговори
До 49 и 50 преди 2 години
Ами вярно е ! Забравиха Бог и служат на сатана ! Поеха пътя на дявола, а ако само се отрекат от него ,да кажат не на бъркочите съдържащи луциферин,графен, ембрионални клетки от аборт.бебета и кой знае още какво, нямаше да преживяваме тези неща сега ! Звучи ви налудничаво? Не , само стойте и гледайте! Ще се сетим при кого е спасението ,ама за някоѝ ще е късно!
43
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние, сме като жабите в процес на сготвяне, които въпреки всичко не го схващат.Толкоз!
42
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На изборите за ВЪЗРАЖДАНЕ с номер 5. Друго легално средство не остана.
41
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираните болни,най здравите болни в Света!Ваксинирана Европа с най много нови случаи при тая вълна-Що Така???