Кирилов: Подадени са 9 сигнала за смърт след ваксинация

При нито един от тях обаче не е открита връзка
24 яну 2022 09:31, Ния Христова
115
Кирилов: Подадени са 9 сигнала за смърт след ваксинация
Снимка: БГНЕС
"Общо 9 сигнала имаме за настъпил смъртен случай след ваксинация срещу коронавирус, но при нито един от тях не е открита такава причинно-следствена връзка", каза пред bTV шефът на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов.
 
До момента към ИАЛ има подадени 3900 сигнала за нежелани лекарствени реакции. 
 
"При смъртните случаи - те са в различна възрастова група, с различни придружаващи заболявания. Има и 6 случая, за които е установено, че между първа и втора доза е настъпило инфектиране с коронавирус", каза още Кирилов.
 
"Единственото противопоказание за ваксиниране са данни за алергична реакзия спрямо някоя от активните съставки. Стратегията на здравните власти потвърждава необходимостта от прилагане на ваксините при максимален брой хора, за да се ограничи разпространението на заразата", допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 61 Добре сте се описали :)
53
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само, че умират от ваксите, ами и са хора, които не са застрашени от ковида. Това е големият проблем.
52
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ваксатроловете бяха умни, нямаше само да ни обиждат, а щяха да спорят с доводи :)....Доводи измежду редиците на редовия българин са рядкост! Акълът им е неимоверно малко и като че ли намалява със всеки изминат ден! :))))))))
51
0
 
13
 
! Отговори
До 53 преди 2 години
Е не се ли доказа за Астра- Зенека? Сега колко хора още трябва да умрат, за да се докаже и за другите? Просто да си затваряте очите не е решението!!
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 56 Знаете ги, ама не сте ги доказали, трроле :) И за вас важи да доказвате.
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Константин Матеев 53 Жие публикувайте статистиките на "случайните съвпадения". Ние ще си направим сметката дали искаме "случайно" да умрем след ваксиниране.
48
0
 
17
 
! Отговори
аз преди 2 години
Работя като р-л снабдяване в една фирма в България. Двама доставчика вече се опкаха че при 90% и 100% ваксинирани, имат по над 40% заразени. При нас ваксинацията е под 20% и карантинираните в момента са 10%. Вие ми говорете за ползите и вредите от ваксинацията
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До момента в България са починали най-много ваксинирани от ковид. И това премълчавате.....Да, знаем ги тези с фиктивните ваксини които много умират но само в България!:))))))))))
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Харвард ли е? Да му вярваме или не?
45
0
 
10
 
! Отговори
До 48 преди 2 години
Я МИ КАЖИ ПО КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВАТ ПРИНЦИПНО ВАКСА ПРОТИВ МОРБИЛИ ПРИМЕРНО И ВАКСА ПРОТИВ КОВИД, КАТО СИ ТАКЪВ ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ ПО ВАКСИТЕ? И САМ СИ ОТГОВОРИ ЗАЩО ХОРАТА СЕ ВАКСИНИРАТ ПРОТИВ МОРБИЛИ МАСОВО, НО НЕ ЖЕЛАЯТ ЗА КОВИД?!?
44
13
 
3
 
! Отговори
Константин Матеев преди 2 години
До ОбективноТромбоза след ваксина не значи непременно тромбоза по причина на ваксина. За да се докаже последното, трябват изследвания дали прилагането на ваксини води до повишен риск от тромбози, защото тромбози се получават и без ваксини. Иначе става като твърденията на Мангъров, че 564 души поничали у нас заради ваксините, което е досто по-различно от това, че са починали 564 души, окито са били ваксинирани. За съжаление има и таква случаи и то не само у нас.
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Антиваксърите 48 Ако ваксатроловете бяха умни, нямаше само да ни обиждат, а щяха да спорят с доводи :)
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те в България и връзка между цената на тока и "свободната енергиина борса" не виждат!Ваксините работят, цените се определят на пазарен принцип, всичко е цветя и рози. Ваксинираните да видят състоянието на бизнесите в процъфтяващата икономическа среда, дето всеки просперира, разширява бизнеса си и харчи повече ток, плащайки щедро за повече мощности...
41
17
 
6
 
! Отговори
Антиваксърите преди 2 години
са най-неграмотната, проста и примитивна част от обществото. Ако човечеството разчиташе на такива елементарни хора, щеше да е спряло в средните векове.
40
0
 
11
 
! Отговори
До 38 преди 2 години
И този ясен и логичен медицински извод означава, че поради Милиардите набодени хора - дори и фаталните и тежко пострадалите да са 0,01% - те ще са дооооста голяма бройка, но Непреброени засега и приписани на нещо съвсем друго!
39
1
 
19
 
! Отговори
гогич преди 2 години
Тоя лъже като дърт .....! Само в последния абзац илма 2 лъжи - че "единственото противопоказание за ваксиниране са алергична реакции" (удобно забравя сърдечни проблеми, които са дори в брошурите на ваксите) и "за да се ограничи разпространението на заразата" (което е пълна глупост видно от данните на най-ваксаните страни). Срааааам!
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори не направихте отделна статистика за ваксаните. До момента в България са починали най-много ваксинирани от ковид. И това премълчавате.
37
3
 
9
 
! Отговори
До Бустериран преди 2 години
Трябва да черпиш. Следващия път може да си един от тези 9 човека. Не се знае.
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как ще има връзка, бе, нали тогава трябва да платят обезщетения фармамафиотите!!!!
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори не казва търсили ли са. Направили ли са аутопсии или бай шиле така казал.