960 са новите случаи на коронавирус за последните 24 часа

Починалите са 15, от които 80 процента не са били ваксинирани
28
960 са новите случаи на коронавирус за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

960 са новите случаи на коронавирус за последното денонощие при направени 8192 теста (11,71 процента), показват данните в Единния информационен портал. От тях 68,75 процента не са били ваксинирани.

Починалите са 15, от които 80 процента не са били ваксинирани. Излекуваните са 1246. В интензивни отделения са 345 души.

Поставени са 704 ваксинни дози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента 3 мои познати семейства са с ковид. Масово. Който е ваксиниран, кара леко. Останалите обаче много са зле. Единият го приеха в болницата днес.
23
3
 
2
 
! Отговори
Боже преди 2 години
Стига с тази корона бре братче Света е пред трета световна война тези за корона приказват Украйна е виновна за корона вируса за Какво трепи фашите Путин .заради американските феодалисти и украйнски слуга зеленски дано Путин да очисти всички фаши и феодалисти в света за демокрация ревахте това ли е домокрация да купите олио и бензин на 6 лева .това е феодална държава и за туй време му е Путин да изчисти феодалисти
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бегай на опашката за тоалетна хартия! От вируси не разбираш.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за Ковид пускат щом никой не е подтвърдил от учени световно ниво имащи стаж,работили в тази област на медицинските науки специализирали се по знания,от практики,анализи,изследвания,научни конференции участвали в темите по темата вируси-класификации по видове,родове,начини на образуване,съществуване,принципи Кох съответствия,условия,прилики,разлики,размноженияотклонения,причини за проявяване,не/опасни според условия на развитие,детайлни анализи,изследвания,описания от собствен,колективен труд.
20
1
 
6
 
! Отговори
Писна ми преди 2 години
Спасиха баба ми! Тя жената отиде да си направи кардиограма, защото нещо я задушаваше, настаниха я в болница в Трета градска и днес я изписаха жива и здрава, спасили са я от инфаркт! И това в рамките на 24 часа?! Има си наблюдаващи лекари и дежурни. Вярно, че беше на 89 г.безполезна за много неща, но така е редно!
19
4
 
7
 
! Отговори
Билчо Гейчев преди 2 години
Скоро ковидастите ще започнат да умират от рак, инфаркти и инсулти! Ядете ми ресурсите и ми дишате въздуха, мушмороци!
18
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така си вървят вълните. Поне във ваксинираните държави. Има болни, но няма много починали. В неваксинирана България едно голямо цунами от септември и още продължава. А смъртността ни чупи всички рекорди. Собствен избор!
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДО 15. Ами така за съжаление протичат инфарктите,драги! Убила я е болестта. Имало е лекари и всичко, но те не са всесилни. И у вас да си беше останала резултатът щеше да е същият.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
704 ваксини за денонощие. Обещайте по стек олио, бе! Може повече желаещи да се намерят. Впрочем два стека олио Калиакра във варненка търговка верига струват 84 лв.
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този уикенд имаше ли пунктове за боцкане или вече стягат убежища.
14
2
 
16
 
! Отговори
Питам преди 2 години
От месец случаите са 2-3 000 и по-малко даже на ден.Един месец никой да не оздравее пак активните случаи ще са 60-70 000.Как при нас не паднаха все са около 200 000?За да са толкова много трябва поне едно 140 000 души (един огромен град за нашата държава) да са вече 2 месеца болни и то в дома си да стоят толкова зле, защото в болница са 2-3 000 души за цялата страна.
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече трябва да ги търсим тези болни с лупа
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убиха баба ми! Тя жената отиде да си направи кардиограма, защото нещо я задушаваше, настаниха я в болница в Трета градска и днес ни съобщиха, че е починала от инфаркт! Е, как в рамките на 24 часа?! Нямаше ли наблюдаващи лекари?! Дежурни?! Вярно, че беше на 89 г.безполезна за много неща, но не беше редно!
11
5
 
18
 
! Отговори
Търчим за ваксина преди 2 години
Много малко "ваксина" е поставена, а и няма "излекувани". Защо така няма "излекувани" от зараза? Починалите от какво са починали? От настинката не се мре, болни са били от сериозни болести. Бабички ковидни що не се канят по телевизора вече? Разтуряй ковид седенката.
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тоя ковид!Олио няма.С какво ще пържим сега?
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България продължава спада в броя на новите случаи и на починалите, но в Европа като цяло новозаразените се увеличават. Увеличават се в почти цялата Западна Европа, но все още намаляват в почти цялата Източна Европа.
8
0
 
6
 
! Отговори
Копипасте преди 2 години
До ГащиДа! Дали автоцензурата ще да го пусне като панталони?! Не се заяждам, но е странно!
7
3
 
11
 
! Отговори
Копипасте преди 2 години
Да довърша : ванат работа с години?! Да пуснат олио на тънка цена за да вкарат блеещите в магазина та белким покрай олиото купят и още нещо?! Такова преднамерено замислено и изпълнено нарушаване на КОВИД ограниченията не бяхме виждали! Подобно извращение преди не чак толкова много години направиха и белгийците от Карфур с евтини банани, но това сегашното на Кауфланд е класика в жанра отвсякъде!
6
6
 
16
 
! Отговори
Стадата преди 2 години
укри по заведенията дали са ваксинирани и имат ли зелен сертификат?
5
2
 
17
 
! Отговори
Този преди 2 години
щам от украинските лаборатории ли е или нашенските?