Нов антирекорд: 11 181 са новите случаи на COVID-19, 91 души са починали

Хоспитализирани са 5 259 души, от тях 554 са в интензивни отделения
Обновена: 19 яну 2022 09:19 | 19 яну 2022 06:01, Елка Василева
438
Нов антирекорд: 11 181 са новите случаи на COVID-19, 91 души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

Нов антирекорд отбелязва статистиката за заразените с коронавирус - новите случаи, установени у нас за последното денонощие, са 11 181. Направени са 45 956 теста, показват данните в Единния информационен портал към полунощ.

Новооткритите случаи представляват 24,3% от направените тестове.

Още по темата

78,04% от случаите за деня са неваксинирани.

Общо в страната са регистрирани 841 785 случая от началото на пандемията, като 175 095 остават активни.

Хоспитализираните са 5 259, от тях 554 са в интензивни отделения.

660 души са приети в болнично заведение през денонощието, като 84,39% от тях са неваксинирани.

През последното денонощие са излекувани 1756 души, с което общият им брой достигна 639 352.

Починалите от началото на пандемията са 32 338. От тях 91 души за последните 24 часа, от които 92,31%  са били неваксинирани.

В страната са поставени общо 4 039 684 дози от ваксините срещу COVID-19, от които 18 990 през последното денонощие.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


438
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 316Х*й сплескан. Нямам ваксина и съм го карал , като хрема! Опитвам се да обясня на мало*мниците , като теб,че... този вирус може да е много опасен за много хора, включително и деца и когато някой д*бил, като теб се "разсополиви", то той трябва да се замисли малко (ако има с какво, защото ти явно нямаш) и да се изолира за 10на дни, вместо да докара проблеми на околни!
260
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От тая статистика се вълнуват само тези, дето имат интерес. Това са платените и статистиците.
259
2
 
7
 
! Отговори
до 316 преди 2 години
Ама той си съществува и ние си живеем съвсем спокойно с него бе бустер. Не подскачаве на всеки *** да ходим да се ваксинираме и да пием антибиотици. Имаш си имунна система, имай и малко вяра в науката и в природата!
258
2
 
2
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До До ДДРонег___Елементарно, драги, Рискова група са тези, които боледуват от болести, от които боледуват и повечето починали или тежко болни !!!___Всеки сам си решава дали иска да живее или да умре в болницата, от статистиката ги вадя тия изводи, но "ваксината" спасява повече от 50%, кой как иска да го тълкува !!!___Всеки сам да си решава, но да не плаче после !!!
257
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Gopeto li koi siХахахаха ти кога си виждал заразно "сополяване" Стига глупости! Време е да разберете,че този вирус съществува и трябва да се научим да живеем с него. Заради такива....да не казвам какви, сме на този хал. Все някой ги лъже, все не вярват и като се "разсополиви" цялото му семейство, той вместо да се замисли какво е, продъжлава да разнася, докато не стигне до някой, който няма да мине само със сополи! Явно масата тук наистина живее в гората и няма познати починали от Ковид!
256
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пардоксално или закономерно, ама само ваксърите се вълнуват от тези статистики. Сякаш имат потребност да се оправдаят за нещо глупаво, което са направили под давление на телевизора.
255
5
 
2
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
До 288 да пропуснах и руското посолство, вярно е. Това е доказателство.,че в България служби няма. Да снимаш с телефон "секретни" документи с телефон и да ходиш да висиш пред посолството и да ги снасяш... Тоя Боко съм сигурен, лошото е че няма как да влезем, сега пачките пак са му в шкафа. Той е про с так и до толкова е нагъл, че на него не му дреме, как и да го снимаш, все тая. Още 1 доказателство, че служби няма. Никой не прави разследване истина ли е или не.
254
1
 
6
 
! Отговори
Gopeto li koi si преди 2 години
Ние нормалните му викаме сополявене.
253
13
 
1
 
! Отговори
Gopeto преди 2 години
До Търчим за ваксинаТи явно живееш в гората и си заобиколен само от агнета, защото тук където съм аз, буквално всеки втори е с температура, хрема и кашлица! Ти му казвай както искаш, нормалните хора му казват Ковид (След пол. тест) ;) Самият факт ,че половината професионални футболни отбори бяха аут за известно време, заради Ковид, трябва да ти покаже,че не се разчита само на твоите "завъртания" ;)
252
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болницата в нашия град полупълна. Светят 5 прозореца. Къде лекуват болните, в мазетата ли?
251
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде има здравна система у нас, че да я претоварим???? Има търговско дружество, което жъне супер печалби с тая пландемия. Ше завишават още и още и претоварването им е добре дошло!
250
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължаваме Промяната и продължаваме да поставяме рекорди - Висока заболеваемост, цени на ток, бензин, дизел, газ, високи цени на храни и услуги....Браво Радев, браво Петков :)
249
2
 
7
 
! Отговори
До ДДРонег преди 2 години
Извинявай, какво разбираш под рискова група? Сиреч тези, които могат да се прежалят да се ваксинират? Няма такова нещо. Хората са индивиди. Медицината разглежда всеки случай индивидуално. При тия пари които поглъща трябва да си гледа работата както трябва.
248
1
 
3
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
До 284, абе господине или госпожа не знам какво си, неграмотния си ти. Франция и там другите дето ги изреждаш те с какво население са бе, като брой, а ние сме една шепа хора,която е концентрирана в София. То си има правила колко доктори за колко пациенти могат да се грижат адекватно. Какви глупости плещите не знам. На вас плаща ли ви някой за тая пропаганда? Кажете колко пари и аз ще се запиша да плещя глупости по цял ден.
247
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност тестовете пропущат много позитивни случаи. Достоверността им е 30%. Така че много ковид болни са получили фалшиво отрицателен резултат.
246
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От омикрон не се умира толкова много, колкото от британски и делта. Обаче ако не си ваксиниран, пак рискуваш тежко протичане и хоспитализация.
245
5
 
13
 
! Отговори
В. преди 2 години
Е. Здравейте, по весело. Караме го това нещо. Само първата вечер е притеснително с температура, главоболие, болки в мускулите, бъбреците, стомаха, учестено сърцебиене. Следват 5 дни неприятни болки в гърлото, главоболие, лека кашлица. По нищо не се различава от настинка. Изтрайте го с повече чай и витамини и не си и помисляйте да влизате в болница. Те това чакат и като включат лекарства по протокол ще се залежите и ще бъдете на кислород накрая. Здраве на всички
244
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво като ги напишете тук тези цифри? Напишете и болните от грип, нали също е вирус. Тях защо не ги водите на статистика?
243
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до Лекар "А на теб това ти е работата, ако не си доволен, стани цигулар или нещо друго." Теб цигулари ли ще те лекуват като си счупиш крака или имаш онкологичен проблем? Българите са рЕдко прррости люде.
242
2
 
5
 
! Отговори
до 278 преди 2 години
"А на теб това ти е работата, ако не си доволен, стани цигулар или нещо друго."**То като се разболееш на цигулар ли отиваш или на лекар?