COVID уби 27-годишен мъж, бил с фалшив сертификат

Той се притеснявал за репродуктивните си способности
26 ное 2021 11:00, Нели Христова
336
COVID уби 27-годишен мъж, бил с фалшив сертификат
Снимка: БГНЕС

Пациент диагностиран с Covid почина в ИСУЛ „Царица Йоанна“, мъжът е бил на 27 години. Той е казал на лекарите, че е ваксиниран и има зелен сертификат, но когато състоянието му се влошило, те се усъмнили в думите му, съобщи bTV.

Д-р Кирил Пеев, заяви, че след разпит на пациента, той си признал, че има фалшив сертификат. Стана ясно, че мъжът се е притеснявал за репродуктивните си способности и по тази причина не се е ваксинирал.

След визита в стаята на пациента е видян без предпазна маска, а обяснението е било, че му е необходим кислород, защото изгарял белия си дроб. Мъжът е смятал, че така ще набави  кислород, за да нахрани клетки и тъкани в тялото си, за да се възстанови организмът напълно. Това разказва Д-р Пеев, като показва и рентгенова снимка на белите дробове на пациента, на която се вижда, че той има частична загуба на тъкан в организма, водеща до дихателна недостатъчност.

Лекарят призовава гражданите да не вярват на конспиративни теории, защото те могат да бъдат опасни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев да попита св .Петър дали пускат без бустерна доза.Просто да знам дали да си бия третата или две стигат.
141
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ивермектина дори при животни се избягва да се ползва, защото има странични ефекти и задължителна карантина на месо и мляко след това. Освен ако не са за пазара разбира се. Глупаците от ваксина ги е страх, защото не знаели дали няма странични ефекти, но са готови да взимат ивермектин и всякакви други гадости, където доказано да опасни. Всеки се затрива от простотията си.
140
10
 
11
 
! Отговори
зомби преди 2 години
Измислица журналистическа!
139
3
 
4
 
! Отговори
Дарвин преди 2 години
Одобрявам!
138
6
 
5
 
! Отговори
Така е за хората преди 2 години
За хората от Содом и Гомор за които секса и плодовитостта са най-важните Бог ги е наказал и унищожил. Така и това момче с фалшивия сертификат и страха му за потентността са го довели до Божието наказание.
137
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
189, не карам никой да ми вярва. Просто да си направи добре проучването. Но да чуе гласовете на тези доктори, които ги тормозят и цензурират, а не тези, които им подаряват акции на Пфайзер за "добрата" работа.
136
5
 
13
 
! Отговори
гост преди 2 години
КЪДЕ Е КУНЧЕВ . КРИЯТ ЛИ ГО . ЖИВ ЛИ Е , В КОМА ЛИ Е . СЛЕД ТРЕТАТА ИГЛА НЕ СЕ ПОКАЗВА . КЪДЕ Е . НАЗНАЧЕН ЛИ Е НОВ ИНСПЕКТОР ЗА КОВИДА , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ТОЙ НЕ Е НАПУСКАЛ . БОЛЕН НЕ МОЖЕ ДА СЕ УВОЛНИ ИЛИ ДА СЕ ПОСТАВИ ДРУГ НА НЕГОВИЯ ПОСТ . ВЪПРЕКИ , ЧЕ ОТ НЕГОВИЯ ТЕЛЕФОН , ТОЙ УЖ КАЗАЛ , ЧЕ Е ДОРЕ И МНОГО ЛЕКО Е ПРЕКАРАЛ КОВИДА . ДАЛИ ......
135
5
 
2
 
! Отговори
До И ДО ДВАМАТА преди 2 години
"до Ерик и Виолета и двамата сте за психиатрията. Там да си пиете успокоителните. Фенобарбитал ,Диазепам ,ксанакс и други транкфиланти." хххххххххххххххххххххххТо е едно и също - само си пише - само си отговаря. Зле е човечето. Не му забелязвай. Кой го знае с какво са го наболи.
134
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 186 do 180.Ок. Може аз да съм в грешка. Не отричам, че помага, но не може да се нарече лекарство, защото и хора, които не са пили инверметкин са се излекували. Нямам намерения да се заяждам. Много се радвам, че сте преминали през това. Както виждаш не по форумите се зарешават употреба на лекарства. Поздрави. Без лоши мисли!
133
0
 
3
 
! Отговори
До Ерик До Еричко преди 2 години
173, "Да но ние платените тр олове ще живеем а вие неплатените тр олове ще умрете. Пък в крайна сметка съм много по-грамотен от теб." ------------ Наистина не си добре. Дано намериш лек, въпреки, че заболяването ти е в доста напреднал стадия. За него и "ваксини" не помагат. Ще живееш ти, вечно. Ще умре човек, ама от смях, като ти чете постовете. Същите са, като статията по-горе. Как ви намират да ви плащат на точно такива, изумявам се.
132
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сърдитко, дебатирай, не се хващай за палеца.
131
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
180, давам доказателства - ivmmeta точка ком. Моите наблюдения са следните. Жената го пи няколко пъти и след всеки път кашлицата и температурата намаляваше. Аз го пих за съжаление късно. При мен симптомите значително намаляваха още първия половин час. Каквото искате вярвайте. Аз си направих домашното и съм проучил и от доктори, и от пациенти, че това помага.
130
6
 
6
 
! Отговори
Коки преди 2 години
Тази статия колко е измислена не е истина. Личи си от самолет това. И отделно е неграмотно и неразбираемо написана.
129
3
 
5
 
! Отговори
Експертин преди 2 години
Колеги, много моля без обиди и клетви. И без това сте за съжаление. Толкова много да не ви е дала природата.... Имам предвид в интелектуално развитие. Няма защо допълнително да се излагате и да ставате за смях на хората. Особено Виолета. То това име май е диагноза :)
128
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
178, доста зле информиран си, да не казвам дезинформиран. Ивермектин се пие двукратно на седмица за профилактика против Ковид. При Ковид симптоми се пие по веднъж на ден за минимум 5 дни. Това не ти го казвам аз, а професор Пол Мерик - създателя на протокола FLCCC I-MASK+. Това е най-сериозния анти-Ковид протокол за момента. проф. Мерик е легенда в лечението на Ковид. Прочети протокола и тогава спори.
127
8
 
1
 
! Отговори
Явно е получи Божие преди 2 години
Божие възмездие, че този младеж е бил обсебен от плодовитостта и от секса и затова Бог го е наказал така. Има хора които единствено и водещо в живота им е секса.
126
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вероятно си се излекувал както и останалите, които не са пиели инвермектин. Приятел. Не е редно да даваш рецепти за самолекуване, без доказателства.
125
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковид има благодарение на долнярите, които забраниха на джипитата да лекуват както преценят. Защо в щата Утар Прадеш напълно изчезна вируса? Там са много малко ваксинирани. Огромен процент от смъртите в БГ можеше да бъдат избегнати само с едно адекватно ранно лечение. Но не, втълпиха на всички, че тоя вирус от семейството на настинките е абсолютно нелечим. Лъжи, лъжи и пак лъжи.
124
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо не си запознат. можеш да го пиеш ежедневно, ако искаш, но след разболяване го пият еднократно. Не знам дали е забранен, но при желание можеш да си го намериш на много места. Личното ми мнение, че облекчава, но не лекува. Няма излекуван след раболяване, който да е пил само инверметкин. Не е лекаство против ковид 19.
123
9
 
7
 
! Отговори
Реалист Комунист преди 2 години
Като е разбрал, че работата отива на изпърдяване и си е признал за фейк сертификатеца. Имах един комшия в Лондон, UK, който постоянно разпърдяваше орталъка, че Ковид няма, докато един Божи ден самият Ковид не го връхлетя, че за кадем налази и половинката му. Едва ги отърваха в Интензивно на "Свети Томас" Хоспитал. Сега като го попитам, има ли ковид, няма ли, мълчи като пъкъл.