6130 са новите случаи на коронавирус, 187 починаха

Излекуваните са повече от заразените
15 фев 2022 06:39, Александър Попов
230
6130 са новите случаи на коронавирус, 187 починаха
Снимка: БГНЕС

Новите регистрирани случаи с коронавирус са 6130, при направени 35 342 теста. Това прави 17,3% от тестваните. Малко над 77% от новите случаи са на хора, които не са ваксинирани, сочат данните в Единния информационен портал.

Общо 1 042 954 са потвърдените случаи на новия коронавирус у нас към момента, като 256 767 от тях са активни.

751 596 са излекуваните лица, 7 426 са регистрирани през изминалите 24 часа.

В лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 5954 пациенти с доказан COVID-19, 605 от тях са настанени в интензивни отделения. Новопостъпилите в болнично заведение лица са 939, от които 86% не са ваксинирани.

Още по темата
4 249 259 дози от ваксините срещу коронавирусната инфекция са поставени у нас общо до момента. 3 813 от тях са приложени през изминалото денонощие.

Починалите лица, при които е бил потвърден COVID-19, са 34 591. Нови 187 случая са регистрирани през последното денонощие. 84,4% от починалите лица не са били ваксинирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
1
 
1
 
! Отговори
логик преди 2 години
Абе вярно ,като гледам тая линейка сигурно е с парен двигател!Е,то затова закъсняват-докато екипът нацепи сутринта дърва,разпали огъня,загрее водата.Това отнема технологично време.А после хората им се сърдят! Недейте така,уважаеми сънародници.Да съберем пари и да наемем конските талиги от Факултето и Столипиново.По бързо ще идва спешна помощ.То вярно парите отидоха за самолети и кораби за военните,за джипове за полицията,ама конски талиги все още има!Ще видите как ще се подобри спешната помощ!
187
2
 
2
 
! Отговори
лекар преди 2 години
Погледнете ръждиво-бяло-оранжевият цвят на линейката.Обзалагам се,че е от 20,а не от 21 век!А иначе държавата плати няколко милиарда долара за изтребители!Ето сега идете пред президентството-президента с изтребителите да кара болните по болниците,а не колегите с ръждивите линейки!Защото президента тези дни само за превъоръжаване говореше! Ама прав е народът ни-на гол тумбак-чифте пищови!
186
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите са много мъдри, затова са номер едно по болести и смъртност в света.
185
2
 
10
 
! Отговори
Омикрон фейк преди 2 години
FROGNEWS: Откривателят на Омикрон лекарят Анжелик Коци, казва че била притискана от европейските правителства да не разкрива, че щамът има лека форма, казва тя в интервю за германският Welt. Казаха ми да не казвам публично че е леко заболяване...и да кажа че това е сериозно заболяване. Аз отказах. Аз съм клиницист и въз основа на клиничната картина няма индикации че това е много сериозно заболяване (омикрона). Курсът обикновено е лек. Коведарството се разпада като къщичка от кибритени кутийки.
184
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Погледнете ръждата по линейката.И ще разберете в какво положение е спешната ни помощ.
183
6
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
И при трите Радеви правителства има повишаване на смъртността в България. Това се дължи на други фактори които нямат пряка връзка с корона вируса. Той се използва като универсално оправдание. Но смъртността така или иначе се увеличава.
182
6
 
7
 
! Отговори
БГ Конвой преди 2 години
Време е за български конвой на свободата, събуждай се, стига си дремал, не виждаш ли че се еб_ _ат с тебе? Ко чакаш да ти го нахлузят? От каквоте е страх? От палките на полицаите? Предпочиташ да живееш като лабораторна мишка и да те боцкат цял живот с буламачи, като мокър плъх през два месеца с бустерче? Конфуций: "който ходи като мишка котките го изяждат" Докажи че не си мишка а котка. По добре да умрем като хора сега, отколкото живеем като набодени гризачи без достойнство.
181
2
 
4
 
! Отговори
Брюксел преди 2 години
Нека някой който има познати в Европа да му се обади и да го попита какво става в Брюксел и да напише коментар тук за да ни информира.
180
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До гербавия тррол от захарната фабрика 188 :) Няколко пъти Ви намекнах, че не ме интересува какво сте ми рекли, защото сте гербав тррол :) Не виждам да има някой друг коментиращ, който да Ви е питал, та си спестете непоисканите дълбокомъдрия :) Това, че непрекъснато се самоласкаете и високо самооценявате, говори само за психичен проблем, а не че сте авторитет за някого :) Ако това върви на трролските оперативки и гербавите събрания, пред останалите хора този тон говори само за комплекси :)
179
2
 
4
 
! Отговори
Искам да знам преди 2 години
Какво става в Брюксел? Единственото което се вижда в Youtube е някакъв кръжащ хеликоптер!!!!! Става нещо което се крие. Алармирайте
178
3
 
6
 
! Отговори
Ковид Фашизъм преди 2 години
Забелязвате ли информационното затъмнение около конвоя на свободата в Брюксел? Явно е много напечено. Пълен фашизъм.
177
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой коронавирус?
176
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
187 починали вчера. Неваксинираните пак мрaт като мухи.
175
5
 
13
 
! Отговори
До 193 преди 2 години
Коведарите лъжат че по света неваксинираните умирали масово. Колко масово да умират? Неваксинираните са 5 милиарда души. Смъртността от ковид е нищожна. За три години са умрели ок.5 милиона души от 8 милиарда население. Къде е това масово измиране на неваксинирани? Това е поредната гнусна коведарска дезинформация с цел психически тормоз за да бъдат излъгани хората да се набоцкат с експерименталните им буламачи. Няма да участвам големия експеримент.
174
5
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Реалността е, че малка част от починалите от Ковид-19 се регистрират като такива, а повечето ги пишат като починали от други болести, защото не са тествани. Заради починалите от Ковид-19 се намалява броя на починалите от други болести, защото Ковид-19 ги изпреварва. Колко са починалите от Ковид-19 може да се съди отчасти по надвишената смъртност, но те са повече от нея, заради изпреварващата смъpт от Ковид-19. За 2021 имаме над 40000 надвишена смъpтност.
173
6
 
4
 
! Отговори
Разминаването преди 2 години
Незаписаните като починали от ковид са починалите от ваксините
172
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До коведаростъкмистикът. Казваш, че сайта CountryMeters info е вградил във всеки човек на Земята по един чип, който в реално време да го следи дали и жив или не и по странно съвпадение сайта показва едно и също число починали за всяка държава за всеки един ден през една календарна година.
171
2
 
1
 
! Отговори
регистрират ги така преди 2 години
щото са починали от друго
170
4
 
7
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Високата смъртност в България се дължи на застарялото население на България, а свръхвисоката смъртност се дължи на Ковид-19, макар че повечето починали от Ковид-19 ги регистрират като починали от нещо друго.
169
3
 
11
 
! Отговори
504 на ден преди 2 години
Това само потвърждава, че високата смъртност се дължи на неадекватните мерки и затруднения достъп до лекарска помощ във връзка с тях, а не на измисления вирус...