Pfizer прогнозира край на COVID пандемията през 2024 г.

От компанията смятат, че вирусът до 2024 г. ще стане ендемичен
19 дек 2021 12:24, Ния Христова
89
Pfizer прогнозира край на COVID пандемията през 2024 г.
Снимка: БГНЕС

Американската фармацевтична компания Pfizer прогнозира, че пандемията от коронавируса може да продължи до 2023 г.

Преди появата на новия щам „Омикрон“, главният лекар на САЩ Антъни Фаучи прогнозира, че пандемията ще приключи през 2022 г.
 
Сега обаче ръководителите на Pfizer заявиха, че компанията смята, че до 2024 г. коронавирусът трябва да бъде ендемичен по целия свят, което означава, че вече няма да има пандемия.
 
Относно плановете за разработване на режим с три дози за деца на възраст от 2 до 16 години, главният научен директор Микаел Долстен каза по време на конферентен разговор, че резултатите от три дози сред хора на възраст над 16 години показват, че се получава по-голяма защита.
 
"Затова решихме да модифицираме всяко от педиатричните проучвания, за да включим трета доза към серията и да потърсим лиценз за серия с три дози, а не за такава с две дози, както първоначално се очакваше", казаха от компанията.
 
Pfizer разработи своята ваксина срещу коронавируса заедно с германската компания BioNTech SE. Сега разработват версия на своята ваксина, пригодена за борба с варианта „Омикрон“. Очакват да започнат клинично изпитване на актуализираната ваксина през януари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пфайзер купиха преди седмица две фармацевтични компании - едната специализирана върху сърдечно-съдови заболявания, другата автоимунни и рак на меките тъкани. Пфейзер: с вашите данъци и демократично избраните ви правителства ще създаваме клиенти за нас до 2024. Който не се ваксинира, ще изпратим НАТО да ви спретне война...
55
2
 
11
 
! Отговори
noFreeman преди 2 години
че то сега си е ендемия - пандемия е когато 85% от хората по света са зарезени и 10% от тях умират по улиците... следват епидемия 40-65% от населението и накрая ендемия, която се дели на два етапа - 0,55 до 38%... и това е свалено от СЗО преди 3 години, когато гледах руския филм Епидемия и исках да знам как се редуват по големина и опасност... сега вече го смениха..
54
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напомня ми за правилото за засадата във футбола. Засада има когато съдията надуе свирката и вдигне ръка. Пандемия има когато СЗО каже, че има.
53
1
 
16
 
! Отговори
Ямболски смешник преди 2 години
Колко много балъци има на тоя свят
52
1
 
21
 
! Отговори
Фил преди 2 години
Ще се ,,наядете,, ли до 2024? Гнус.....Benvenuti inferno!
51
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На който не му дойде до главата вика "смешно грипче". Глупавите хора няма как да си извадят поука от чуждия опит.
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Желаещи да прогнозират край на файзера няма ли?
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Европата им рекоха да пуснат доктори да агитират, тея наште пак скръндзи и платиха на санитарките да пишат по форумите..тука една пише пише разни щуротии сиромашката та се излага.. айде, живи да сте и се оправайте кой как си преценява що тва е истината.
48
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, Пфайзер от 3.1 $ милиарда през 2020 оборот скочи на 36.1 милиарда $ оборот и очаква заради бустери 93 милиарда $ оборот. Абсолютно безрисков. No liability. Алчността няма наяждане. 2024 е сега, а после ще си я удължават докато не е останал човек на земята. Нека не забравяме, че през 2009 Пфайзер плати най-голямата криминална глоба в историята - 2.3 милиарда, за лекарство, което беше уморило хиляди хора, а те продължаваха да го рекламират нелегално чрез лекари и фармацевтичната
47
10
 
5
 
! Отговори
34 съм преди 2 години
Те дори я бяха интубирали, но я спасиха, лекарите тогава ни казаха, че цяло чудо е, че успяла да прескочи трапа! Но....явно този трап се отвори ДВОЙНО! Скоротечна Сърдечна недостатъчност разви, кардиологът каза, че това е усложнение от Ковида! Задържа много вода! От 50 кг., стана на 130! Тъпчат я с лекарства, източват й вода, няма сили за нищо! Явно този вирус НЕ е никак безобиден, оставя трайни поражения!
46
2
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ДО 34/ С АНТИБИОТИК Я ЛЕКУВАХТЕ НАЛИ :D
45
1
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КАТО ДОЙДЕ КРАЯ НА 2024 ЩЕ КАЖАТ 2028 :D
44
0
 
9
 
! Отговори
До 34 преди 2 години
Ваксинирана е нали?
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишат си го, дръпнете си книжката в pdf на английски и всичко ще разберете "Covid 19- The Great reset"
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се притеснявайте, ще излезе нов. Първо ще се започне с допсихирването на населението, а след това ще дойдат и спасителите с ваксините.
41
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога няма да приключи. Приключи ли, приключват и печалбите. Да не са луди.
40
2
 
14
 
! Отговори
Фют преди 2 години
Аз пък прогнозирам много скоро,нов процес и глоба от няколко стотин милрд. за Пфайзер веднага след като байдън пукне и Тръмп се върне.
39
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
У България хората отказаха да се ваксинират и краят на "пандемията" дойде!
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така де, то планът си беше за пандемия до 2025 та - всичко е точно
37
3
 
8
 
! Отговори
до 29 преди 2 години
Този човечец вече и сирачетата му са реалните жертви на ковид,плю нелекуваните с тежки патологии пак заради ковид щото са с отрицателен тест.Има масови самоубийства на млади хора,каза жената в погр.бюро,за които ж.налята също мълчат,защото са преки виновници заедно с политици и "лекари",а кървавата жътва-жертви на мед.експеримент включително и деца-там са се прицелили,тепърва ще завалят.Най-нечовешкия и бруталенгеноцид над бялото население за всички векове.