400 000 сертификата за COVID ваксина са изтеглени до момента

За 4 дни са изтеглени близо 30 000 удостоверения за антитела
17 ное 2021 11:33, Ния Христова
24
400 000 сертификата за COVID ваксина са изтеглени до момента
Снимка: БГНЕС
402 086 COVID сертификата за ваксиниране срещу коронавирус са издадени за по–малко от месец. Това сочи справка на министерството на здравеопазването, цитирана от "Монитор". Данните са за периода от 19 октомври до 14 ноември. Средно дневно за този период се падат по 14 285 документа.
 
Данните показват, че от 19 октомври до неделя генерираните сертификати за приложени първи дози от двудозовите ваксини са 167 649. За същия период броят на тези за завършен ваксинационен курс е 234 437. 
 
След обявяването на въвеждането на зеления сертификат част от хората сдобили се със сертификат за завършен ваксинационен курс са избрали да се защитят от вируса с препарата на Janssen - 163 331 души. Това са около 70% от всички, които са придобили документа от 19 октомври досега.
 
Данните показват още, че близо 10 000 удостоверения за наличие на антитела се теглят дневно, откакто документът започна да се признава. От 11 ноември до 14 ноември са издадени общо 29 490 бр. удостоверения за наличие на антитела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Т.е. 167 649 човека са си направили първата инжекция, веднага са получили сертификати и без да е завършен курсът на ваксинация, без да са изградили антитела, са пуснати да ходят навсякъде без ограничения. Тези хора спокойно разнасят вирусите, заразяват и биват заразявани не по-малко от всички други.
18
2
 
19
 
! Отговори
Това пише ли го? преди 2 години
Сдобивайки се със зелен сертификат декларирам, че ми е известно, че аз (долуподписания) пряко и съзнателно участвам в дискриминацията на моите сънародници без сертификат, в нарушаването на човешките им права, конституцията, няколко закона и т.н. Подпис: сертифицирания
17
1
 
11
 
! Отговори
ЖИРАФ преди 2 години
Айде че идват 14 милиона допълнителни дози. Ползвайте си с кеф сертификатчетата за краткотрайно ваксинирани, че догодина пак ще сте неваксинирани.
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой кунчевира Кунчев с трета кунчина?
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираните да не забравят, че скоро ще се превърнат в неваксинирани
14
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето навярно са фалшиви. За добро или лошо, тепърва предстои да се разбере.
13
4
 
5
 
! Отговори
Кунчо занулен преди 2 години
До Сещате ли се?И Баце е боцнат с Витамин Ц и ***, само Кунчо литнаха, за да си замълчи завинаги.
12
2
 
29
 
! Отговори
Сещате ли се? преди 2 години
Т.нар. разследване на Нова за фалшивите сертификати?Там посредникът каза на мисирката под прикритие:Половината съдии,полицаи и прокурори са с такива сертификати,да не мислиш,че са се ваксинирАли наистина.
11
4
 
18
 
! Отговори
свободен дух преди 2 години
Кунчо не дочака сертификатя.
10
3
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Пак за те зи сертификати. Излишни са. Нищо смислено няма в това, което се прави.Нито сетификатите, нито детските тестове са нужни. Всичко е заради интереси. Никой не го е грижа.
9
2
 
11
 
! Отговори
Ей преди 2 години
До кунчо бустера Де си, бре Кунчо. Жив ли си, бре. Дай нишан някакъв,де. Изпренадахме се за теб.
8
2
 
10
 
! Отговори
Да теглят дасе бодат преди 2 години
Така се отсяват глупавите и страхливите. Що са ви, бре? С глупави и страхливи работа ли ще вършиш или на маса ще седнеш. Или на път ще тръгнеш. Ами такъв ще те предаде при първия зор който види. Да се бодат, да се чистят.
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ползвателите на тия сертификати са роби, вакснати или с антитела няма значение. Всеки , който иска разрешение от господаря за нещо , което му се полага по конституция е роб
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Струва ми се малко, на броя уж ваксинирани... Нали е задължителен за пътуване и влизане на много места, а толкова малко са си направили труда да го изтеглят?
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не мога да си обясня какво има в кратуните на зеленясалите. Значи, пазят се да не ги метнат с 5 стотинки в магазина, пазят се да не ги метне някой с фалшива стока, подскачат ако някой е по-голям тарикат на опашката за леб и млеко и ги изпревари, а иначе търчат да се надупчат с неизвестни субстанции, за които излиза все повече информация, че са опасни, а в някои случаи смъртоносни. Не разбирам как можеш да имаш доверие на корпорации, една от които даже е осъждана за лъже Пи Ар за лекарства.
4
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всеки 4 месеца имунитетът ще отслабва, докато организмът рухне. Докторите затова не се ваксинират, или си издават фалшиви сертификати.
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След провала с първите две дози - очаква ни още по-голям провал с третата доза, а само фанатиците ще си сложат четвърта, но и на тях ще им омръзне за петата доза. Всяко чудо за три дни, и на това ще му мине модата.
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова ли ще спасят всички бизнеси, защото гледам никой не е умрял без молове и кръчми.
1
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да са живи и здрави тези, дето са ги изтеглили и да се готвят до 4 месеца пак да теглят:))