Лекарство на "АстраЗенека" ефективно на 83% срещу COVID-19

Медикаментът може да бъде използват превантивно
39
Лекарство на "АстраЗенека" ефективно на 83% срещу COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Компанията "АстраЗенека" съобщи, че лекарството с антитела срещу коронавируса е с ефикасност от 83 процента за намаляване на риска от заразяване с проява на симптоми според шестмесечно проследяващо изследване, съобщи БТА, като се позова на Ройтерс.

Отделно изследване с пациенти с леки до умерени симптоми на COVID -19 показа, че по-висока доза от терапията AZD7442 намалява риска от влошаване на състоянието с 88 процента, когато е започнала през първите три дена от появата им.

Тези положителни резултати затвърждават позицията на "АстраЗенека" като доставчик както на ваксина срещу COVID -19, така и на лечение за болестта.

Според компанията истинското предимство на медикамента е възможността му да бъде използвано превантивно, а не за лечение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АстраЗенека направо я изядоха с парцалите заради това че обеща да продава ваксината на производствени цени. Тежките и фаталните странични ефекти като процент са същите като на другите ваксини, само дето при АЗ са по-зрелищни. Но дали ще умреш от кръвоизлив или от спиране на сърцето е напрактика едно и също. Само че ако си продаваш ваксината евтино - виж, това не може да бъде простено от Биг Фарма. И те унищожават.
31
0
 
0
 
! Отговори
Фауст преди 2 години
Прима се само чрез храносмилателната система в обратна посока.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приятели, искам да предупредя много от вас, които тук пишат за витамините. Да, разбира се, че те са много полезни, но трябва да са естествени. Внимавайте с разтворимите на Допъл Херц, Байер и какви ли не други. Вредят сериозно върху кожата и от личен опит мога да ви кажа, че активират някакви клетки по епидермиса способстващи разсрастването на бенки, на брадавици и прочие.
29
2
 
4
 
! Отговори
До Коприва 16 преди 2 години
За ваксината им викаш "пази Боже" и в същия коментар говориш за аспирин. Явно не си чел листовката на аспирина. Страшните неща, които могат да ти се случат от аспирина са в пъти повече и с доста по-ниска честота, отколкото ваксината на АЗ, или която и да е друга. Говорим за тромб 1 на 250 000 за АЗ ваксината, срещу кръвоизливи в стомаха и къде ли още не 1 на 10 000. Смешници, чак търъгнал акъл да дава кой как да се левука... После защо сме на тоя хал. Аман от "експерти".
28
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
астра шебека се опитва да влезе обратно в играта. бустерно не може, защото всички трябва да бъдат не само маймунизирани, но и генно модифицирани и да станат собственост на компаниите, които им държат патента на маймунизираните гени. преди 5-6 години имаше една статия за разделянето генетично на елит и ***. сега на практика се провежда това разделяне и ще е безвъзвратно
27
4
 
7
 
! Отговори
Алко преди 2 години
Дайте го тва лекарство ПЪРВО на Кунчев!!!
26
15
 
16
 
! Отговори
До 20 преди 2 години
Ковид 19 е беологическо оръжие американско производство експериментирано за първи път в милиарден Китай град Ухан внесено от американските военни били на мисия в този край на света. Негов автор е лабораторията под командването на Бил Гейтс.Това е ясно на всички че е изкуствен вирус създаден в епруветка.Хиляда години китайците си ядяха прилепи и какви ли не още гадории но вирус Ковид го нямаше. И ето че преди 6 години взе да се пише за него тихомълком.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
% са на база 110 по европейски стандарти
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1.Първа ваксина2.Втора ваксина3.Бустерна доза4.Пироговка5.ОрландОвка и Гробарка!
23
2
 
3
 
! Отговори
ссс преди 2 години
Само отстана и хапчета да изписват превативно..
22
1
 
2
 
! Отговори
до 18 преди 2 години
Зарежи ги отровите, ами Windows-а дето го прави! Ето това му викам аз тормоз и геноцид.
21
0
 
0
 
! Отговори
до 21 преди 2 години
... останалите 17%
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лека им.... на останалите 27%
19
5
 
3
 
! Отговори
Joro преди 2 години
До Анонимен 18 и всички други, които плюете по Бил Гейтс: Колко от васк ползват неговата операционна система? Защо я ползвате? Коя е ОС, която вие сте създали? Прави ми впечатление, че колкото по-нищо не е направил един човек, толкова повече плюе срещу тези, които са създали.
18
1
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Само Кунчев да не пусне снимка във Фейса с опаковката!
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със Астрата на промоция върви ковчега и катафалката . Като чуеш Бил Гейтс и ти идва да му извадиш душата със бормашина и да я дадеш на кучетата . Притеснил се *** че много народ има по света и трябвало да има прочистване и къде ти по ефтино средство от биологичната война. Милиарди печалби натрупа този *** от отровите които произвежда и няма кой да му види сметката.
16
4
 
18
 
! Отговори
Тромб преди 2 години
Астра Зенека представя новият си продукт - Сочен ТРОМБ на хапче. Заповядайте на промоцията !!!!
15
7
 
16
 
! Отговори
Коприва преди 2 години
Ако и лекарството е като ваксината им, Боже опази! Билковите отвари, боровия мед и аспирина поне си ги познаваме кто первенция. Витамини и минерали за хората с еднообразно хранене (витамин Д, витамин С цинк, препоръчват цензурираните от Министерството на Истината лекари) А аналгина-хинина пак ли го изнасяме за някъде?
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То ако има лекарство с ефективност 83% няма да има нужда нито от ваксини, нито от мерки.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво да ги приеме профилактично ли, това да не са витамини.