Ангел Кунчев увери: Не съм в болница, не съм умрял, изкарах лек COVID

Направете най-доброто за себе си - имунизирайте се, призова той
Обновена: 12 ное 2021 21:03 | 12 ное 2021 11:43, Елка Василева
674
Ангел Кунчев увери: Не съм в болница, не съм умрял, изкарах лек COVID
Снимка: архив, БГНЕС

Главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев съобщи, че не е на лечение в болница и е изкарал лек Ковид.

„Скъпи приятели, колеги , а и неприятели! Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли“, написа в профила си във Facebook Ангел Кунчев.

Още по темата

„Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече - имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт.
Нямам направена трета доза (за съжаление)!

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома“, написа Кунчев.

„На моята възраст - карам 63 години, диагнози - хипертония, диабет, ритъмни нарушения - едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла - вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно.

Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си - имунизирайте се!“, написа Ангел Кунчев.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза в интервю, че доц. Ангел Кунчев е в болница с COVID-19.

Ангел Кунчев се самоизолира преди близо месец заради съмнения за коронавирус и оттогава не се е появявал в публичното пространство, което породи много слухове и догадки за здравословното му състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


674
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
478
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди от телевизора не слизаше, а сега ПИШЕ от фейсо без нито една снимка. Повечето тук гледам се вързаха и някак пропуснаха да обърнат внимание че се агитира , ей така между другото за трета игла
477
35
 
7
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
Антиваксъри, стига творчество! Време е да приемете факта и да се примирите със съдбата!
476
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"Най-добър е е естествения имунитет, защото се среща с целия вирус и това е завинаги."И затова всяка година има боледуващи от грип, нали? :D
475
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по- скоро заглавието трябва да е следното -Аватарът на Ангел Кунчев проговори от социалните мрежи " .Все пак още никой не го е видял на живо .Така ,че съмненията относно това дали е на този или онзи свят остават.Дайте по- убедителни доказателства ,не някакви постове и стари снимки.
474
2
 
10
 
! Отговори
Баш селянин преди 2 години
Кунчев погиб из ковида. Змрял от грипа. Гушнал букета.
473
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев: Ако си бях направил и третата игла - вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.×××× ××××× ×××××× Сори, ама това звучи като брътвежи на не особено адекватен човек. И не са думи, които биха излезли от устата на Кунчев. Знаем го, че говори нагло, клиширано, семпло - да, но не и като изпаднал в делириум за поредната игла. Май някой в бързината се е престарал с ентусиазма да възхвалява ваксинирането...
472
1
 
35
 
! Отговори
Сега питаме преди 2 години
Кога се върща на работа? След като е ок,за което браво, минал е лек ковид кога се връща на работа?
471
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пиар акция заради изборите. Хората малко се успокоиха от стреса на калинките. То бива всекидневен тормоз за которнайсет хиляди заразени. Още много стотици починали. Спрете се бе хора, вече няма кой да ви вярва. Кунчев идва сезонен грип, вземи се с него и се скрийте с вашите истерии!!!!
470
5
 
25
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Да внеса едно пояснение снимката над статията е стара същата снимка е качена и на статия "Ангел Кунчев е предложил забрана на масовите мероприятия на закрито"публикувана на 30 08 2021 в10 54ч в бнр новини . Така че, ако не си гушнал букета поне си качи актуална снимка .
469
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ие искахме да признае, че е боледувал а не да уммре бе кунчо не е лош човек защо да му мислим лошото гони си заплатката по-добре бойко да си иде
468
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес погребваме на антиваксърите надеждата в затворен ковчег!
467
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Къде са сега тези дето все питаха къде е Кунчев? Защо се крият?" _____ ______ ___ Че защо трябва да се крият? Какво се е променило с няколко качени незнайно от кого изречения във ФБ, в изясняването какво се случва с Кунчев? За мислещите - абсолютно нищо. За плоскомозъчните - могат да са спокойни, техният гуру Кунчев им праща виртуален хабер, и това за тях е достатъчно.
466
5
 
49
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 2 години
Първо: Как така лек ковид вече цял месец ? Второ: Защо не се покаже на живо, защото преди УЖ ковида не можеше да го махнеш от студиата. Трето: много хора лекари говорят, че наистина е мъртъв и се крие, защото ваксинационната кампания ще спре.
465
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кунчо не сме глупави затова не вярваме на лекари всички сте мошеници Лекарят на годината доц. Александър Оскар източил 178 000 лв. от НЗОК лекарите не са ваксани на 80%, а карат нас затова вакснирайте се вие
464
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всички недоброжелатели да съобщя, че съм добре. Изкарах само леко раняване и се възстановявам. Ваш Христо Ботев. Интервю искаме интервюююююю. Всичко друго е лъжа.
463
2
 
7
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Китай създаде първата 5G Мобилна система, а това си е чист изкуствен интелект, който обобщава, систематизира, анализира и на базата на който се правят краткосрочни и дългосрочни стратегии във всяка една област от обществения живот!!!И веднага беше пуснато микробиологичното оръжие ковид!!!Агент Триша Барнаба!ЦРУ!!!
462
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевадно че ваксините не помагат. Ходиш да правиш пиар без маска и за това си заразен.Дистанция и кратко време за контакт, това е формулата. Но ти като ваксиниран се мислиш за безсмъртен?!
461
30
 
4
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
Антиваксърите са разочаровани, нещастни, объркани и уплашени, което мен напълно ме удовлетворява! Много се радвам!
460
1
 
0
 
! Отговори
ъъъ до 527 преди 2 години
Не, не се пукаме. Ако имахте поне една гънка, вие щяхте да се пукате от яд, защото ние още малко ще намаляваме и ще стигнем крайния си брой. А след това сещате ли се кой ще бъде отново наред?
459
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се ваксинирам