Теодора Генчовска e с COVID, под лекарско наблюдение е

Тя е била ваксинирана с две дози
5 яну 2022 13:08, Нели Христова
87
Теодора Генчовска e с COVID, под лекарско наблюдение е
Снимка: БГНЕС

Министърът на външните работи Теодора Генчовска е дала положителен резултат при направен PCR тест за Covid-19, съобщиха от МВнР, откъдето уточниха, че Генчовска е ваксинирана с две дози от ваксина срещу коронавирус.

Още по темата
Министърката ще остане под лекарско наблюдение.

С нейна заповед функциите на министър ще изпълнява заместник-министърът на външните работи Ирена Димитрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
11
 
! Отговори
Що така,бе,Миме преди 2 години
Ангел Кунчев,Тео Ушев,Теодора Генчовска - що легнахте на здравната система вий,бе.Що й тежите.Или вие не тежите.Безтегловни сте.Ааа,вярно - ваксината дава крилеее.И това са известни имена и затова ги знаем, че въпреки ваксата ТЕЖАТ на здравната система.А колко има които не ги знаем, просто защото са неизвестни и не пишат за тях?Отговорните ми те.
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Тези, които се ваксинират помагат..."? На кого помагат, като се разболяват и даже умират? На близките си? Но те разнасят безконтролно вируса с помощта на зелените си сертификати и по магазините, и по близките си. Това, че са избрали ваксината по добри подбуди и са "повярвали" на "елитите", не ги прави нито по-добри, нито по-умни. Напротив, фанатизирано отказват да видят фактите и помагат за установяването на неофашизма.
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стига злорадствали 2 - СмЪртността от Ковид е доста малка в сравнение с разни други вируси (примерно ебола), но ти продължавай да си мислиш каквото си решиш и те моля да си сложиш бустер, а след няколко месеца и 4-та доза. Ползите за обществото ще са повече от вредите. Знаеш ли какво ти гарантират ваксините - прецакана имунна система. Последното го пише дори в листовката на Модерна. Ти прочете ли листовката на ваксината, с която се боцна? Нека позная - НЕ! хахаха Гледай зомб_ивизора и така...
61
7
 
2
 
! Отговори
Стига злорадствали 2 преди 2 години
Толкова смартоносен процентно и масово разпространил се вирус от 50-60 години не е имало в света. Не го казвам аз, а чета учените и събирам информация от различни страни и материали в медицината.Видно е че ваксините не гарантират, че няма да има фатален край. Но е видно от официалните информации и статистики от целия света че много намаляват най-лошия изход...
60
0
 
7
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Ако бе обикновен бьлгарин - докторите нямаше да знаят жива ли е
59
1
 
5
 
! Отговори
вчера.бг преди 2 години
Господа редактори. Министърка? Сериозно ли?
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стига злорадствали Това, че някой те е излъгал, че така ще си помогнеш, а ти му даваш парите си, не говори много добре за умствените ти възможности.
57
2
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Що триете? Като е с 2 дози какво търси в болницата, нали е предпазена? Ай сиктир!!!
56
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стига злорадствали - Това, че ти не знаеш, не означава, че не се е случвало. Във вестник Труд от 1996г. пише, че дневно са се заразявали около 10 000 души с "вируса Ухан 95". Имам и линк със снимка от вестника, но ще ми изтрият коментара. Който търси намира, така че си го намери. А относно ваксината - медицински експеримент. Ако сте живи и здрави след края на клиничните проучвания, някои хора може и да размислят. Дотогава вие се вживявайте като опитни мишлета, а ние разумните ще пропуснем!
55
1
 
9
 
! Отговори
Уточнение преди 2 години
Две дози, ама фалшиви.
54
0
 
9
 
! Отговори
мда преди 2 години
Като няма бустер е така
53
10
 
4
 
! Отговори
Стига злорадствали преди 2 години
Над 31 000 българи умряха вече.Поне 80% от тях сега щяха да са живи ако не беше този вирус. Тези, който се ваксинират се опитват да помогнат на себе си и на близките си и полагат някакви усилия за това. Кога преди в последните 50-60 години е имало толкова загинали от вирус в България и в светa, когa e имало толкова имащи нужда от кислород и изпаднали в беда хора, когa e имало толкова много с пневмонии?A kак много хора са убедени че e групова и световна конспирация и че е измислица..
52
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо е под лекарско наблюдение? Защо натоварва системата? Нали трябвало да се ваксинираме, за да не натоварваме системата. Пожелавам й бързо оздравяване естествено, но и повече акъл в главата. След като всичко с Ковид приключи, няма да е лошо да се въведе тест за ваксинирани, който да показва доколко са способни да мислят самостоятелно. Който не го издържи да няма право да заема управленски позиции. Зом_бита няма как да вземат адекватни решения. Те могат само да слушкат адекватно.
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Общо взето си купуваш 3 месеца спокойствие. Което разбира се е по-добре от 3 месеца в болница===>На каква цена си го купуваш това 3 м. спокойствие?На цената на сринат имунитет и на риск след няколко следващи среща с вирус от такъв тип,при поредната среща да се окажеш от обратната страна на тревата.Щом смятате,че си струва купувайте спокойствие на такава цена.Юруш на маслините,днеска има утре няма.
50
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "общо взето си купуваш 3 месеца спокойствие" - глуп0сти! Единственото, което си купуваш е абонамент за поддържаща имунна терапия след като така нарачените "ваксини" ти разрушат имунитета! Нали това в случай, че не изтеглиш късата клечка да получиш тежък страничен ефект тип смърт!
49
2
 
9
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Ваксините Работят! Ваксинираните се Заразяват!! а НеВаксинираните - си свъркат и гледат шоуто, жалко че е с техните Милиарди от Данъци...
48
0
 
12
 
! Отговори
?????? преди 2 години
От два дни ни занимавате с тази госпожа!Какво от това ,че е министър!Ще и мине, като гледам веднага са я взели в болница ,ще се погрижат за нея ,като за министър! Стига сте ни занимавали с проблемите на тези,ние си имаме достатъчно за да ги жалим и тях!
47
1
 
22
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Значи какво излиза - веднъж сме й платили на Генчовска,от бюджета, ваксините, сега ще й плащаме престоя и лечението във ВМА от здравната каса.Май имаше призив:Ваксинирай се, бъди отговорен към околните.Не станаха ли прекалено отговорни госпожи и господа ваксинирание.Толкова много отговорност от тяхна страна вече ни идва повечко.
46
1
 
23
 
! Отговори
Това преди 2 години
е поредното доказателство, че всичко които се случва в момента е измама и манипулация...
45
1
 
22
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Не искам да злорадтзствам и дано и няма нищо... Мъ вече стаат смешни с тез ковивакси...))) сеят зараза на всякъде със сертификата, после ние виновни...)))