Гърция с нови COVID мерки, маски задължителни и на открито

Ограниченията може да засегнат и пътуващите
23 дек 2021 12:52, Ния Христова
45
Гърция с нови COVID мерки, маски задължителни и на открито
Снимка: БГНЕС
Научният комитет, който съветва правителството на Гърция за справяне с пандемията, предложи  да бъдат въведени нови COVID мерки, за да бъде ограничено разпространението на варианта Омикрон, според информацията, предоставена на в. Kathimerini, цитирана от Bulgaria ON AIR
 
Окончателното решение за изпълнението им се очаква в четвъртък.
 
Новите мерки ще включват отмяна на сезонни обществени събития, връщане към празни стадиони за спортни събития, задължително използване на защитни маски както на закрито, така и на открито и задължително използване на подобрена защита в супермаркети и обществен транспорт.
 
Новите мерки може да засегнат и пътуващите. Хората, които са влезли в Гърция, ще трябва да преминат задължително тестване (бързо или PCR) на втория и четвъртия ден след пристигането си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Както са почнали преди 2 години
Гърците ще стигнат Бойко Борисовите времена на къртене на пейки затворени паркове и градинки и контролно пропусквателни пунктове на всякъде.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-наваксаните държави, най-форсират за нови ваксини и мерки, мерки, мерки....Дали защото ваксините въобще не бач.кат, но са идеални с цел населението да се държи на здрав повод? Бедата тепърва ни чака, когато почнат да се проявяват страничните ефекти-от изненадващи, по-изненадващи.
35
1
 
10
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Точно така мачкане на маляките. Маски,ваксини, затваряне и сертификати. Страните,които имат най-голям дълг към ЕУ са точно византия,испанците и италянците. За това при тях е мачакането най-много. Нали успяваха да прегърнат бабите си,а сега пак в кошарата хи-хи. Всичко е за контрол.
34
1
 
4
 
! Отговори
То преди 2 години
на закрито няма смисьл от този ***, че камо ли на открито.
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя техният т.н. "Научен комитет" е толкова нАучен, колко Корейската народно-демократична република е народно-демократична република.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цинк(непечено тиквено семе + зелените ципи) ----///---- Що, кво става с цинка като изпечеш семките?
31
0
 
22
 
! Отговори
aa преди 2 години
Лудостта е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат.А.Айнщайн
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко по-фалирала държавата, толкова по лоши мерки. Като гледам нашите хубостници и те ще ни фалират. И после познайте кво следва
29
4
 
1
 
! Отговори
В. преди 2 години
Там пет умират от Ковид, о от настинка.
28
1
 
7
 
! Отговори
Бавно ама славно преди 2 години
Действията на цивилизованите държави и всички статистиките показват, че популярните информационни РНК ваксини много помагат - да НЕ се умира .... БЪРЗО ..... !?!
27
1
 
9
 
! Отговори
Шах преди 2 години
От две години правим едно и също и се получава пак същото .Не знаем нищо за Cov id .
26
1
 
25
 
! Отговори
Янко Антивакс преди 2 години
Още едни дето победиха вируса чрез масово набождане с ерзац ваксините! Смея се и плача!
25
0
 
14
 
! Отговори
Затваряне преди 2 години
на оФцътъ по празниците! Браво, супер, мега, турбо " мярка".А иначе туризъм!!!
24
1
 
14
 
! Отговори
Кервана си върви преди 2 години
То се видя, че ограниченията на контактите, носенето на предпазни средства и лична хигиена на високо ниво вършат повече работа пред измислените ваксини. Да напомня, че ваксината обещава евентуално да не умреш. Всички останали екстри са с високо ниво на вероятност. А страничните ефекти са си чиста печалба..как беше - бонус. Звездите ми показват, че следващото лято туристическият сезон в Гърция ще е невероятно успешен.
23
3
 
13
 
! Отговори
Дядо преди 2 години
Ваксините убиват здравите след 18 месеца ! ДА ОЦЕЛЯВАТЕ: Витамин С : по 500 мг сутрин и вечер + Цинк(непечено тиквено семе + зелените ципи), Витамин D (риба) + Калций(извара, мляко), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. СВОБОДАТА Е НА СЕЛО ! Vitamin C Used As COVID-19 Treatment In New York Hospitals & Zhongnan Hospital in Wuhan, China
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От "омикрон" плашилото - едва 1.7% от заболелите стигат въобще до болница. Невероятно лека настинка. Страхувайте се! Бодете се! Още мерки!
21
1
 
5
 
! Отговори
Брей преди 2 години
До Анонимен и какво ще стане?
20
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като дойде омикрона ще видите за какво става въпрос. Още 2-3 седмици и ще плачете. Подигравайте ги се сега , защото малко ви остана.
19
3
 
33
 
! Отговори
******* преди 2 години
Айдеееее, и тия "прегърнаха живота" защото са ваксинирани
18
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шанса да се заразите с маска и без маска от какъвто и да е вирус е 50 на 50 - може да се заразите но може и да не се заразите - всичко е въпрос до имунна система.