Нидерландия се отказва от мерките срещу Омикрон

Очаква се днес правителството да позволи на театри и ресторанти да отворят
25 яну 2022 12:21, Петя Славова
82
Нидерландия се отказва от мерките срещу Омикрон
Снимка: БГНЕС

Очаква се днес нидерландското правителство да обяви, че ще позволи на ресторантите, баровете и театрите да отворят отново, въпреки рекордния брой заразени с коронавирус. Очаква се министър-председателят Марк Рюте и министърът на здравеопазването Ернст Куйперс да обявят новите правила на пресконференция, насрочена за 19:00 ч, предава БГНЕС.

Още по темата

Късно снощи правителството публикува официалните препоръки на здравните експерти и служителите на местните власти, които подкрепят прекратяването на строгата забрана, която е в сила от средата на декември.

Ройтерс отбелязва, че въпреки рекордните инфекции, експертите са заявили, че вариантът Омикрон на коронавируса, който в момента е доминиращ в Нидерландия, "има по-малко сериозна клинична картина" от варианта Делта, който предизвика по-ранна вълна.

Чуждестранните проучвания показват, че хоспитализациите при Омикрон са с 40-60 % по-малко, а хоспитализациите в интензивните отделения са намалели наполовина.

Правителствените съветници заявиха, че баровете, ресторантите и театрите трябва да могат да работят до 22:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
6
 
! Отговори
зАз преди 2 години
Туй-то! Медийната истерия платена от Биг Фарма свърши! Е, наптрупаха стотици милиарди и убиха, и осакатиха сума ти народ с "ваксините си". Всъщност какви ще са последствията за живота и здравето за милиони хора в дългорочен план тепърва предстои да видим. Обнадеждаващо е изказването на американски Вирусолог, че организма на хората с по две дози ще се изчисти за 15-18 месеца, но на онези с Бустерна доза..., едва ли!
42
3
 
1
 
! Отговори
До 52 преди 2 години
Някак си така леко натъртваш на последните си изречения и ти се иска да е истина но много добре знаеш , че не е истина и ти и останалите ваксинирани сте обречени и е въпрос на време да си отидете от този свят.
41
1
 
0
 
! Отговори
научен елит преди 2 години
до 52!Вервайте ни!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
До 46 преди 2 години
Стана ми любопитно, ти от кои си?!?Може би от неандерталците, или марсианците?!? Май е СЕ тая, м?
39
3
 
7
 
! Отговори
До 49 преди 2 години
Защо да са прецакани? Хората са си живи и здрави. Ако се окаже, че целият научен елит по света греши, а конспираторите в днес.бг са прави, просто ще са си сложили по една неефективна инжекция, без да са имали някакви проблеми. Ако случайно се окаже, че световният научен елит некак си е бил по-наясно с медицината от много интелентния българин, значи са се защитили с ваксината. Та по кой параграф точно са се прецакали?
38
3
 
20
 
! Отговори
Живко преди 2 години
Отварят сега при най-високите нива на заболеваемост от началото на пандемията, а преди за 100 болни пълен локдаун. 2 години вече лъжат целия свят
37
6
 
26
 
! Отговори
Българите Доказаха преди 2 години
че са с една от нациите с най-висок среден коефициент на интелигентност, не се поддадоха на лъжи, минипулации, псевдонаука, фалшиви експерти, купени медии, корумпирани правителства! 32 години Капитализъм, добри ги научиха, като Римската поговорка, че Човек за Човека е Вълк!! жал ми е за наивните Европейци, доброволци за Лабораторни Плъ хове, със съкратен поне наполовина живот...
36
3
 
14
 
! Отговори
До 45 и 46 преди 2 години
Защо не си признавате , че Ви прецакаха с ваксините ?
35
1
 
10
 
! Отговори
Глобалистите преди 2 години
Жертваха Р0бете си, пардон Населението си, Икономиките си само и само да се ПреБорят с Вируса, който сами Създадоха! Или Вируса Победи и се Предават, което не ми се Вярва, бивш Фашист няма, или ни готвят нещо Ново!!
34
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами става малко странно да са в локдаун, ваксинирани и с мерки, пък да имат толкова голям брой заразени. И затова е по-добре сега да махнат мерките, преди някой да се сетил да попита да не би пък самите ваксини да заразяват и затова да се разпространява така тоя вирус.
33
0
 
21
 
! Отговори
ToPhD преди 2 години
Моля намерете и гледайте документалният филм на HBO ,, Престъплението на века'' за Фарма мафията и всички схеми с политици, лъжи на репортери, реклами, манипулации и много загубени животи за съжаление, поради алчност. Всички хора, събития и доказателства са реални, така че няма две мнения и подозрения. Ще ви се доповръща гарантирано от лъжите и пропагандата. 1984-та предполагам, че сте я чели, събудете се, че ще е късно после! ГъзГлаваЗатрива!
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КУНЧЕВ? ИЗЛЕЗ СЕГА БЕЕЕЕ!
31
0
 
9
 
! Отговори
българина преди 2 години
две години печатат пари като замаяни за да плащат на затворени и фалирали бизнеси помощи и обезщетения, резултата главоломна инфлация. бързо съобразиха, че ако не отворят всичко сега догодина хиперинфлация.... за това всички ограничения падат, по добре мъртви отколкото социализма да се върне... а то не се е разминало по др причини
30
0
 
19
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 години
има ли ба лъ че та, дето си мислят, че нещата скоро ще се върнат по старому, т.е. свободни движение бец Зелени Паспорти и Ваксини и възстановяване на въздушият трафик?! това е просто леко отпускане на клапата, че много налягане се е натрупало и после ПП продължаваме пандемията завинаги!!
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До34 Всички граждани да застанат зад Путин той и без това им е набрал доста на всички Европейски лидери и ето Трибунала ти е готов.;))
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЕ ЗЛОРАДСТВАЙТЕ, РАБОТАТА Е РАЗЧЕТЕНА ОТ КОНСПИРАТОРИТЕ! ПАК СА НАПРЕД В ХОДОВЕТЕ. ЯСНО ИМ Е, ЧЕ НЕ МОГЕ ТОВА ДА ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧНО И ОТХЛАБВАТ. ПРОТЕСТИ ДРЪН ДРЪН.. ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ПЛАНИРАЛИ КОГА.
27
3
 
29
 
! Отговори
МАНГЪРА преди 2 години
СЕ ОКАЗА ПРАВ ТОЧКА
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Датски вестник се е извинил на датчаните за насаждането на "масова психоза"... Скоро и у нас :))
25
0
 
31
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Усетиха, че вече Бесилките и Гилотините са зад Ъгъла и почнада да "отворят" разбираш ли, независимо от "страшният" Омикрон! Обаче, ПП Продължаваме Пандемията, щото ПП Правиле Пачки като ПП Продаваме Пфайзер, нямат такива намерения!! при всички положение, никъде в Европа, нещата не трябва да бъдат оставени и да им се размине - Народен Съд и Трибунал!
24
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След протестите (не мирните) така става...